Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 20772 Adı ve Soyadı MEHMET RIZA EMRE GÖKSU Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri ERMENEK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Personel Statüsü Yedeksubay Branş ASAL Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi PER. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KONYA
Arkadaşlar var mı aranızda başka konya personele düşen...O kadar da kısa dönem istedik uzun geldi.Aramızda başka hukukçular var mı...
81020 Adı ve Soyadı HASAN LOKUM Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri AKÇAKOCA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ VE KOMD.TUG.K.LIĞI HAKKARİ OTLUCA
Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ KOR. MUHABERE BL.K.LIĞI ANKARA MAMAK
BALIKESİR İL J. K.LIĞI arkadaşlar gorusuruz Herkesin ALLAH yardımcısı olsun gonlunuze gore cıkmadıysa insallah gittiginiz yerde rahat edersiniz hepiniz hoscakalın
Aday No 32929 Adı ve Soyadı ALİ KIZIL Baba Adı AHMET Doğum Yeri ÜSKÜDAR Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Slm arkadaşım senle birlikte 5 kişi olduk sanırım. Elektrikçileri gene direk uzun almışlar sanırım Pazar görüşürüz artık. Bu arada benim jandarma dağ başlarına mı düşücez istanbuldan sonra nedir ??
herkese hayırlı olsun... ilk benimki öğrenilmiş sanırsam ama bende yeni öğreniyorum
belediye otobusu ile gidecem... oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
quote:
Orjinalden alıntı: akcay
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 11844 Adı ve Soyadı UTKU İYİ Baba Adı ALİ Doğum Yeri SİNOP Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Muhabere Statüsü Yedeksubay Branş MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK
hayırlı olsun açıklanmaya başlandı galiba 11XXx nolar çıkıyo
11844 nolu arkadaş sinop doğumlu bizim listeye göre
Aday No 85962 Adı ve Soyadı MUSTAFA CEM KÜÇÜK Baba Adı MEHMET Doğum Yeri SİVRİCE Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MERSİN İL J. K.LIĞI İÇEL MERSİN
Aday No 31545 Adı ve Soyadı OKTAY ÇELİK Baba Adı CEMAL Doğum Yeri TOKAT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DENİZLİ İL J. K.LIĞI DENİZLİ
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
ARKADAŞLAR VARMI BURAYA DÜŞEN Bİ DE GİDECEĞİMİZ YERDEMİ KALICAZ ACEP
Aday No 90165 Adı ve Soyadı MUSTAFA YILDIRIM Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri KOCASİNAN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BOLU İL J. K.LIĞI BOLU
Aday No 41089 Adı ve Soyadı RIZA KEREM AKIN Baba Adı MEHMET Doğum Yeri KARABURUN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HAKKARİ İL J. K.LIĞI HAKKARİ
arkadaşlar en azından elazığa gidecek arkadaşlarla görüşebilir miyiz? malum ktm ler pek eğlenceli yerler değil.
bolu 2. komando tugayına gelecek 317 KD'ler gözlerimiz yollarda :) ... heyecan dolu bir askerlik sizi bekliyor :) Şırnak sizi bekliyor...hehehe tüm 317 lere şimdiden hayırlı tezkereler.. ha bu arada şafak 39
benim oraya çıktı kısa dönem biraz daha bilgi verir misin o kadar mı vahim?
Aday No 33222 Adı ve Soyadı AYCAN ŞARLI Baba Adı ADNAN Doğum Yeri ÇERKEZKÖY Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS ARKADASLAR BENDE BURAYA GIDIORUM.KARS CIKAN VARSA HABERLESELIM
Aday No 31659 Adı ve Soyadı ÇAĞRI ARICAN Baba Adı MEHMET Doğum Yeri BEYKOZ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ÇANKIRI İL J. K.LIĞI ÇANKIRI
Aday No 31545 Adı ve Soyadı OKTAY ÇELİK Baba Adı CEMAL Doğum Yeri TOKAT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DENİZLİ İL J. K.LIĞI DENİZLİ
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
ARKADAŞLAR VARMI BURAYA DÜŞEN Bİ DE GİDECEĞİMİZ YERDEMİ KALICAZ ACEP
Askere gideceklere tavsiyeler Pek çoğumuz gibi tanıdıklarım bana da bir sürü tavsiyede bulundu. Bu tavsiyelerin çoğunun bir işe yaramadığını, bazılarını dinleseydim şu ankinden daha zor bir askerlik geçericeğimi tecrübe ettim. Nedir bunlar?
İş tecrüben olduğunu söyleme. Vasıfsız insan gibi davran. Sizi en zor durumda bıracak tavsiye budur. Vasıflı olmak size tabii ki sorumluluk yükleyecek, belki çalışma saatleriniz biraz daha fazla olabilir. Ama asker ocağında vasıfsız o kadar çok insan var ki, vasıflı insanların rütbelilerin gözünde muhakkak ayrıcalığı oluyor. Daha rahat etmek, daha az azar yemek, daha az fiziksel güç gerektiren işlerde çalışmak için kapasitenizi ortaya koymanız gerekiyor. Bu nedenle yaptığınız işi mutlaka söyleyin. Eğer işinizde iyiyseniz bunu da belirtin.
Sorumluluk alma. Sadece üzerindeki üniformadan sorumlu ol. Yukarıdakine benzer bir tavsiye. Aynı sebeplerden kesinlikle kulak asmayın. Kimsenin can mesuliyetini üzerinize almayın tabii ki. Bunun dışında alabileceğiniz her türlü sorumluluğu yüklenin. Bu sizi rütbeliler gözünde yüceltecek ve bazı imtiyazlarınız olacak.
Ehliyetin olduğunu söyleme. Halk arasında ehliyetiniz olduğunu söylerseniz üzerinize araç zimmetleyip onun her türlü masrafını size ödeteceklermiş gibi bir inanış var. Eğer aracı doğru dürüst kullanırsanız kimse size gelip birşey ödetmez. Kaza yaparsanız vekabahatli siz değilseniz yine kimse size birşey ödetmez. Hatta bazı durumlarda bakım onarım bölüğü el altından ufak tefek çarpmaları tamir eder, tutanak bile tutulmaz. Diğer taraftan eğer şoför olursanız rahat askerlik yaparsınız. İçtimalara, mıntıkalara çoğu zaman katılmazsınız. Seferiniz olmadığı zamanlarda gazinoda televizyon başında oturabilirsiniz. Eğer bir rütbelinin şoförü olursanız sizden iyisi yoktur.
Sessiz ol, herşeye karışma Her işe burnunuzu sokun demiyorum tabii ki. Ama fazla pasif olmak size birşey kazandırmaz. Aksine pasif olduğunuz için size ne bölük arkadaşlarınız ne rütbeliler saygı duymaz. Saygı duymadıkları zaman da ezmek için ellerinden geleni yaparlar. Nerede ne söyleceğinizi bilin, insanların karşısında güçlü durun.
ve diğerleri... Yok efendim askerde mantık olmazmış da, yemekler kötüymüş, tuvalaletler pismiş, koğuşta insanların ayakları kokarmış, günlerce, haftalarca yıkanacak fırsat bulamayacakmışınız, rezil rüsva olacakmışınız falan da filan.... Hiçbirisine inanmayın arkadaşlar. Sivilde duyduklarınızın çoğunun yalan veya eksik çıktığını göreceksiniz. Aslında gayet düzenli, otokontrol mekanizması inanamayacağınız ölçüde gelişmiş, aklınızı ve kabiliyetlerinizi kullanırsanız çok rahat edeceğiniz biryere gidiyorsunuz. Acı çekmektense tadını çıkartmaya çalışın.
Hayırlı teskereler...
Not: Bilgisayar bilenler yazıcı olmaya baksın, ben yazıcıydım, baya rahattı. Ama word,excel dışında pek bişey bildiğinizi söylemeyin, çünkü her türlü bilgisayar işini sizden istemeye başlar komutanlar.
Aday No 21278 Adı ve Soyadı İSMAİL ERHAN BOZKURT Baba Adı ÖZKAN Doğum Yeri NALLIHAN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 21'İNCİ J. SNR. TÜM. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA
Dostum ben direk erzuruma gideceem birliğe toplanma merkezleri sıkıntılı oluyomuş...
quote:
Orjinalden alıntı: veronic
kardeş bende sordum baya iimiş ben uçak biletimi aldım hemen erzincan a sende alırsan thy direk var
direk birliğe gidersen sorun çıkmaz mı kardeş
Bir kaç kişiye sordum sorun olmaz dediler, ama ben yinede yarın askerlik şubesinede soracaam biletimide ayırttım thy den pazar gününe :) sana mail attım cep telefonumu forum için kullandığın mail adresine bak ;)
Aday No 80872 Adı ve Soyadı MUSTAFA SERDAR SARIOĞLU Baba Adı RIFKI Doğum Yeri BEYPAZARI Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA
Aday No 41116 Adı ve Soyadı ABDULLAH YASSIÖRENLİ Baba Adı ZAFER Doğum Yeri SOMA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ERZURUM İL J. K.LIĞI ERZURUM
ya arkdaslar ben direk erzuruma ucakla falan gitsem olmazmı a.q. bilet bulamıyacagız illa toplama ile mi gidecegiz onu anlamadım bu konuda toplama lar ile ilgili yardımcı olacak arkdaslar varmı bilgilendirirseniz sevinirim
"İnternette Levazım Maliye Okulu ile okuduğunuz eski seylere pek aldırış etmeyin. "Astegmen dinlenme tesisleri" ya da "yata yata askerlik yapacaksınız" tipinde seyler laf salatası. Yatırmıyorlar. İlk gunden eğitime başlıyorsunuz."
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA kısa ıstıyordum ve cıktı
Aday No 80073 Adı ve Soyadı deniz soy Baba Adı dursun Doğum Yeri akyaka Kuvveti kara kuvvetleri Sınıfı muhabere Statüsü yedek subay Branş KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K.
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi / MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK
arkadaşlar bu mesleki kurayamı tabi. yani acemilik ne kadar...