Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sherlockholmes_1980

9 Ağustos 2007, 18:30:33  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: jesusthered

quote:

Orjinalden alıntı: jesusthered

quote:

Orjinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Arkadaşlar ,

31 temmuzda tecili dolan bir arkadaşımızın başına gelen bir olay. Bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.

1985 doğumlu bir kardeşimiz var , kendisi sözleşmeli olarak görev yapıyor. 31 temmuz 2007'de tecili bitmesine rağmen erteletmiyor. Hiç bir işlem yapmıyor. Şimdi tercih sırasında malum mesajla karşılaşması üzerine şubesine gidiyor. Şubede kendisinin asker kaçağı olduğu tespit edilip kendisine söyleniyor. Kurumuna yazı yazılmamış , bir gün daha geç kalsa yazıyla ilgililerin haberdar edileceği söylenmiş.

Şimdi kendisi asker kaçağı olarak nasıl bir yol izlemeli?
Ne kadarlık bir para cezasına çarptırılır?
Bir sonraki sevk dönemi olan aralıkta askere gitme mecburiyeti var mıdır? (Raporla atlatabilir diye biliyorum.)

teşekkürler...

Arkadaşın 4 yıllık mezunu ise;

Tecil olduğuna göre daha önce bu durumda bakaya dır.takip eden ilk celpde gitmesi gerekiyor.. Ama sınav tarihine rapor alırsa daha sonraki döneme gider..
Para cezası mahkemeden sonra
Önce mahkemeye çıkacak hapis cezası alırsaki (almaz ama) , örneğin ceza 4 ay ise 120 * 20 milyon = 2400 ytl cezası var.bu 20 milyon daha da artmış olabilir.20-100 arası diyorlar. Ancak 4 ay alması için en 3 ay bakaya olması lazım.

Şunu da ekliyim geçerli nedeni var ise bir ceza almaz ...

4 Yıllık bir üniversite mezunu olan arkadaşımızın geçerli bir nedeni yok ve milli eğitim bakanlığına bağlı bir okulda sözleşmeli görev yapıyor. Raporu da yok. Tecili 31 Temmuz'da bitmiş olup , 9 Ağustos'ta , bugün , şubesine gidip başvuruda bulunmuştur.

y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
efern

9 Ağustos 2007, 18:31:21  

Hocam öyle değil hani askere baslayıp memleketine izne gelen askerler yapıyolar o dediğin onay işini o adam askerden izin alıp nereye gittiği belli olsun diye biz daha baslamadık ki

the_shield

9 Ağustos 2007, 18:32:31  

yav gittim tv seyrettim..uyudum..geldim..yine bişiy yok....çıldıracağımmmmmmmmmm....

WebEX

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007, 18:32:36  

quote:

Orjinalden alıntı: aloneboy

hatta 9 gun gecti bile 157 gunden 9 u düş kaldı 148 gun

birliğe katıldıktan sonra 157 den düşcez.. 9u ekle sen

aloneboy

9 Ağustos 2007, 18:33:32  

biz burada moral vermeye calısıyoruz

jesusthered

9 Ağustos 2007, 18:34:01  

Aslında şu nokta önemli tecili bittikten sonra askerden şu dönemde geliceksin demişlerde o gitmemişse bakayalık söz konusu. Yoksa zaten bir durum söz konusu değil.Kasım dönemine göndericekler.1-2-3 aralıktaysa sınavları o tarihlere rapor alırsa nisan dönemine gider..Bir cezada almaz.. eğre doğru anladıysam..

efern

9 Ağustos 2007, 18:34:26  

yanlıs hesap askerlik 6 ay tam olarak 12 gün elimizde olan izin belgelerimiz var her nekadar 11 yazsada 12 sonra her ay için 2 günden 6 ayda 12 günde normal izin hakkımız var etti 24 gün bu 24 ü 6 aydan düşünde 5 ay 5 gün gibi bişey kalıyor oda 155-157 gün gibi bişey yapıyor yani 148 değil gönül isterdi ki öyle olsun ama değil malesefki allah büyük budagelir buda geçer

osmanalii

9 Ağustos 2007, 18:35:25  

anadolu yakasında oturanlar askerı malzemelerını kadıkoy carsısından temınn edebılır
yarını bılmeyenler ıcın tarıf edeyım: kadıkoy ıskelesındekı ptt bınasını arkasından gırısı var pasajın adı kadıkoy carsısı orda bırcok askerı malzeme satan dukkan var ayrıca ıc camasırları kadkoy bıt pazarından da temın edebılırsınız.. hadi hayırlı tezkereler ...

"
jesusthered

9 Ağustos 2007, 18:36:09  

quote:

Orjinalden alıntı: efern

yanlıs hesap askerlik 6 ay tam olarak 12 gün elimizde olan izin belgelerimiz var her nekadar 11 yazsada 12 sonra her ay için 2 günden 6 ayda 12 günde normal izin hakkımız var etti 24 gün bu 24 ü 6 aydan düşünde 5 ay 5 gün gibi bişey kalıyor oda 155-157 gün gibi bişey yapıyor yani 148 değil gönül isterdi ki öyle olsun ama değil malesefki allah büyük budagelir buda geçer

Hep beraber görücez o günleri..

feyzikara

9 Ağustos 2007, 18:37:15  

1-)arkadaşlar narlıderede bize bu izin belgesi olayını detaylı şekilde açıkladılar. mutlaka yaptırmanız lazım dediler. bende bugün imzalattım. bence bir sorun olmaması için siz de imzalatın. öncelikle varsa bağlı olduğunuz yerdeki merkez komutanlığına yoksa askerlik şubesine o da yoksa jandarma komutanlığına imzalatacaksınız.

2-)sınava girdiğiniz gün askerlik başlamış demektir ve 155 günden düşmeye başlar ve ben şu an 7 günü yemiş bir askerim.

3-) bekliyoruuuuuuuzzzzzzzz.......

WHERE iS THE HAREKET,
THERE iS THE BEREKET!
aloneboy

9 Ağustos 2007, 18:39:23  

yav bir espri olsun dedik ciddiye aldnız bende biliyorum askerlik kac gun

efern

9 Ağustos 2007, 18:40:47  

yok hocam yanlısın var 155 den düşmez o hesap ortada

kurt0146

9 Ağustos 2007, 18:42:52  

BUGUN açıklanmıcakmıymış sonuc olarak?

319. dönem kd SG ER ANKARA
yashee

9 Ağustos 2007, 18:43:35  

Yedek subay yönetmeliğinde değişiklik
ANKARA (ANKA)- Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaç duyduğu yedek subay adaylarının seçimine ilişkin şekil ve esaslar ile celp usulleri hakkında yönetmelikte değişiklik yaptı.

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe göre; Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca her celp döneminde test ve mülakat merkezleri açılacak. Test ve mülakata katılan yükümlülerden er olmak isteyenlerden dilekçe alınacak. Test ve mülakata katılan yükümlüler Milli Savunma Bakanlığı celp emri esaslarına uygun olarak, neticelere göre bilgisayarca yükümlü miktarı yedek subay ihtiyacı kadar veya daha az ise yükümlülerin tamamı yedek subay adayı olarak ayrılacak.

Yükümlü miktarı sınıf kontenjanları, meslek ve vasıfları itibariyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin yedek subay ihtiyacından fazla ise istekliler ere ayrılacak. Kalan miktar yine ihtiyaçtan fazla ise fazla miktar da ere ayrılacak. Yükümlülerin miktarı, sınıf kontenjanları, meslek ve vasıfları itibariyle yedek subay ihtiyacından fazla ise, istekliler ayrıldıktan sonra kalan miktar ihtiyacı karşılamazsa, istekli er olmak isteyenler arasından yedek subay adayı ihtiyacı karşılanacak.

Yedek subay adayı ve ere ayrılan yükümlülerin, mensubu olacağı kuvvet komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile sınıfları ve branşları ayrı ayrı belirlenecek. Piyade sınıfının branşları, sınıflandırma işlemi sonunda komando olarak ayrılanlardan komando niteliği olmadığı tespit edilenlerin belirlenmesini müteakip Kara Kuvvetleri Sınıflandırma ve Sınıflandırma Kurulları Yönergesinde belirlenen esaslara göre tespit edilecek.

arkadaşlar bu yazıya göre komando çıksak bile olamıyabiliyormuşuz bilginize....

gazilim_ankara

9 Ağustos 2007, 18:44:13  

Foruma birkaç dakika önce katıldım.

Beni de listeye ekleyin

Ad=gazilim_ankara
meslek=bilgisayar öğretmeni
Okul=Gazi Üniversitesi
yaş=25
Sınav yeri=Ankara-Etimesgut

feyzikara

9 Ağustos 2007, 18:44:20  

peki söyliimde seninkini düşmesinler o zaman sen pazardan başlayıp 155 say emi. hayret yav arkadaş desteksiz sallmıyoz biz.

WHERE iS THE HAREKET,
THERE iS THE BEREKET!
zgrcln1

9 Ağustos 2007, 18:45:38  

Ad: özgür ÇELEN
Meslek:Bilgisayar Öğretmeni
Üniversite: Sakarya Üniversitesi
Kutuk:gerede / BOLU
Sınav Yeri:İzmir Narlıdere
Aday No:50036
benide eklermisniz

aloneboy

9 Ağustos 2007, 18:47:21  

hiç izin kullanmazsan askerliğiniz kısa dönemler için 17 ocakda bitiyor buradan geriye doğru sayın kac gün hesaplayın işte

gazilim_ankara

9 Ağustos 2007, 18:48:37  

Hep kısa dönemden bahsediliyor. Eğer uzun dönem çıkarsa ne kadar acemilik yapacağız, toplam süre nedir ? Bilen var mı arkadaşlar ?

hollocoust

9 Ağustos 2007, 18:48:52  

arkadaşlar şu sonuçlar açıklansada bir rahatlasak...en azından bu sonuç açıklama evresini atlatmış olurduk ve ona görede biletimizi filan alırdık...mevcut durumda stresimiz kat kat artmakta ......tek dileğim herkes için sonuçların hayırlı olmasıdır....ama şuda bir gerçek sonuçların açıklanmaması bizim için büyük hayal krıklığı...............

yashee

9 Ağustos 2007, 18:48:59  

komando masası o yüzden yoktu

Abyss332

9 Ağustos 2007, 18:49:18  

Millet dün akşam bıraktığımda 45 sayfa falan vardı naptınız siz ya Okumaya değer bişey var mı bu 30 sayfada bari onu söyleyin ehehe. Anladığım kadarıyla heyecan durumları tavan yapmış hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss332 -- 9 Ağustos 2007; 18:49:51 >

We want war, wake up!!!
BATTAL63

9 Ağustos 2007, 18:49:48  

SELAM,

bir liste muhabbeti geçiyor mesajlarda, ne amaçla yapılıyor acaba!

317 li arkadaşlara hayırlı sonuçlar temenni ediyorum.

ŞEHİD!!!
baremrah

9 Ağustos 2007, 18:50:14  

bilgisayar öğretmeni arkadaşlar msn lerini verirlerse tanışalım bende malatyada bilgisayar öğretmeniyim msn im emrah4432@hotmail.com

themyth27

9 Ağustos 2007, 18:51:06  

adamlar en baştan söylemişlerdi ayın 10 unda belli olacak diye. boşuna kasmışız heralde bu kadar :) bu gidişle yarın belli olacak.

ya arkadaşlar biraz geç oldu ama bende izin kağıdı diye bişiy yok. bende bi hatamı var acaba ? gerçi benim guruptaki kimseye böyle bişiy verilmedi. bi kapalı zarf bide tebliğ-tebellüğ belgesi ( isme bak) var. aynı durumda olan varmı acep?

hgonnetli

9 Ağustos 2007, 18:51:29  

tertipler bugün için birçok zaman boyutundan geçtik...
dişimizi sıkıp saat 9'a kadar beklemeliyiz..
zaten 9'a kadar açıklanmzsa yarına kaldı bu iş...

neyse ben şunu merak ediyorum...
bunu sormanın abes olduğu sanmıyorum...
askerde yemeklere şap koyuluyormu?
bu cinsel hayatı etkiliyor mu?
askerde bi icraat yapamayacağız biliyorum da hani yemin töreninden sonra memlekete geldiğimizde elimiz boş dönmeyeleim..
varmı bir bilgisi olan..

WebEX

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007, 18:51:29  

quote:

Orjinalden alıntı: gazilim_ankara

Hep kısa dönemden bahsediliyor. Eğer uzun dönem çıkarsa ne kadar acemilik yapacağız, toplam süre nedir ? Bilen var mı arkadaşlar ?

eğer meslek sınıfında gidersen 16gün, piyade yada komando vs.. gidersen 2.5 ay acemilik, toplamda 12 ay..

drajeee

9 Ağustos 2007, 18:52:47  

EVET BENDEDE AYNI ZARF VAR HERKESTE AYNI BEN POLATLIDA SINAVA GİRDİM TUZLAYA BENZİYOR MUHABBETLER..
BİZEDE BALIK ADAM VARMI CANKURTARAN VARMI GİBİ SORULAR SORMUŞLARDI..KOMANDO OLAYINA PEK DEĞİNMEDİLER..SINAV ÖNCESİ SINAV SORULARININ ÖNEMLİ OLDUGU HATIRLATILDI FORMALİTE DEĞİL DENDİ FALAN FİLAN ....BİRDE SINIF SEÇİMİ YAPTIRMADILAr..

ref

9 Ağustos 2007, 18:53:13  

quote:

Orjinalden alıntı: cicinio

arkadaslar bugun kesin acıklanır cunku kkk sitesind 315 i 317 yapınca sonuc acıklama dio baska bi donem yazsa cıkmıyor sadece bugunun tarihi cıkıyor 9 agustoa yani gece 12 ye kadar yolu var bu işin...

evet, aa!, harbiden... bu gün açıklayacaklar mı acaba?

hgonnetli

9 Ağustos 2007, 18:53:37  

sen yokken neler çektik burda anlatılmaz..
sadece yaşanır...

quote:

Orjinalden alıntı: Abyss332

Millet dün akşam bıraktığımda 45 sayfa falan vardı naptınız siz ya Okumaya değer bişey var mı bu 30 sayfada bari onu söyleyin ehehe. Anladığım kadarıyla heyecan durumları tavan yapmış hadi hayırlısı...

Abyss332

9 Ağustos 2007, 18:54:24  

quote:

Benim bildiğim denizci, levazım veya personel çıkarsan 18 gün acemilik geri kalanların çoğu 3 ay mı neydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss332 -- 9 Ağustos 2007; 18:54:44 >

We want war, wake up!!!
egemegem

9 Ağustos 2007, 18:54:28  

tertipler askerlik 6 ay bunun 12 günü birliğe katılana kadar geçen süre ve 12 günde izin toplam 24 gün eder. birde yol izni var 2 veya 3 gün edermi 26-27 gün yani askerlik katılma tarihinden itibaren 153-154 gün civarında buda 16-17/ocak/2008 dir.

FERDİ BUZAKÇI
the_shield

9 Ağustos 2007, 18:56:01  

quote:

Orjinalden alıntı: ref

quote:

arkadaslar bugun kesin acıklanır cunku kkk sitesind 315 i 317 yapınca sonuc acıklama dio baska bi donem yazsa cıkmıyor sadece bugunun tarihi cıkıyor 9 agustoa yani gece 12 ye kadar yolu var bu işin...

yav nerdeki 315 i 317 yapıyorsunuz ben hala anlamış değilim....

f1a15

9 Ağustos 2007, 18:56:15  

quote:

Orjinalden alıntı: themyth27

adamlar en baştan söylemişlerdi ayın 10 unda belli olacak diye. boşuna kasmışız heralde bu kadar :) bu gidişle yarın belli olacak.

ya arkadaşlar biraz geç oldu ama bende izin kağıdı diye bişiy yok. bende bi hatamı var acaba ? gerçi benim guruptaki kimseye böyle bişiy verilmedi. bi kapalı zarf bide tebliğ-tebellüğ belgesi ( isme bak) var. aynı durumda olan varmı acep?

tebliğ-tebellüğ belgesi= izin belgesi :)

ISPARTA EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULU

aloneboy

9 Ağustos 2007, 18:56:44  

arkadasım yol izni demişssin de boyle giderse biz direk ışınlanacaz galiba askeriye ışınlanmayı bulduda bizi ışınlıyacak mı acaba

Abyss332

9 Ağustos 2007, 18:57:03  

quote:

Orjinalden alıntı: hgonnetli

sen yokken neler çektik burda anlatılmaz..
sadece yaşanır...

quote:

Orjinalden alıntı: Abyss332

Abi heyecan falan anlıyorum da bu kadar da kendinize eziyet etmeyin yaw adamlar dese Hakkari de uzun dönem yapıcaksın gitmicekmisin?? SS gidiceksin yani. O yüzden kasmayın kendinizi. Ben sade burayı okurken stres yapıyorum ya sizin yüzünüzden

We want war, wake up!!!
cesmeali

9 Ağustos 2007, 18:57:40  

İzin belgesini bulunduğumuz yerdeki askerlik şubesine göster imzalat falan dediler yaa

:))

arkadaşlar ben gittim dediler yok böyle bir gereklilik

ii dedim çıktım

ya bir de araçak kullanamazsın diyo bir arkadaş biri diyo sorun yok biri diyo yakalanma da bin :)))
ne iş???

www.cesmeli.com.tr
sherlockholmes_1980

9 Ağustos 2007, 18:58:47  

Herhangi bir sonucu görüntüledikten sonra , explorer'da yukarıdaki adres satırında yazan 315'i 317 yapmaktan bahsediliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: the_shield

quote:

quote:

y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
drajeee

9 Ağustos 2007, 18:58:56  

::::) haklısın kardeşte uzun çıkarsa 7-8 yer var zaten hakkari olmaz....:)

WoraZ

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007, 18:59:48  

quote:

Orjinalden alıntı: drajeee

EVET BENDEDE AYNI ZARF VAR HERKESTE AYNI BEN POLATLIDA SINAVA GİRDİM TUZLAYA BENZİYOR MUHABBETLER..
BİZEDE BALIK ADAM VARMI CANKURTARAN VARMI GİBİ SORULAR SORMUŞLARDI..KOMANDO OLAYINA PEK DEĞİNMEDİLER..SINAV ÖNCESİ SINAV SORULARININ ÖNEMLİ OLDUGU HATIRLATILDI FORMALİTE DEĞİL DENDİ FALAN FİLAN ....BİRDE SINIF SEÇİMİ YAPTIRMADILAr..

Bizde de tam tersi, komutan söyledi sınavın başındayken; "Bu sınavın önemi bir önemi yokk!!" diye. :)

Abyss332

9 Ağustos 2007, 19:00:19  

quote:

::::) haklısın kardeşte uzun çıkarsa 7-8 yer var zaten hakkari olmaz....:)

Lafın gelişi yani bak onu bile bilmiyom

We want war, wake up!!!
ufukbey55

9 Ağustos 2007, 19:00:32  

quote:

quote:

315 i nasıl 317 yapıyorsun detaylı açıklarmısın tertip

cicinio

9 Ağustos 2007, 19:01:04  

quote:

quote:

quote:

aday no sayfasını ac her hangi bir aday no yaz ve sonucu ac sonra adres cubugundaki 315i 317 yap tekrarla...goreceksin kardes..

center]Bir TIKla gelir :)
SHIFT_to one
2005 nissan micra 1.2 visia
gazilim_ankara

9 Ağustos 2007, 19:01:39  

uzun dönem çıkarsa nereler var biliyor musun ?

drajeee

9 Ağustos 2007, 19:01:51  

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

Bizde de tam tersi, komutan söyledi sınavın başındayken; "Bu sınavın önemi bir önemi yokk!!" diye. :)

hadi yaa :)
bizde baya sınavın önemi vurgulandı:)

Terap^st

9 Ağustos 2007, 19:02:29  

mrb arkadaşlar foruma az önce katıldım, kırmızı listeye beni de eklerseniz sevinirim.

Nick :Terap^st

Meslek: sosyolog

Üniv.:inönü üniv.

Kütük: Malatya

Sınav Yeri:Diyarbakır

Aday No: 62707

teyzos

9 Ağustos 2007, 19:02:56  

arkadaşlar ben http://www.kkk.tsk.mil.tr/ adresinde solda yedek subay sınıflandırma sonuçları diyo oraya bakıyorum yanlış yeremi bakıyorum acaba?açıklandığında yine ordanmı bakıcam?

cereyanci

9 Ağustos 2007, 19:03:28  

arkadaşlar tertip yerine devre tabirini kullanırsanız daha isabetli olur.
bilirim su an ne kadar heyecanlı oldugunuzu..ben de yuzde 99 kısa donem beklerken
ve kısa donem cıkması icin butun taktikleri uygulamama ragmen kendimi bir anda
foça da buldum.o yuzden simdiden kendinizi her turlu sonuca hazırlayın..

313. donem jandarma komando asteğmen den selamlar herkese
sizleri en cok biz 313 ler bekliyoruz..

313 -the şom- dönem
apokalipse

9 Ağustos 2007, 19:05:21  

quote:

uzun dönem çıkarsa nereler var biliyor musun ?

asal in sayfasına gir orda görürsün sitye girmke için de google askeralma yaz daha raaht bulursun siteyi orda yazıyo...

ufukbey55

9 Ağustos 2007, 19:05:27  

quote:

quote:

quote:

quote:

vallah oldu billah oldu :)))))))))))

aday no sayfasını ac her hangi bir aday no yaz ve sonucu ac sonra adres cubugundaki 315i 317 yap tekrarla...goreceksin kardes..

mstf13

9 Ağustos 2007, 19:06:58  

karanette yalan oldu herhalde

ufosin77

9 Ağustos 2007, 19:07:03  

quote:

Orjinalden alıntı: cereyanci

arkadaşlar tertip yerine devre tabirini kullanırsanız daha isabetli olur.
bilirim su an ne kadar heyecanlı oldugunuzu..ben de yuzde 99 kısa donem beklerken
ve kısa donem cıkması icin butun taktikleri uygulamama ragmen kendimi bir anda
foça da buldum.o yuzden simdiden kendinizi her turlu sonuca hazırlayın..

313. donem jandarma komando asteğmen den selamlar herkese
sizleri en cok biz 313 ler bekliyoruz..

HAYIRLI TEZKERELER.

ÜNİ DE BÖLÜM NEYDİ?

70.MKNZ.P.TUG.K.LIĞI MARDİN
Orduevi Gitarist

fekmekci

9 Ağustos 2007, 19:07:10  

selam beyler çok acayip ama bugün açıklanabilir;
http://www.kkk.tsk.mil.tr/Yedek_Subay/317/20551.htm 9 ağustos oldu

drajeee

9 Ağustos 2007, 19:07:44  

315 i 317 yapınca 9agustos yazıyor ama dün ben gene yaptım dünde 8 agustos yazıyodu

f1a15

9 Ağustos 2007, 19:08:56  

quote:

315 i 317 yapınca 9agustos yazıyor ama dün ben gene yaptım dünde 8 agustos yazıyodu

ben pazartesi denemiştim onu yine 9 Ağustos yazıyordu...

ISPARTA EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULU

jesusthered

9 Ağustos 2007, 19:09:28  

quote:

valla bende 317 yapınca baştan beri 9 ağustos du..

the_shield

9 Ağustos 2007, 19:09:42  

eyvallah sağolun...

Ozzy_GeNDaL

9 Ağustos 2007, 19:09:51  

beni de ekleyin beyler...!

Ozzy
Ege Üniv. İngiliz Dili ve Edebiyatı
İzmir - 24
Narlıdere İzmir
40560

cicinio

9 Ağustos 2007, 19:09:57  

quote:

arkadas simdi attın kafadan yani hiç alakası yok dunde 9 agustos yazıyordu...

center]Bir TIKla gelir :)
SHIFT_to one
2005 nissan micra 1.2 visia
gazilim_ankara

9 Ağustos 2007, 19:10:05  

quote:

Orjinalden alıntı: f1a15

quote:

ben pazartesi denemiştim onu yine 9 Ağustos yazıyordu...

Evet doğru hatta sınava ilk girdiğimiz günden beri orada 9 Ağustos yazıyo

Sayfa:   <<   < önceki  73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wii Sports Resort ve Wii Fit Plus Lansmanı Röportajı
Nintendo Türkiye Genel Müdür'ü Hasan Çolakoğlu ile yeni gelecek Wii oyunları konuştuk.
Cinebonus ile 3 Boyutlu sinema üzerine söyleşi
Cinebonus Dijital Sinema Ürün müdürü Serde Nadirler ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir