Aday No 11919 Adı ve Soyadı BİLAL SAVAŞ Baba Adı İBRAHİM Doğum Yeri KELKİT Kuvveti Jandarma Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Aday No 20551 Adı ve Soyadı FATİH EKMEKÇİ Baba Adı İLHAN Doğum Yeri KALECİK Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BALIKESİR İL J. K.LIĞI BALIKESİR
arkadaşım gözlük takıyo hemde miyop adama ısparta komando çıktı . kusura bakmasın kimse ama bu ordu gerçekten kimden ne şekilde yararlanıcağını hiç bilmiyo.gözlüklü biri nasıl komando oluyo ondan sonra çok duyarız şehit haberi.adam çatışma sırasında gözlüğünü düşürse 2 metre önünü göremez
Aday No 41367 Adı ve Soyadı ERHAN CAN Baba Adı SAYİT Doğum Yeri URLA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ŞIRNAK İL J.K.LIĞI ŞIRNAK
tanıdık cıktı buraya bu uzun donemmı oluo kısamı bı kesın bılgı werebılırmısnız ):
saol anne babasına soylemek cok zor oldu benım ıcın ): doyledıkten sonrası daa zor
quote:
Orjinalden alıntı: f1a15
quote:
Orjinalden alıntı: bıqtımmm
Aday No 41367 Adı ve Soyadı ERHAN CAN Baba Adı SAYİT Doğum Yeri URLA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ŞIRNAK İL J.K.LIĞI ŞIRNAK
tanıdık cıktı buraya bu uzun donemmı oluo kısamı bı kesın bılgı werebılırmısnız ):
Aday No 50971 Adı ve Soyadı AGAH GÖKER ÜSTÜNDAĞ Baba Adı OSMAN Doğum Yeri MERZİFON Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş İSTATİSTİK Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Arkadaşlar eski dönemler bir bilgisi olan veya yeni dönemlerden bilen varsa bi açıklasın nedir???
Aday No 11919 Adı ve Soyadı BİLAL SAVAŞ Baba Adı İBRAHİM Doğum Yeri KELKİT Kuvveti Jandarma Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 30166 Adı ve Soyadı HÜSEYİN UZUN Baba Adı SÜLEYMAN Doğum Yeri BOYABAT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİİRT İL J. K.LIĞI SİİRT
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
arkadaşım gözlük takıyo hemde miyop adama ısparta komando çıktı . kusura bakmasın kimse ama bu ordu gerçekten kimden ne şekilde yararlanıcağını hiç bilmiyo.gözlüklü biri nasıl komando oluyo ondan sonra çok duyarız şehit haberi.adam çatışma sırasında gözlüğünü düşürse 2 metre önünü göremez
bildiğim kadarıya gözlük takanları geri gönderiyorlar dağ komando okullarından..
Aday No 32725 Adı ve Soyadı CAN YOLDAŞ Baba Adı ÇETİN Doğum Yeri GAZİOSMANPAŞA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ
Hadi Herkese hayirli teskereler.... Kirklareline giden baska arkadas var mi
Kardeş aynı yere düşmüşüz pazar günü görüşürüz irtibatı koparmayalım