yapacagın seçim yedek subay veya kısa dönem er seçimi olacak.Ayrıca anlattıgın durum secımını etkıleyecek bı durum degıl merak etme. Son olarak agustos celbi misin?
quote:
Orjinalden alıntı: limandam
2000 vea 2001 yılında okuldan gerekli evrakı götürmediğim için isparta eğridir dağ komando eğitim merkezi çavuş okuluna askerlik yapmak için gönderilcektim.okuldan gerekli evrakla askerliği yeniden tecile soktum.şuan ağustos ayında sınava girecek ve askere gideceğim.acaba geçmişteki bu durum temmuz ayındaki yapacağım (sevk belgesini alırken)seçimimin pek geçerli olmayacağı anlamına gelirmi?
Arkadaşlar kaç gündür bu forumu takip ediyorum.Google da 317.dönem diye aratırken buldum ve üye oldum,neyse sözün kısası bu foruma yazabilmek için en az 4 günlük üye olmalısınız diyor ama en az 2 hafta zaman geçti anca üyeliği başlattılar,yani bu foruma şimdi benim gibi bakan 317.dönem Tertiplerimiz olmuştur muhakkak ama bu üyelik muhabbeti sayımızın şimdilik bu kadar kalmasına sebep oluyor yoksa daha fazlayız bilginize...
arkadaslar 1.sayfamızda asker listesi ve askere götüreceklerimizin listesi olup fırsat oldukca güncellenmetedir.İhtiyac listesine göz gezdirip unuttuklarımız varsa paylasırsanız seviniriz malumunuz üzere az bi zaman kaldı
arkadaslar yukarda bu 4 gunluk bekleme olayıyla ılgılı bende muzdarıp oldum.4 gun bekledım anca cevap yazabıldım, bende hemen sızlerle sınavla ılgılı bırsey paylasmak ıstedım. bızler herzaman fatrura odemelerımız son gune bırakan bır toplumuz fakat ıs askerıyeye gelınce degısıyo galıbakı sordugum herkes sabahtan erkenden oraya gıdeceklerını soyluyolar fakat bende edındıgım bılgıye gore ogleden sonra gıdersenız beklemeden ıslerınız olur lafıydı. ve bende ayın 2sınde saat 1:30 dan sonra Ankara etimesgut zırhlı birliklere gidicem. pasha kardes buarada benıde ekle lutfen sayımızın 50den fazla olcagına bende ınanıyorum... herkese sevgı ve saygılar...