arkadaşım gözlük takıyo hemde miyop adama ısparta komando çıktı . kusura bakmasın kimse ama bu ordu gerçekten kimden ne şekilde yararlanıcağını hiç bilmiyo.gözlüklü biri nasıl komando oluyo ondan sonra çok duyarız şehit haberi.adam çatışma sırasında gözlüğünü düşürse 2 metre önünü göremez
Aday No 41367 Adı ve Soyadı ERHAN CAN Baba Adı SAYİT Doğum Yeri URLA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ŞIRNAK İL J.K.LIĞI ŞIRNAK
tanıdık cıktı buraya bu uzun donemmı oluo kısamı bı kesın bılgı werebılırmısnız ):
saol anne babasına soylemek cok zor oldu benım ıcın ): doyledıkten sonrası daa zor
quote:
Orjinalden alıntı: f1a15
quote:
Orjinalden alıntı: bıqtımmm
Aday No 41367 Adı ve Soyadı ERHAN CAN Baba Adı SAYİT Doğum Yeri URLA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ŞIRNAK İL J.K.LIĞI ŞIRNAK
tanıdık cıktı buraya bu uzun donemmı oluo kısamı bı kesın bılgı werebılırmısnız ):
Aday No 50971 Adı ve Soyadı AGAH GÖKER ÜSTÜNDAĞ Baba Adı OSMAN Doğum Yeri MERZİFON Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş İSTATİSTİK Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Arkadaşlar eski dönemler bir bilgisi olan veya yeni dönemlerden bilen varsa bi açıklasın nedir???
Aday No 11919 Adı ve Soyadı BİLAL SAVAŞ Baba Adı İBRAHİM Doğum Yeri KELKİT Kuvveti Jandarma Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 30166 Adı ve Soyadı HÜSEYİN UZUN Baba Adı SÜLEYMAN Doğum Yeri BOYABAT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİİRT İL J. K.LIĞI SİİRT
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
arkadaşım gözlük takıyo hemde miyop adama ısparta komando çıktı . kusura bakmasın kimse ama bu ordu gerçekten kimden ne şekilde yararlanıcağını hiç bilmiyo.gözlüklü biri nasıl komando oluyo ondan sonra çok duyarız şehit haberi.adam çatışma sırasında gözlüğünü düşürse 2 metre önünü göremez
bildiğim kadarıya gözlük takanları geri gönderiyorlar dağ komando okullarından..
Aday No 32725 Adı ve Soyadı CAN YOLDAŞ Baba Adı ÇETİN Doğum Yeri GAZİOSMANPAŞA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ
Hadi Herkese hayirli teskereler.... Kirklareline giden baska arkadas var mi
Kardeş aynı yere düşmüşüz pazar günü görüşürüz irtibatı koparmayalım
Aday No 97938 Adı ve Soyadı MUSTAFA YAPAR Baba Adı ŞABAN Doğum Yeri KARAİSALI Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AKSARAY İL J. K.LIĞI AKSARAY
Aday No 30328 Adı ve Soyadı ERSEN BOĞOÇLU Baba Adı YAŞAR Doğum Yeri AKÇAABAT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SAKARYA İL J. K.LIĞI SAKARYA ADAPAZARI
Ankara YENİKENT çıkan ya da daha önce orda askerliğini yapmış/yapmakta olan varmı arkadaşlar?
msn : akturkon@hotmail.com Aday No 90754 Adı ve Soyadı YUSUF ÖNDER AKTÜRK Doğum Yeri AKSARAY Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI ELK.OP.SİS.BKM.MRK.MD.LÜĞÜ ANKARA YENİKENT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yondera -- 9 Ağustos 2007; 20:38:01 >
Aday No 50971 Adı ve Soyadı AGAH GÖKER ÜSTÜNDAĞ Baba Adı OSMAN Doğum Yeri MERZİFON Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş İSTATİSTİK Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Arkadaşlar eski dönemler bir bilgisi olan veya yeni dönemlerden bilen varsa bi açıklasın nedir???
hocam, okul/bölüm nedir? bir de kısa dönem mi istemiştin, uzun dönem mi?
hayırlı olsun şimdiden, büyük ihtimalle meslek kurası yapacaksın. 18 gün acemi eğitim, ondan sonra astek olarak görev yerine.
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI İSTANBUL HADIMKÖY
Varmı benle gelen kardesler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Teşekkür ediyorum. Tugay karşısında oturuyorum demişsin, sanırım az çok orası hakkında bilgin vardır. Burdan 3 saat falan sürüyor sanırım. Bilgi verirsen sevinirim...
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 97358 Adı ve Soyadı EMRAH AYDOĞMUŞ Baba Adı TALİP Doğum Yeri KOZAN Kuvveti Jandarma Sınıfı J.Komando Statüsü Yedeksubay Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI İZMİR FOÇA
Aday No 41199 Adı ve Soyadı ALİ ERDEM Baba Adı YILMAZ Doğum Yeri KEMALPAŞA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Ydsb.Öğretmen Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR
Arkadaşlar Küçükyalı'da atanan kuvvetin acemilik süresine bir etkisi var mı? Hava, kara, jandarma farkediyor mu? Sınıfa dikkat etmemiştim, havacı olmuşum. Yeşil kıyafetleri de değiştirmemiz gerekecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 9 Ağustos 2007; 20:43:28 >
Aday No 40800 Adı ve Soyadı ÖZGÜR ERİKLİ Baba Adı HALUK Doğum Yeri KÖRFEZ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ÖZEL EĞİTİM MRK.KLIĞI İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE
Aday No 96704 Adı ve Soyadı ORHAN ÖZDEMİR Baba Adı ABDULLAH Doğum Yeri KARKAMIŞ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
beyler düşen varsa irtibat kuralım..
Aday No 31477 Adı ve Soyadı SİNAN YAY Baba Adı RECEP Doğum Yeri BARTIN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
ölüm haberi vermek gibi oldu, ama napalım bana düştü söylemek bacanağıma. herkese allah kolaylık versin.
Aday No 40415 Adı ve Soyadı ŞEMSETTİN KAYALI Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri TAVŞANLI Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DİYARBAKIR İL J. K.LIĞI DİYARBAKIR
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
iyide güzel kardeşim madem bi adamı geri göndericekseniz neden alırsınız.bu sağlık muayeneleri neden yapılır benim aklım bunu kesmiyo.ordudaki mantıksızlık işte buradan başlıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Monsieur
quote:
Orjinalden alıntı: sonicc
bildiğim kadarıya gözlük takanları geri gönderiyorlar dağ komando okullarından..
bolu 2. komando tugayına gelecek 317 KD'ler gözlerimiz yollarda :) ... heyecan dolu bir askerlik sizi bekliyor :) Şırnak sizi bekliyor...hehehe tüm 317 lere şimdiden hayırlı tezkereler.. ha bu arada şafak 39
81020 Adı ve Soyadı HASAN LOKUM Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri AKÇAKOCA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ VE KOMD.TUG.K.LIĞI HAKKARİ OTLUCA
HÜSEYİN GEYİK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 7 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI NİĞDE BOR
Aday No 11806 Adı ve Soyadı SALİH HAKAN AKÇIN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ÖZEL EĞİTİM MRK.KLIĞI İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE
nette o kadar aradım bulamadım neresi burası ya var mı gören duyan. Hepimize hayırlısı ile bitirmek nasip olsun.
Aday No 85483 Adı ve Soyadı ÖZGÜR ÖZDEMİR Baba Adı İBRAHİM Doğum Yeri MUDANYA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI İKMAL K.LIĞI AFYONKARAHİSAR
Hadi hayırlısı aynı yere dusen arkadaslar pm atarsa sevinirim :)
Aday No 31555 Adı ve Soyadı İRFAN DİNÇER Baba Adı HÜSEYİN Doğum Yeri ÇATALCA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ. K.LIĞI KH.BRL.K.LIĞI ANKARA GÜMÜŞDERE
Aday No 32929 Adı ve Soyadı ALİ KIZIL Baba Adı AHMET Doğum Yeri ÜSKÜDAR Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Aday No 30066 Adı ve Soyadı HAKAN DİŞLİ Baba Adı CEZMİ Doğum Yeri BİGA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ELAZIĞ İL J. K.LIĞI ELAZIĞ