Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muziest

9 Ağustos 2007; 16:42:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

günde bi kez güncelliyolar siteyi saat 15.00 de güncellemişler yarın saat 15,00 e ayarlayalım kendimizi erken olursa sevinç yaşarız

cicinio

9 Ağustos 2007; 16:42:41 

arkadaslar izin kagıtlarında 10 agustos yazmasna ragmen neden bu beklenti anlamıyorum kendimi de anlamıyorum beklentiye girdigim için...

kayserılı

9 Ağustos 2007; 16:44:28 

OOOO SAKAYIN KARSILIGINI VERDIM BEN AMA EKLEMIYORMUSUNUZ AYIPTIR HAA VALLAHI ASKERE GIDER AYAK KALP KIRILIRMI YAAA DEMI?

muziest

9 Ağustos 2007; 16:44:58 

quote:

Orjinalden alıntı: cicinio

arkadaslar izin kagıtlarında 10 agustos yazmasna ragmen neden bu beklenti anlamıyorum kendimi de anlamıyorum beklentiye girdigim için...

hadi çok uzak bi yer çıkarsa nasıl gidecegiz kardeş bugünden ögrenmemis lasım

mazeroglu

9 Ağustos 2007; 16:45:22 

quote:

Orjinalden alıntı: apokalipse

quote:

Orjinalden alıntı: mazeroglu

ya youtube demişken aranızda elektro gitarla ilgilenen ya da dinlemekten hoşlanan varsa "guitar canon" yazın ilk videoyu baştan sona izleyin. çocuk mükemmmmmel çalmış. elleri dert görmesin.

arkadaşım sen bide havacı falan olursan hoşuna gidecek bir elektrogitar müziğinin olduğu linki vereyim sana... gerci havacı olmana gerek yok ama belki öle daha çok gaza gelirsin :))) http://www.youtube.com/watch?v=zCTJmXrgsFg

topgun anthem bomba bişi yaa

iyiymiş kanka eywallah. da havacı olmak ister miyim pek bilmiorum. korkarım ben beeee. anneciiiiiim

nezih35

9 Ağustos 2007; 16:45:29 

quote:

cicinio kardeş bak bakalım eski dönemlere kaçında açıklanmış.Millet bekliyo tabi.Önceki dönemlerde de izin kağıtlarında 10'u yazıyordu.Boşuna beklemiyo millet.

silver_steed

9 Ağustos 2007; 16:46:13 

quote:

Orjinalden alıntı: hgonnetli

tertipler bişi sorucam size..
benim annem cumartesi mevlit okutacak..
bi de pide tarzından bişiler yaptırcaz yanında da ayranla dağıtacakmış..
tamam dedim herşeye..
ama bi de davulcu çağırdım davul çaldırcam aşşada demezmi?
walla bizden önce onlar meraklı..
warmı böle davul falan çaldırcak olan?

şok oldum desem yeridir ilk defa duyuyorum

KARDEŞİZ AMA VATANI SATAN TÜRK' LE DEĞİL, ÇANAKKALEDE ÖLEN TÜRK' LE KARDEŞİZ!!!
sherlockholmes_1980

9 Ağustos 2007; 16:46:43 

Geçen sene 17:00 de açıklanmış dediler.
17:00

Bu konudaki kullanıcılar: bıqtımmm, sherlockholmes_1980, oz8413, baremrah, kndrlmz, gurhan007, ufukstyle, veronic, pitksk, iski, refractory_06, sky83, rcay251, Can_vtec, GORELE, zbyr, demonics, nocoment, tearsXs, as275460, mustafacem1, silver_steed, awny666, batu130, sel_cukk, mathildasss, Pasha328, veysel82, Req84, Exorcist1907, fatihm, egemegem, YASHUKAWA, gunaydinbahadir, mazeroglu, ASTRAnjoy, replay147, faysalyilmaz, muziest, guento, WoraZ, kayserılı, rmncr, akagunay, sinço, obi_van00, giga06, LeManiac, 317-ER, baha320, notresume, cetelebulus, BaZZaM, sirena, safari55, byomen, orcn, osmanalii, psychotron, zekai s, siirtli56, the_shield, amisos, diciotto, Eudora, cicinio, xxxmatrixxx, tiberias, zep, stranger_38, apokalipse, kurt0146, SemiSe, hypeercube, broker1903, pomakapo, revolutiongs, runic, fabio07, thurman, ivbtarx, burakerden1, lanndegeth, gencfb_izmir, salman1975, mertkilickap, morfeusss, aloneboy, goyildirim, ufosin77, vertu, jesusthered, hakan_ds, hörkül, eseryelkenci, de-ville, davyjones, beer, alessandro81, akcay, toska, ysfdurgut, ekbasdizo, airbus350, smaTadr, forfo, Unknovvvn, smallishzulu, zorro4, gokzo, cimboli, themyth27, dr.pupa, erdoganre, akil58, sezium, cgdserkl, langalunga, offspring001, yahyaonurmert, prolcay, tengrimountain, 317li, WebEX, wxw06, samado, signori, drajeee, ozd1125, coach, ftiti, çanakçı28, memoli79, storm26, doniedarko, blazer24, sprachen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockholmes_1980 -- 9 Ağustos 2007; 16:47:39 >

y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
onuroner1907

9 Ağustos 2007; 16:46:49 

iski kardeş şu kızmızı listeyi birdaha yayınlasan da görsek tabi 170 üstüne eklediysen bizleri:)

kafharsa

9 Ağustos 2007; 16:46:58 

Ad Soyad: M.Harun SARI
Nick: Kafharsa
Doğum Yeri: İzmit
Kütük: Kocaeli
Aday No: 80554
Sınaw Yeri: Küçükyalı/ İstanbul

Listeye Eklenelimde kaç olduk bakalım:):):):):):)

mazeroglu

9 Ağustos 2007; 16:47:28 

quote:

Orjinalden alıntı: bıqtımmm

ilgin icin saol sımdı buldum

quote:

quote:

ya mıllet burda cocuun caldıı parcayı bılen warmı super benceee
http://www.youtube.com/watch?v=WvDedo8r1Fk

ya benim bildiğim kadarıyla bi klasik müzik parçası ve canon olarak biliniyo. yani birden fazla canon var da bu "pachelbel'in yazdığı canon" gibi bişi . atmadım ama emin de değilim. videonun girişinde de yazıyo bişiler.

ne demek tertip. her zaman.

remiyus

9 Ağustos 2007; 16:47:48 

quote:

quote:

ya mıllet burda cocuun caldıı parcayı bılen warmı super benceee
http://www.youtube.com/watch?v=WvDedo8r1Fk

Bu parça pachelbel'in bestelediği Canon in D, gerçekten huzur veren bir melodi,değişik versiyonlarını dinlemeni tavsiye ederim.

mustafacem1

9 Ağustos 2007; 16:48:37 

naptın tertip sen ya.sen böyle yaparsan 15 ay yapanın cenaze namazını kılarlar gitmeden.

WoraZ

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007; 16:48:40 

quote:

Çünkü söylenti var bugün açıklanacağına dair ve sonuçların açıklandığı sayfada 317 yerine 319 yazdığında sonuçların açıklanma tarihi olarak da bugün görünüyor.

| Intel C2D E8200 || MSI Neo2 P35 Platinum || Sapphire HD3870 512Mb Gddr4 256bit || 2x1Gb Kingston HyperX 6400 800Mhz || 400+500Gb Samsung SATA2 ||Samsung 932Nw || Raidmax Sagitta2 430W || Asus 2014BLT || Creative T4400 || MGE Pulsar CL8 || Philips GoGear HDD1620 |

Req84

9 Ağustos 2007; 16:49:01 

sabah 9 dan beri burdayım saat oldu 5 yazıktır ya bizde insan ewladıyız harbı yazıktır artık bende isyan noktasına geldım

bıqtımmm

9 Ağustos 2007; 16:49:10 

eet baya guselmıs bakıcam dıer wersıonlarınada

Help!!
drajeee

9 Ağustos 2007; 16:50:10 

iski beni eklememişssin kaç kez yazdım eklenmemişim
aday no:91085
sınava girdiği yer:ankara-polatlı
yaş 24
meslek :makina mühendisi
kütük . konya

<
yasssiii

9 Ağustos 2007; 16:50:31 

yaw olur bakam ama insan bekliyor ya. bi an once acıklansın diye. sevdigi olan var olmayan var. daha sevdigimiz ile vedalasacagız. bi de baska sehirde . neyse daha donumuzu atletimizi cantamızı hazırlayacagız. millletin telefonlarını gecirecegiz ajandaya askerde aramak icin. bankaya para yatıracagız. neler yapılır acaba. ne yapmamız gerekli arkdaslardan soyle madde madde yapmamız gereknler yazarlarsa cok muutesekkir oluruz. kac tane don alalım meslea . terlik felan