selamlar arkadaşlar inanın hepiniz için çok üzülüyorum umarım buraya gelmezsiniz ne diyim allah kolaylık versin kusura bakmayın biraz iç karartıcı oldu ama geldiğinizde göreceksiniz
Nerdesin ki kardeş sen şu anda? asker misin?
Orjinalden alıntı: davyjones
arkadaşlar sonuçlar çıkınca aynı bölüğe düşen arkadaşlar burdan haberleşip öle gidelim. Orda sıkıntı çekmeyiz en azından biraz daha moral ve destek olur ne dersiniz??
hersey hazır herkezın yerı bellı kıgıtlar pasada ımzalanması beklenıyor sıze yemın ederım ankarada konuslduu ımza ıslemı bıtınce acıklanacak az kaldıı denılen bu benden bukadar
heralde sakayı affettırmıstırız ben bırzat konustum
kayserili sen dört yıllık fakülte mezunu olduğuna emin misin. kaç zamandır dikkatimi çekiyo acayip ve had safhada bi kendini ifade etme ayrıca türkçeyi kullanma güçlüğü farkediyorum. yanlış anlama amacım aşağılamak değil sadece merak ediyorum...
hersey hazır herkezın yerı bellı kıgıtlar pasada ımzalanması beklenıyor sıze yemın ederım ankarada konuslduu ımza ıslemı bıtınce acıklanacak az kaldıı denılen bu benden bukadar
heralde sakayı affettırmıstırız ben bırzat konustum
Yaşar Büyükanıtla konuştun heralde. Büyük adamsın. Söleseydin askerliği de kaldırsalardı. Sana bu kadar bilgiyi şıp diye verdiklerine göre, kalbini kırmazlar senin.
gel kardeşi zaten kapıdaki ufak yazıdan sonra nereye geldiğini göreceksin dalga geçin bakalım siz hepiniz kısa dönemim rahat askerlik yaparım diye düşünüyorsanız bunu kafanızdan silin ama ben şimdi ne desem siz dalga geçeceksiniz gelin ve görün
sen ne dıosun ayesto askrmısın nerdesınnesın acık acık konussana ne ımalı ımalı konususoun gıck gıcık.........
slm beyler ben 315. dönem yani dedeniz. ulan olm amma stresli adamlarsınız.neyi merak ediyonusz bu kadar anlamadım.Gidince göreceksiniz bütün merakınızın boşa olduğunu fazla meraklanmayın gençler bütün merakınızı alacak komutanlarınız.Ben personelciyim.Şimdi as.ş.'inde asteğmenim.Sıkmayın canınızı.Bu son günlerinizi gezerek tozarak sevgilinizle ailenizle geçirin.Emin olun evdekinden daha rahat olacaksınız.Hiç korkmayın acıtmıcaklar Neyse arkadaşlar hepinize ve bana şimdiden hayırlı teskereler
arkadaşlar öncelikle herkese selam harbi bu ne stres ya herkes kafayı sıyırdı ben bişey soracam sınava girdikten sonra sarı bir zarf verdiler ya bize onu gideceğimiz yeremi götürcez herkese bol şans
arkadaşlar sonuçlar çıkınca aynı bölüğe düşen arkadaşlar burdan haberleşip öle gidelim. Orda sıkıntı çekmeyiz en azından biraz daha moral ve destek olur ne dersiniz??
slm beyler ben 315. dönem yani dedeniz. ulan olm amma stresli adamlarsınız.neyi merak ediyonusz bu kadar anlamadım.Gidince göreceksiniz bütün merakınızın boşa olduğunu fazla meraklanmayın gençler bütün merakınızı alacak komutanlarınız.Ben personelciyim.Şimdi as.ş.'inde asteğmenim.Sıkmayın canınızı.Bu son günlerinizi gezerek tozarak sevgilinizle ailenizle geçirin.Emin olun evdekinden daha rahat olacaksınız.Hiç korkmayın acıtmıcaklar Neyse arkadaşlar hepinize ve bana şimdiden hayırlı teskereler
acıtmıcaklaarmı konya gıbı yerde personel okulunda acemılık yapmıs bıde artıstlık yapıor acıtmıcaklar dıye ole bı konustunkı bana sankı eğridirde focada yaptın acemılığı bıde masa basındasın hala konusuyorsun :):):):
arkadaşlar öncelikle herkese selam harbi bu ne stres ya herkes kafayı sıyırdı ben bişey soracam sınava girdikten sonra sarı bir zarf verdiler ya bize onu gideceğimiz yeremi götürcez herkese bol şans
Yok hatıra olsun diye verdiler
Tabii ki götüreceksin. Eğer bir götürmemezlik yapta orada "dakika bir gol bir" şeklinde esprilere maruz kal. (Benim arkadaşım 313. dönemde yaptı aynısınıda oradan biliyorum.)
Ya bu kadar aptallık bu kadar lakayitlik olmaz. Paşa olmuş ama adam olamamış. Hiç düşünmüyorlarmı bu adamlar 1 günde nasıl vedalaşacak nasıl eksiklerini tamamlıyacaklar? HAŞA "Buraların ALLAH'ı benim" mantığı yüzünden insanlar askerlikten bile soğuyorlar. Kıçını kaldırıp bir imza atsan çok mu zor... Pehhhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hörkül -- 9 Ağustos 2007; 17:17:47 >
ARKADASLAR INSAN GIBI SIZLERLE PAYLASIYORUZ BIR ARKADSAIMIZ SORU SORMUS ONCELIKLE ONA CVP VEREYIM EVET ARKADSIM 4 YILLIK BEDEN EGITIMI VE SPOR YUKSEK OKULUDUR BELKI YANLISLIKLAR OLMUSTUR ONA ANLATIM BOZUKLUGU DENMEZ SONUCTA YAZIYLA ANLASIYORUZ DEYILMI YANLISLIKLA HARFLERIN YERI DEGISMIS OLABILIR
VE DIGER ARKADASLAR ABIM DEDIMYA KIDEMLI BAS ÇAVUŞ
BIR ARKADASIN VERDIGI ANKARA NUMARA VARYA 03124111118 031256