Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
317. DÖNEM(AĞUSTOS) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> 317. DÖNEM(AĞUSTOS) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hedefair

13 Temmuz 2007; 22:28:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hadi yaa. demek arıkenttesin. bende senin aşağıya indiğin yokuşun sonundayım. yokuştan aşağı indiğinde solda AKM var. sağdan 2. sokakta oturuyorum bende. valla baya yakın çıktık desene :)
bende 2.gün girmeyi düşünüyorum sınava.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

pasha24

13 Temmuz 2007; 22:47:03 

aramıza hoşgeldin
quote:

Orjinalden alıntı: lanndegeth

pasha24 kardeşim, benide ekleyiver listeye bi zahmet.
Anadolu Üniversitesi/Elektrik elektronik mühendisliği/23/Etimesgut Zırhlı Birlikler

pasha24

13 Temmuz 2007; 22:55:28 

317 ler az zaman kaldı 4 haftacık bu günleri iyi değerlendirmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha24 -- 15 Temmuz 2007; 23:15:45 >

pasha24

13 Temmuz 2007; 23:04:06 

yapacagın seçim yedek subay veya kısa dönem er seçimi olacak.Ayrıca anlattıgın durum secımını etkıleyecek bı durum degıl merak etme. Son olarak agustos celbi misin?
quote:

Orjinalden alıntı: limandam

2000 vea 2001 yılında okuldan gerekli evrakı götürmediğim için isparta eğridir dağ komando eğitim merkezi çavuş okuluna askerlik yapmak için gönderilcektim.okuldan gerekli evrakla askerliği yeniden tecile soktum.şuan ağustos ayında sınava girecek ve askere gideceğim.acaba geçmişteki bu durum temmuz ayındaki yapacağım (sevk belgesini alırken)seçimimin pek geçerli olmayacağı anlamına gelirmi?

Can_vtec

13 Temmuz 2007; 23:23:13 

quote:

Orjinalden alıntı: pasha24

DH 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI:

1- pasha24 (Gazi Üni./Kimyager /Yaş:25 /Yer: Ankara)
2- yejan
3- WoraZ
4- Can_vtec (Kocaeli Üni./Jeoloji Mühendisi /Yaş:26 /Yer: İstanbul /Sınav Yeri: İstanbul-Tuzla)
5- YaYa ( Kocaeli Üni./Metalurji ve Malzeme Mühendisi /Yaş:24 /Yer:İzmit /Sınav Yeri: İst.-Küçükyalı)
6- hörkül (İnşaat Mühendisi - Muhasebe Finansman Uzmanı /Yaş:25 /Sınav Yeri: İzmir-Narlıdere)
7- crazy_07
8- WebEX
9- the_mafia
10-iski (Marmara Üni./Araştırma Görevlisi /Yaş:27)
11-SemiSe (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü / Makina Mühendisi /Yaş:28 /Yer: Samsun)
12-j.sparrow (Anadolu Üni./İktisat)
13-xf (Atatürk Üni./Kimya ve Makine Mühendisi /Yaş:23)
14-YASHUKAWA
15-berraw (Gazi Üni./Makina Yüksek Mühendisi)
16-melihdeniz (İşletme/Yaş:23 /Yer: İstanbul)
17-İlteriş Kutluk Kağan (İTÜ /Bilgisayar Mühendisi /Yaş:23 /Yer: Ankara)
18-ASTRAnjoy (Kocaeli Üni./Çevre Mühendisi /Yaş:24 /Sınav Yeri: İstanbul-Tuzla 2.Gün)
19-TurkMANIA
20-hedefair (Elektrik - Elektronik Mühendisi / Yaş:23 / Yer: İzmir /Sınav Yeri: İzmir-Narlıdere)
21-MrOK (Bilgisayar Mühendisi)
22-omer00
23-farezehiri
24-awny666 (Erciyes Üni./İktisat /Yaş:23/Sınav Yeri: Ankara-Etimesgut)

25-lanndegeth (Anadolu Üniversitesi /Elektrik Elektronik Mühendisi /Yaş:23 /Snv Yeri: Ank.-Etimesgut)
26-hakan_ds (Anadolu Üni./Mali Müşavir-İşletme /Yaş:25 /Sınav Yeri: İstanbul-Tuzla)

Şimdiden 26'yı bulmuşuz 50 oluruz bu gidişle

faraday0671

13 Temmuz 2007; 23:39:22 

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ve şimdiden hayırlı teskereler...

Bende Ağustos 317.dönem yedek subay aday adayıyım.

Benide listeye ekleyin lütfen...

GAzi Üni.Elektrik Öğretmenliği YAş;26 Sınav yeri;İzmir Gaziemir.

hakan_ds

13 Temmuz 2007; 23:56:15 

Arkadaşlar kaç gündür bu forumu takip ediyorum.Google da 317.dönem diye aratırken buldum ve üye oldum,neyse sözün kısası bu foruma yazabilmek için en az 4 günlük üye olmalısınız diyor ama en az 2 hafta zaman geçti anca üyeliği başlattılar,yani bu foruma şimdi benim gibi bakan 317.dönem Tertiplerimiz olmuştur muhakkak ama bu üyelik muhabbeti sayımızın şimdilik bu kadar kalmasına sebep oluyor yoksa daha fazlayız bilginize...

Zamanın silemediği hiçbir an,ölümün dindiremediği hiçbir acı yoktur.
faraday0671

14 Temmuz 2007; 0:34:18 

Evet beyler bu kayıt konusunda içimizde sorumlu yada tanıdığı bir arkadaşımız olan varsa bu mevzuya el atmalarınız rica ediyorum...

pasha24

14 Temmuz 2007; 1:32:38 

merabalar hosgeldin aramıza
quote:

Orjinalden alıntı: faraday0671

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ve şimdiden hayırlı teskereler...

Bende Ağustos 317.dönem yedek subay aday adayıyım.

Benide listeye ekleyin lütfen...

GAzi Üni.Elektrik Öğretmenliği YAş;26 Sınav yeri;İzmir Gaziemir.

pasha24

14 Temmuz 2007; 1:34:43 

konuyu topiği açan bizim burada toplanmamızı saglayan iski arkadasımıza ileteceğim.
quote:

Orjinalden alıntı: faraday0671

Evet beyler bu kayıt konusunda içimizde sorumlu yada tanıdığı bir arkadaşımız olan varsa bu mevzuya el atmalarınız rica ediyorum...

pasha24

14 Temmuz 2007; 1:40:54 

arkadaslar 1.sayfamızda asker listesi ve askere götüreceklerimizin listesi olup fırsat oldukca güncellenmetedir.İhtiyac listesine göz gezdirip unuttuklarımız varsa paylasırsanız seviniriz malumunuz üzere az bi zaman kaldı

ksocak

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2007; 3:11:47 

herkese selamlar

Sitenizle yeni tanısdım ve bende agustos ayında Allah nasip ederse askerim. benı ekleyebılırsınız bundan sonra bende sızlerleyım.

Yarın formumu doldurarak sınav gunu beklıyecegım bu esnada bırbırımıze buradan yardımcı oluruz umarım.

Kubilay OCAK
BTİOYO( KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ)

Ekteki dosya (1)

SÖZ KONUSU VATANSA; GERİSİ TEFARRUATTIR.

GAZİ MUSTAFA KEMAL
TurkMANIA

14 Temmuz 2007; 3:20:35 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkMANIA -- 8 Eylül 2007; 15:12:56 >

Hepiniz İlk önce Allaha emanetsiniz sonra Komutanlarınıza ve arkadaşlarınıza,arkadaşlarınızda sizlere emanet
ksocak

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2007; 3:58:26 

arkadaslar yukarda bu 4 gunluk bekleme olayıyla ılgılı bende muzdarıp oldum.4 gun bekledım anca cevap yazabıldım, bende hemen sızlerle sınavla ılgılı bırsey paylasmak ıstedım. bızler herzaman fatrura odemelerımız son gune bırakan bır toplumuz fakat ıs askerıyeye gelınce degısıyo galıbakı sordugum herkes sabahtan erkenden oraya gıdeceklerını soyluyolar fakat bende edındıgım bılgıye gore ogleden sonra gıdersenız beklemeden ıslerınız olur lafıydı. ve bende ayın 2sınde saat 1:30 dan sonra Ankara etimesgut zırhlı birliklere gidicem.
pasha kardes buarada benıde ekle lutfen sayımızın 50den fazla olcagına bende ınanıyorum...
herkese sevgı ve saygılar...

Ekteki dosya (1)

SÖZ KONUSU VATANSA; GERİSİ TEFARRUATTIR.

GAZİ MUSTAFA KEMAL
ksocak

14 Temmuz 2007; 4:13:00