traş olup gidin beyler yoksa içerde traş ediolar çok güzel bi şekilde ama dikkat edin saçlar uzun olmasın.Subay traşı olun yeter.Personel çıkan arkadaşlar bilin çok rahat bi eğitim dönemi geçireceksiniz.Bölük komutanınızın adı Rıdvan Berberler.Bu da benden size tüyo.Süper adamdır.Biraz sinilidir falan ama özünde iyi adamdır.Sıkmayın gençler canınızı ya sizi çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi çıkın gezin tozun.
selamlar arkadaşlar inanın hepiniz için çok üzülüyorum umarım buraya gelmezsiniz ne diyim allah kolaylık versin kusura bakmayın biraz iç karartıcı oldu ama geldiğinizde göreceksiniz
Nerdesin ki kardeş sen şu anda? asker misin?
evet kardeşim bende askerim şu anda 315 nerde olduğumu sölemek istemiyorum moraliniz bozulmasın diye ama inan bana burası cehennemden farksız umarım sizin askerliğini< iyi geçer ama biz 315 ler vede b urda olanlar fena haldeyiz
anten saat 17 12 ve sen nettesin ve berbat bi yerdeolduğunu yazıyorsun...nerden geldi bu adiler ya
aslanım sen böle konuşmaya devam et askerde bakalım neler olacak lan olum askerde obim diye bir yer var bilgi işlem merkezi vede 24 saat sınırsız internet nese ağzımızı bozmayalım umarım buraya gelirsin sen
ulan sne azını bozsan ne yazar hem obi cisin hemde cehennem mı dıosun sen senı serfsızz salama yalandan mıllete kesme kaybolk.. sahte ınsan senı
tamam aslanım çıkarım ben forumdan hiç sorun değil senin gibileri inan bana burda çok güsel düzeltiyorlar nese ya tüm arkadaşlara sesleniyorum karanete baktım orda da yok daha
evet bir tek senin gibi bir kazmayı düzeltememişler.
orda saç kestirirseniz alay ediyomuşlar al bi kızmınıda yastıgının altında sakla falan muhabbetleri oluyomuş ben tıraş olacam arkadaş ilk günden birine dalmayım
arkadaşlar traş olup gitmeniz çok iyi olur. yoksa orda sıra bekleyip yada ne biliyim günde bilmemkaç kişinin traş olduğu makinaları kafanıza dokundurmak istemiyosanız saçlarınızı gitmeden kestirin. ben gitmeden önceki gün 3 numara yapmıştım saçları. çok rahat ettim acemiliğimde. yemin töreninden sonra dışarda traş olmuştum. benim tavsiyem bunlar. yinede kafanıza takılan şeyler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar...
arkadaşlar traş olup gitmeniz çok iyi olur. yoksa orda sıra bekleyip yada ne biliyim günde bilmemkaç kişinin traş olduğu makinaları kafanıza dokundurmak istemiyosanız saçlarınızı gitmeden kestirin. ben gitmeden önceki gün 3 numara yapmıştım saçları. çok rahat ettim acemiliğimde. yemin töreninden sonra dışarda traş olmuştum. benim tavsiyem bunlar. yinede kafanıza takılan şeyler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar...
peki hocam.. teşekkürler bilgilerin için
biraz sonra berbere gidip 2 numara vuracam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPİ26 -- 9 Ağustos 2007; 17:50:22 >
Hahah, burada beraber tuzlada sınava girdiğim nekadar çok adam var, çok sayfa olmuş, hepsini okuyoamıyorum ama, benim de numaram 33307 artık açıklasınlar da bilelim nereye gideceğiz.
BU arada şu yeşil donları falan nerden aldınız yahu? Büyükçekmece civarında yer bilen var mı?
Bıktım ya bu kadarda olmaz. Gına geldi bana klavyenin f5 tuşu eskidi artık.
www.kkk.tsk.mil.tr sayfasa 5 saniyede 35 kişi giriyor ortalama yaklaşık 1-2 dakikada 1000 tane hit alıyor. başka bir site olsaydı köşeyi dönmüştü bu hit lee
www.kkk.tsk.mil.tr sayfasa 5 saniyede 35 kişi giriyor ortalama yaklaşık 1-2 dakikada 1000 tane hit alıyor. başka bir site olsaydı köşeyi dönmüştü bu hit lee
315 ler 5 civarı öğrenmiş.
ne 5 civarısı yaa ben arkadaşımınkini saat 14 00 da öğrenmiştim
selamlar. arkadaşlar ben çeşmedeyim.yarın sabah istanbulda olucam.bu askerlik malzemelerini alacağımız bir yer biliyormusunuz istanbul anadolu yakasında.
selamlar arkadaşlar inanın hepiniz için çok üzülüyorum umarım buraya gelmezsiniz ne diyim allah kolaylık versin kusura bakmayın biraz iç karartıcı oldu ama geldiğinizde göreceksiniz
evet kardeşim bende askerim şu anda 315 nerde olduğumu sölemek istemiyorum moraliniz bozulmasın diye ama inan bana burası cehennemden farksız umarım sizin askerliğini< iyi geçer ama biz 315 ler vede b urda olanlar fena haldeyiz
anten saat 17 12 ve sen nettesin ve berbat bi yerdeolduğunu yazıyorsun...nerden geldi bu adiler ya
aslanım sen böle konuşmaya devam et askerde bakalım neler olacak lan olum askerde obim diye bir yer var bilgi işlem merkezi vede 24 saat sınırsız internet nese ağzımızı bozmayalım umarım buraya gelirsin sen
ULAN ADİ HERİF MİLLETİ ASKERLİKTEN Mİ KORKUTUYORSUN BENİM DAYIM KURMAY ALBAY SEN ERKEK SEN YERİNİ YURDUNU SÖYLE DE KİM KİMİ NE YAPIYOR GÖRÜRSÜN.PEYGAMBER OCAGINA DİL UZATMA KİMSİN LAN SEN.ORTAMI BOZMAYA NE HAKKIN VAR NEREYE DÜŞTÜYSEN DÜŞTÜNM HEM KÖTÜ YER DİYORSUN HEMDE 24 SAAT SINIRSIZ İNTERNET VAR DİYORSUN SENİ ELİME GEÇİRİRSEM VARYA...ADİ HERİF SENİ.DEFOL GİT LAN BURDAN SENİN GİBİLERE İHTİYACIMIZ YOK NE VATAN OLARAK NE DE MİLLET OLARAK DÜŞTÜĞÜN YER KÖTÜ DE OLABİLİR AMA BURDA ASKERE YENİ GİDECEKLERİN MORALİNİ BOZMAYA HAKKIN YOK.BURDA DA YERİN YOK...
selam dostlar sonuçlar için az kaldı,hepimize hayırlı iyi yerler çıkar umarım,bu arada aramızda uzakyol vardiya zabiti varmı???güverte bölümü?? yada makina zabitleri? slm/syg.
2 saat önce adapazarı merkez komutanlığına izin belgemi imzalatmak için gitti. sakallar hafifi uzundu içeri almadılar. gitti berbere sakal bıyık ne varsa traşladım öyle aldılar. yalnız saçlara bişey demediler şimdilik.
ULAN ADİ HERİF MİLLETİ ASKERLİKTEN Mİ KORKUTUYORSUN BENİM DAYIM KURMAY ALBAY SEN ERKEK SEN YERİNİ YURDUNU SÖYLE DE KİM KİMİ NE YAPIYOR GÖRÜRSÜN.PEYGAMBER OCAGINA DİL UZATMA KİMSİN LAN SEN.ORTAMI BOZMAYA NE HAKKIN VAR NEREYE DÜŞTÜYSEN DÜŞTÜNM HEM KÖTÜ YER DİYORSUN HEMDE 24 SAAT SINIRSIZ İNTERNET VAR DİYORSUN SENİ ELİME GEÇİRİRSEM VARYA...ADİ HERİF SENİ.DEFOL GİT LAN BURDAN SENİN GİBİLERE İHTİYACIMIZ YOK NE VATAN OLARAK NE DE MİLLET OLARAK DÜŞTÜĞÜN YER KÖTÜ DE OLABİLİR AMA BURDA ASKERE YENİ GİDECEKLERİN MORALİNİ BOZMAYA HAKKIN YOK.BURDA DA YERİN YOK...
helal be alex kim tutar seni yürü be koçum yürü aslanım
315 ler 5 civarı öğrenmiş.
ne 5 civarısı yaa ben arkadaşımınkini saat 14 00 da öğrenmiştim
atma
milletede umut verme
olur mu ?
Seninle tartışmaya giremem.
Kimseyede umut verdiğim yok. laf olsun diye konuşmuyoruz burda daha 1 saat önce görüştüm. 315 olan bir arkadaşımla görüştüm.
Senin gibi bende bekliyorum sonuçu 3 gündür yapacak iş yok bilgisayarın başından ayrılmıyorum
umut versem kendime veririm neyse
anlayışla karşılıyorum çünkü herkesin sinirleri bozuk
31 temmuzda tecili dolan bir arkadaşımızın başına gelen bir olay. Bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.
1985 doğumlu bir kardeşimiz var , kendisi sözleşmeli olarak görev yapıyor. 31 temmuz 2007'de tecili bitmesine rağmen erteletmiyor. Hiç bir işlem yapmıyor. Şimdi tercih sırasında malum mesajla karşılaşması üzerine şubesine gidiyor. Şubede kendisinin asker kaçağı olduğu tespit edilip kendisine söyleniyor. Kurumuna yazı yazılmamış , bir gün daha geç kalsa yazıyla ilgililerin haberdar edileceği söylenmiş.
Şimdi kendisi asker kaçağı olarak nasıl bir yol izlemeli? Ne kadarlık bir para cezasına çarptırılır? Bir sonraki sevk dönemi olan aralıkta askere gitme mecburiyeti var mıdır? (Raporla atlatabilir diye biliyorum.)
teşekkürler...
umarım allah bir daha bizleri bu denli zor bir şekilde imtihan etmez 12 sinde bir yere teslim olacam ama 12 ay mı kalcam 6 ay mı kalcam 18 günmü kalcam 18 gün sonunda kendi okuluma devammı türkiyenin başka bir okulunamı gidicem belli değil tamam askeriye mantığın bittiği yer ama o kadarda olmazki akrabalar 2 dk ya bir arıyor ne zaman nereye diye belli değil deyince hımm diyorlar ama hımm deyişlerindeki anlam bu çocuk çok acemi nereye bakacağını bilmiyor anlamını taşıyor bu kadar bekletilmeyi haketmediğimize inanıyorum YETTİ GARİ
arkadaşlar bende ne zamandır sizleri takip ediyorum.. valla çok sağ olun. yalnız olmadığımı anladım ve moral kaynağım oldunuz. benide listeye eklerseniz sevinirim ilyas aydoğan. pamukkale üniversitesi. inşaat mühendisi. aday numaram: 21048
hepinize gönülden dua ettim. kalın sağlıcakla.. bu arada saat 18.00 oldu halen güncellenmemiş sonuçlar offf ki off :)
umarım allah bir daha bizleri bu denli zor bir şekilde imtihan etmez 12 sinde bir yere teslim olacam ama 12 ay mı kalcam 6 ay mı kalcam 18 günmü kalcam 18 gün sonunda kendi okuluma devammı türkiyenin başka bir okulunamı gidicem belli değil tamam askeriye mantığın bittiği yer ama o kadarda olmazki akrabalar 2 dk ya bir arıyor ne zaman nereye diye belli değil deyince hımm diyorlar ama hımm deyişlerindeki anlam bu çocuk çok acemi nereye bakacağını bilmiyor anlamını taşıyor bu kadar bekletilmeyi haketmediğimize inanıyorum YETTİ GARİ
Aynen katılıyorum.
Nasıl olur halen belli değil diyorlar. Şaka yapıyorsun herhalde diyorlar.
Az önce ankarada askerlik yapan bi arkımla konuştum, ordan öğrenebilirmi sonuçları die ama orasıda kitlenmiş dedi.. Bu arada arkadaşlar sağolun valla yazdıklarınızı okumak keyifli...
Aynen katılıyorum.
Nasıl olur halen belli değil diyorlar. Şaka yapıyorsun herhalde diyorlar.
Hadi Hayırlısı bakalım
hheheh aynı durumdayız, elimiz refresh'de bekleşiyoruz. Hadi TSK açıkla yerimizi artık :)
31 temmuzda tecili dolan bir arkadaşımızın başına gelen bir olay. Bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.
1985 doğumlu bir kardeşimiz var , kendisi sözleşmeli olarak görev yapıyor. 31 temmuz 2007'de tecili bitmesine rağmen erteletmiyor. Hiç bir işlem yapmıyor. Şimdi tercih sırasında malum mesajla karşılaşması üzerine şubesine gidiyor. Şubede kendisinin asker kaçağı olduğu tespit edilip kendisine söyleniyor. Kurumuna yazı yazılmamış , bir gün daha geç kalsa yazıyla ilgililerin haberdar edileceği söylenmiş.
Şimdi kendisi asker kaçağı olarak nasıl bir yol izlemeli? Ne kadarlık bir para cezasına çarptırılır? Bir sonraki sevk dönemi olan aralıkta askere gitme mecburiyeti var mıdır? (Raporla atlatabilir diye biliyorum.)
teşekkürler...
Arkadaşın 4 yıllık mezunu ise;
Tecil olduğuna göre daha önce bu durumda bakaya dır.takip eden ilk celpde gitmesi gerekiyor.. Ama sınav tarihine rapor alırsa daha sonraki döneme gider.. Para cezası mahkemeden sonra Önce mahkemeye çıkacak hapis cezası alırsaki (almaz ama) , örneğin ceza 4 ay ise 120 * 20 milyon = 2400 ytl cezası var.bu 20 milyon daha da artmış olabilir.20-100 arası diyorlar. Ancak 4 ay alması için en 3 ay bakaya olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusthered -- 9 Ağustos 2007; 18:11:58 >
izin belenizin arkasını okursanız 1. madde olarak izni geçireceğiniz yerdeki merkez komutanlığına yoksaskerlik şubesine izni geçireceğiniz yere ulastgınıza dair onaylatmanız gerekmekte.
Bu yazılan, ben merkez komutanlıga gittim 315. dönemden bir arkadas, gelmene gerek yoktu dedi ama yinede siz bilirsiniz. Gerçi artık olan odu :DDD bir kaç gun sonra birlikte onaylatırsınız en kotu ihtimal...
arkadaslar bugun kesin acıklanır cunku kkk sitesind 315 i 317 yapınca sonuc acıklama dio baska bi donem yazsa cıkmıyor sadece bugunun tarihi cıkıyor 9 agustoa yani gece 12 ye kadar yolu var bu işin...
izin belenizin arkasını okursanız 1. madde olarak izni geçireceğiniz yerdeki merkez komutanlığına yoksaskerlik şubesine izni geçireceğiniz yere ulastgınıza dair onaylatmanız gerekmekte.
Bu yazılan, ben merkez komutanlıga gittim 315. dönemden bir arkadas, gelmene gerek yoktu dedi ama yinede siz bilirsiniz. Gerçi artık olan odu :DDD bir kaç gun sonra birlikte onaylatırsınız en kotu ihtimal...
Yok hocam bende de yok olsada biz normal asker değiliz ki belki sizin sınava girdiğiniz yerdeki matbu izin belgeleri normal askerlere verilen izin belgesiyle aynıdır onların imzalatması gerekiyo ama biz daha asker olmadık zaten bize öyle bişey geçerli değil
arkadaşlar bize sınıf seçimi yaptırmadılar komando olurmusun olmazmısın muhabbetide öyle agırdan geçti pek soran olmadı sizce tsk yeni bir yapılanma içersindemi yani dagıtımlar yerler budefa farklı olabilirmi 2008 den sonra komando asteğmen alınmayacak güneydoğuya profosyonel asker gönderilcek gibi bir haber duymuşltum sizce bunun temeli atılır mı bu atamalarda
arkadaşlar bize sınıf seçimi yaptırmadılar komando olurmusun olmazmısın muhabbetide öyle agırdan geçti pek soran olmadı sizce tsk yeni bir yapılanma içersindemi yani dagıtımlar yerler budefa farklı olabilirmi 2008 den sonra komando asteğmen alınmayacak güneydoğuya profosyonel asker gönderilcek gibi bir haber duymuşltum sizce bunun temeli atılır mı bu atamalarda
bu konu tartışıldı, komando astek alınmayabilir ama kesin bişi yok tabi göreceğiz hep beraber..
Yok hocam bende de yok olsada biz normal asker değiliz ki belki sizin sınava girdiğiniz yerdeki matbu izin belgeleri normal askerlere verilen izin belgesiyle aynıdır onların imzalatması gerekiyo ama biz daha asker olmadık zaten bize öyle bişey geçerli değil