abi verdiğin linkteki sonuçta fatih ekmekçi yazıyo sayıyı 315 yapınca isim değişiyo anlamadım bende öyle olmuyo mesela. senin sonucun açıklanmış olabilir mi. tuhaf ama olabilir mi acep.
KARDEŞ SIRAYLA AÇIKLANIYOR SANIRIM. 10779 DU BENİM AÇIKLANDI HERKESE HAYIRLI OLSUN
317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 20096 Adı ve Soyadı SİNAN TÜCCAR Baba Adı YUSUF Doğum Yeri ORTAKÖY Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN
MARDİN
Aday No 30767 Adı ve Soyadı ERKİN KEMAL ERGÜN Baba Adı ORHAN Doğum Yeri BAHÇELİEVLER Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 32490 Adı ve Soyadı FERDİ BUZAKÇI Baba Adı ÖMER Doğum Yeri ÇORLU Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DİYARBAKIR İL J. K.LIĞI DİYARBAKIR
Aday No 20415 Adı ve Soyadı ALİ AKÇİMEN Baba Adı GÜNGÖR Doğum Yeri BEYPAZARI Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Ydsb.Öğretmen Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 21668 Adı ve Soyadı MEHDİ AZEROĞLU Baba Adı CEVAT Doğum Yeri ÇORUM Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ ZH.TUG.K.LIĞI ERZURUM PALANDÖKEN
Abi hayırlı olsun. Senin aday numaran 21668, benimki 21669. Etimesgutta arka arkayaymışız demekki. Yanlız ben sonucumu göremiyorum. Bi yerde yanlışmı yapıyorum acaba. Benimkini görebiliyorsan yazarmısın buraya?
Aday No 40172 Adı ve Soyadı UĞUR KAYA Baba Adı ABDİ Doğum Yeri SOMA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ OR. ULŞ. OTO A.K.LIĞI ERZURUM ILICA