Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DH 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (170 Asker Olduk!) =SONUÇLAR=

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: DH 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (170 Asker Olduk!) =SONUÇLAR= Sayfa: <<   < önceki  71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eseryelkenci

9 Ağustos 2007; 17:10:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: xegelix

selamlar arkadaşlar inanın hepiniz için çok üzülüyorum umarım buraya gelmezsiniz ne diyim allah kolaylık versin kusura bakmayın biraz iç karartıcı oldu ama geldiğinizde göreceksiniz

Nerdesin ki kardeş sen şu anda? asker misin?

317. Ks. D.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı
Bakım Onarım Komutanlığı
Jandarma Çvş. (Şimdilerin Hürgenerali)
Pasha328

9 Ağustos 2007; 17:10:47 

bence cok iyi fikir acıklandıktan sonra herkes burada olsun goruselim orada yalnız olmayız en azından bi tanısıklığımız olur
quote:

Orjinalden alıntı: davyjones

arkadaşlar sonuçlar çıkınca aynı bölüğe düşen arkadaşlar burdan haberleşip öle gidelim. Orda sıkıntı çekmeyiz en azından biraz daha moral ve destek olur ne dersiniz??

kayserılı

9 Ağustos 2007; 17:10:48 

ARKADASLAR OKUDUNUZMU YAZDIGIMI

TERTIPLER HERSEY HAZIR PASANIN IMZASI GEREKIYOR IMZA ATTIGI GIBI GORUYORUZZ
BUGUN BUYUK IHTIMAL DENIYOR OLMAZSA ZATEN YARIN BEKLICEZ

Req84

9 Ağustos 2007; 17:10:52 

ARADIM BEN DİYORUM YARIN ÖĞLENE KDR AÇIKLIYCAZ DEDİ ADAMIN BİRİ SURATIMA KAPATTI.

mazeroglu

9 Ağustos 2007; 17:11:07 

quote:

Orjinalden alıntı: kayserılı

arkadaslar bakın dıkkat dıkkat sıze kesın bılgı verıyorumm cok cıddııyım herkez ıy ıokusun

hersey hazır herkezın yerı bellı kıgıtlar pasada ımzalanması beklenıyor sıze yemın ederım ankarada konuslduu ımza ıslemı bıtınce acıklanacak az kaldıı denılen bu benden bukadar

heralde sakayı affettırmıstırız ben bırzat konustum

kayserili sen dört yıllık fakülte mezunu olduğuna emin misin. kaç zamandır dikkatimi çekiyo acayip ve had safhada bi kendini ifade etme ayrıca türkçeyi kullanma güçlüğü farkediyorum. yanlış anlama amacım aşağılamak değil sadece merak ediyorum...

batu130

9 Ağustos 2007; 17:11:11 

Aldığımız son bilgilere göre Cumhurbaşkanı sonuçları referanduma göndermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu130 -- 9 Ağustos 2007; 17:12:30 >

BTMWTMP

9 Ağustos 2007; 17:11:24 

quote:

arkadaslar bakın dıkkat dıkkat sıze kesın bılgı verıyorumm cok cıddııyım herkez ıy ıokusun

hersey hazır herkezın yerı bellı kıgıtlar pasada ımzalanması beklenıyor sıze yemın ederım ankarada konuslduu ımza ıslemı bıtınce acıklanacak az kaldıı denılen bu benden bukadar

heralde sakayı affettırmıstırız ben bırzat konustum

Yaşar Büyükanıtla konuştun heralde. Büyük adamsın. Söleseydin askerliği de kaldırsalardı. Sana bu kadar bilgiyi şıp diye verdiklerine göre, kalbini kırmazlar senin.

T.C Tarih Kulübü
ejder28

9 Ağustos 2007; 17:11:44 

quote:

Orjinalden alıntı: xegelix

gel kardeşi zaten kapıdaki ufak yazıdan sonra nereye geldiğini göreceksin dalga geçin bakalım siz hepiniz kısa dönemim rahat askerlik yaparım diye düşünüyorsanız bunu kafanızdan silin ama ben şimdi ne desem siz dalga geçeceksiniz gelin ve görün

sen ne dıosun ayesto askrmısın nerdesınnesın acık acık konussana ne ımalı ımalı konususoun gıck gıcık.........

crimanal_hunter

9 Ağustos 2007; 17:12:21 

slm beyler ben 315. dönem yani dedeniz. ulan olm amma stresli adamlarsınız.neyi merak ediyonusz bu kadar anlamadım.Gidince göreceksiniz bütün merakınızın boşa olduğunu fazla meraklanmayın gençler bütün merakınızı alacak komutanlarınız.Ben personelciyim.Şimdi as.ş.'inde asteğmenim.Sıkmayın canınızı.Bu son günlerinizi gezerek tozarak sevgilinizle ailenizle geçirin.Emin olun evdekinden daha rahat olacaksınız.Hiç korkmayın acıtmıcaklar
Neyse arkadaşlar hepinize ve bana şimdiden hayırlı teskereler

karizmatiks

9 Ağustos 2007; 17:13:00 

arkadaşlar öncelikle herkese selam harbi bu ne stres ya herkes kafayı sıyırdı ben bişey soracam sınava girdikten sonra sarı bir zarf verdiler ya bize onu gideceğimiz yeremi götürcez herkese bol şans

erkgenc

9 Ağustos 2007; 17:13:40 

quote:

ARKADASLAR OKUDUNUZMU YAZDIGIMI

TERTIPLER HERSEY HAZIR PASANIN IMZASI GEREKIYOR IMZA ATTIGI GIBI GORUYORUZZ
BUGUN BUYUK IHTIMAL DENIYOR OLMAZSA ZATEN YARIN BEKLICEZ

Arkadasim kor degiliz buyuk yazma...Aslinda sen buraya hic yazma kufur okumak istemiyorsan...Senden gelecek yardim allahtan gelsin...

vertu

9 Ağustos 2007; 17:13:51 

quote:

Orjinalden alıntı: davyjones

arkadaşlar sonuçlar çıkınca aynı bölüğe düşen arkadaşlar burdan haberleşip öle gidelim. Orda sıkıntı çekmeyiz en azından biraz daha moral ve destek olur ne dersiniz??

evet ii olur hem yardımcı oluruz birbirimize

orcn

9 Ağustos 2007; 17:14:24 

Telefona bakmaktan,insanlara halaa düştüğüm yerin belli olmadığını söylemekten gınaa gelmiş durumda..
şimdi dışarıya çıkıyorum eksik kalan

çanta,traş malzemeleri,deodorant,don alıp saçlarımı kısaltıcam

eve döndüğümde yada benim için kontrol eden arkadaşlarımdan haber alıcam

ekran karşısında olmak ve sürekli refresh etmek sinir katsayısını arttırmaktan başka bişeye yaramadı kaç gündür...

buakşamda sıkıntının biteceğini düşünüyorum,pazar günü hepimiz çok merak ettiğimiz birliklerimizde olacağız şimdi önemli olan şey

biraz HUZUR...

herkese şimdiden hayırlı olsun...

Neresi çıkarsa 317 orada kimse merak etmesin ...

Vatan Sana Canım Fedaa

ejder28

9 Ağustos 2007; 17:15:07 

quote:

Orjinalden alıntı: crimanal_hunter

slm beyler ben 315. dönem yani dedeniz. ulan olm amma stresli adamlarsınız.neyi merak ediyonusz bu kadar anlamadım.Gidince göreceksiniz bütün merakınızın boşa olduğunu fazla meraklanmayın gençler bütün merakınızı alacak komutanlarınız.Ben personelciyim.Şimdi as.ş.'inde asteğmenim.Sıkmayın canınızı.Bu son günlerinizi gezerek tozarak sevgilinizle ailenizle geçirin.Emin olun evdekinden daha rahat olacaksınız.Hiç korkmayın acıtmıcaklar
Neyse arkadaşlar hepinize ve bana şimdiden hayırlı teskereler

acıtmıcaklaarmı konya gıbı yerde personel okulunda acemılık yapmıs bıde artıstlık yapıor acıtmıcaklar dıye ole bı konustunkı bana sankı eğridirde focada yaptın acemılığı bıde masa basındasın hala konusuyorsun :):):):

Unknovvvn

9 Ağustos 2007; 17:15:43 

quote:

Orjinalden alıntı: karizmatiks

arkadaşlar öncelikle herkese selam harbi bu ne stres ya herkes kafayı sıyırdı ben bişey soracam sınava girdikten sonra sarı bir zarf verdiler ya bize onu gideceğimiz yeremi götürcez herkese bol şans

Yok hatıra olsun diye verdiler

Tabii ki götüreceksin. Eğer bir götürmemezlik yapta orada "dakika bir gol bir" şeklinde esprilere maruz kal. (Benim arkadaşım 313. dönemde yaptı aynısınıda oradan biliyorum.)

The Soul Of BMW.
Unknovvvn, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
vertu

9 Ağustos 2007; 17:15:55 

quote:

Orjinalden alıntı: karizmatiks

evet o zarfı yanında gotureceksin kardes

hörkül

9 Ağustos 2007; 17:16:18 

Ya bu kadar aptallık bu kadar lakayitlik olmaz. Paşa olmuş ama adam olamamış. Hiç düşünmüyorlarmı bu adamlar 1 günde nasıl vedalaşacak nasıl eksiklerini tamamlıyacaklar? HAŞA "Buraların ALLAH'ı benim" mantığı yüzünden insanlar askerlikten bile soğuyorlar. Kıçını kaldırıp bir imza atsan çok mu zor... Pehhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hörkül -- 9 Ağustos 2007; 17:17:47 >

kayserılı

9 Ağustos 2007; 17:16:50 

ARKADASLAR INSAN GIBI SIZLERLE PAYLASIYORUZ BIR ARKADSAIMIZ SORU SORMUS ONCELIKLE ONA CVP VEREYIM EVET ARKADSIM 4 YILLIK BEDEN EGITIMI VE SPOR YUKSEK OKULUDUR
BELKI YANLISLIKLAR OLMUSTUR ONA ANLATIM BOZUKLUGU DENMEZ SONUCTA YAZIYLA ANLASIYORUZ DEYILMI YANLISLIKLA HARFLERIN YERI DEGISMIS OLABILIR

VE DIGER ARKADASLAR ABIM DEDIMYA KIDEMLI BAS ÇAVUŞ

BIR ARKADASIN VERDIGI ANKARA NUMARA VARYA 03124111118 031256