ARKADASLAR WEBWEX VE LANNDEGETH ALLAH ASKINA NERDEN BAKTINIZ YA YAZSANIZA VEYA BAKARMNISINIZ BANADA ADRESI TAM YAZIN BENDE 315 DIYOR YAA DELI OLDUM TERLER DOKUYORUM YAA 80028 NUMARAM BIR ZAHMET YAAA
arkadaşlar doğrumu bilmiyorum dediğiniz gibi yaptım bu çıkıyor ben hala inanamıyorum hepinize şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar
317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 41342 Adı ve Soyadı SERTAÇ DOKSAN Baba Adı HİLMİ Doğum Yeri KONAK Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 40415 Adı ve Soyadı ŞEMSETTİN KAYALI Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri TAVŞANLI Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DİYARBAKIR İL J. K.LIĞI DİYARBAKIR
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız... **************************
arkadaşlar, bu ne demek. bu arkadaş kısa dönem er olarak mı yapacak demek oluyor? biri açıklayabilir mi acaba?
bana burası çıktı beyler.hepimize bol şanslar.geçmiş olsun :)
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 21668 Adı ve Soyadı MEHDİ AZEROĞLU Baba Adı CEVAT Doğum Yeri ÇORUM Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ ZH.TUG.K.LIĞI ERZURUM PALANDÖKEN
Aday No 80033 Adı ve Soyadı BORA KARAGÖZ Baba Adı KEMAL Doğum Yeri VİZE Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ŞIRNAK SİLOPİ
rüyada gördüğüm yer çıktı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 9 Ağustos 2007; 19:51:35 >
Aday No 80028 Adı ve Soyadı YUSUF YAVUZ Baba Adı KAZİ Doğum Yeri SİNCAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
arkadaşlar tertip yerine devre tabirini kullanırsanız daha isabetli olur. bilirim su an ne kadar heyecanlı oldugunuzu..ben de yuzde 99 kısa donem beklerken ve kısa donem cıkması icin butun taktikleri uygulamama ragmen kendimi bir anda foça da buldum.o yuzden simdiden kendinizi her turlu sonuca hazırlayın..
313. donem jandarma komando asteğmen den selamlar herkese sizleri en cok biz 313 ler bekliyoruz..
HAYIRLI TEZKERELER.
ÜNİ DE BÖLÜM NEYDİ?
elektronik müh.. ya bu mühendisleri genelde yapıyolar asteğmen ama genel manada hiçbir mantık yok asal da foça da her tür meslekten her fizikte insandan her memleketten vs vs adam vardı...
Aday No 80028 Adı ve Soyadı YUSUF YAVUZ Baba Adı KAZİ Doğum Yeri SİNCAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
81020 Adı ve Soyadı HASAN LOKUM Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri AKÇAKOCA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ VE KOMD.TUG.K.LIĞI HAKKARİ OTLUCA