Aday No 31761 Adı ve Soyadı MUHARREM GÜL Baba Adı Doğum Yeri BEYKOZ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İstihkam Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İZMİR NARLIDERE
Aday No 80487 Adı ve Soyadı GÖRKEM YILMAZ Baba Adı EMİN Doğum Yeri KOCAELİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Ağlayabilirmiyim ??
çok şanslısın meslek kurası çıkmış sana 18 gün sonra rütbeyi takıyosun astegmenim hayırlı teskereler ...
wayyy daha ıyı yere cıkamazdı bızım buraya umarım memnun kalırsın bısım ew narlıdereye yakın da (:
quote:
Orjinalden alıntı: sky83
Aday No 31761 Adı ve Soyadı MUHARREM GÜL Baba Adı Doğum Yeri BEYKOZ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İstihkam Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İZMİR NARLIDERE
Aday No 21478 Adı ve Soyadı BORA BUĞRA SÖZEREN Baba Adı TAYFUN Doğum Yeri ÇANKAYA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Ulaştırma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ULŞ. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İZMİR GAZİEMİR
Herkese hayirli teskereler.. Arkadaslar bu da benim yapacagim yer ayni yer varsa goruselim...
317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007 Aday No 80028 Adı ve Soyadı YUSUF YAVUZ Baba Adı KAZİ Doğum Yeri SİNCAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
quote:
Orjinalden alıntı: kayserılı
ARKADASLAR WEBWEX VE LANNDEGETH ALLAH ASKINA NERDEN BAKTINIZ YA YAZSANIZA VEYA BAKARMNISINIZ BANADA ADRESI TAM YAZIN BENDE 315 DIYOR YAA DELI OLDUM TERLER DOKUYORUM YAA 80028 NUMARAM BIR ZAHMET YAAA
Aday No 80625 Adı ve Soyadı İBRAHİM UĞUR KINALI Baba Adı İBRAHİM Doğum Yeri ADAPAZARI Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
Aday No 80487 Adı ve Soyadı GÖRKEM YILMAZ Baba Adı EMİN Doğum Yeri KOCAELİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Ağlayabilirmiyim ??
çok şanslısın meslek kurası çıkmış sana 18 gün sonra rütbeyi takıyosun astegmenim hayırlı teskereler ...
tdağ da tam tugay karsında istanbulda btasta oturuyorum. :) hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: zorro4
Aday No 32688 Adı ve Soyadı SERKAN ÇALIŞIR Baba Adı HALİL Doğum Yeri BEŞİKTAŞ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 8'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ
Aday No 80940 Adı ve Soyadı RECEP DOĞAN ERSÖZ Baba Adı ŞÜKRÜ Doğum Yeri MALKARA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İZMİR NARLIDERE
Hepimize hayirli olsun arkadaslar. Ayni birlige dusen varsa haberleselim.
317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 91049 Adı ve Soyadı HÜSNÜ ANIL TEKİN Baba Adı SADRİ Doğum Yeri ESKİŞEHİR Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İSTANBUL İL J. K.LIĞI İSTANBUL
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 76571 Adı ve Soyadı MUSTAFA HAMİT YAĞCIOĞLU Baba Adı AHMET Doğum Yeri ERZİNCAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Yedeksubay Branş PİYADE Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
Aday No 85796 Adı ve Soyadı HASAN MÜFTÜOĞLU Baba Adı İSMAİL Doğum Yeri YENİCE Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ TOP.TUG.K.LIĞI ANKARA POLATLI
Aday No: 40325 Adı ve Soyadı: HÜSEYİN ONUR EKİCİ Doğum Yeri ADIYAMAN Kara Kuvvetleri Sınıfı: Ordudonatım Statüsü: Yedeksubay Branş: MÜHİMMAT İLAVE DEPOLAMA KS.K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR
Aday No 70912 Adı ve Soyadı TALAT AKTAŞ Baba Adı AHMET Doğum Yeri ÇAYIRLI Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DİYARBAKIR İL J. K.LIĞI DİYARBAKIR
Aday No 41222 Adı ve Soyadı ÇAĞDAŞ EREKLİ Baba Adı LÜTFİ Doğum Yeri TATVAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI İKMAL K.LIĞI AFYONKARAHİSAR
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 97819 Adı ve Soyadı YAVUZ AKÇAY Baba Adı MEHMET Doğum Yeri ŞAHİNBEY Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Yedeksubay Branş PİYADE Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA
merhaba, ingilizce öğretmeni olan arkadaşlar, genelde nasıl çıktı askerlikleriniz? ne olarak yapacaksınız? askeri öğretmen olarak çıkma şansı nedir? şimdiden teşekkürler.
Aday No 32014 Adı ve Soyadı GÖKHAN ÖZLÜ Baba Adı CENGİZ Doğum Yeri BEYOĞLU Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ULŞ.EĞT. A. 2'NCİ ULŞ.EĞT. TB.K.LIĞI MANİSA ALAŞEHİR
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
arkadaşı buraya vermişler bilen varmı buranın zorluk seviyesini
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
arkadaş buraya düştü ne diyosunuz arkadaşlar zormudur oldukça?
Aday No 40560 Adı ve Soyadı ÖZCAN ÇİÇEK Baba Adı NADİR Doğum Yeri BERGAMA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Aday No 30848 Adı ve Soyadı MUSTAFA GENÇTEN Baba Adı BEDRETTİN Doğum Yeri ŞEHİTKÂMİL Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 51'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI TUNCELİ HOZAT
İZZETTİN BARYAMAN Baba Adı ORHAN Doğum Yeri MARDİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 12'NCİ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI AĞRI
Ağlayabilirmiyim ??
Aday No 32725 Adı ve Soyadı CAN YOLDAŞ Baba Adı ÇETİN Doğum Yeri GAZİOSMANPAŞA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ
Hadi Herkese hayirli teskereler.... Kirklareline giden baska arkadas var mi
Aday No 96704 Adı ve Soyadı ORHAN ÖZDEMİR Baba Adı ABDULLAH Doğum Yeri KARKAMIŞ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
Aday No 32086 Adı ve Soyadı GÖRKEM ÖZGÜR Baba Adı OKTAY Doğum Yeri EMİRDAĞ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BALIKESİR İL J. K.LIĞI BALIKESİR
Aday No 41367 Adı ve Soyadı ERHAN CAN Baba Adı SAYİT Doğum Yeri URLA Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ŞIRNAK İL J.K.LIĞI ŞIRNAK
tanıdık cıktı buraya bu uzun donemmı oluo kısamı bı kesın bılgı werebılırmısnız ):
Aday No 11919 Adı ve Soyadı BİLAL SAVAŞ Baba Adı İBRAHİM Doğum Yeri KELKİT Kuvveti Jandarma Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş ELEKTRİK MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
Aday No 20551 Adı ve Soyadı FATİH EKMEKÇİ Baba Adı İLHAN Doğum Yeri KALECİK Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BALIKESİR İL J. K.LIĞI BALIKESİR