merhaba 317 arkadaşlar hepinizin gözlerinden öpüyorum, ben rütbece bu forumda sizden küçük olsamda, şafak 38 diyen 315 im. bizler burada şafak sayarken sizleri dört gözle bekliyoruz,
ben kısaca askere giderken görürülecek malzemelerden başalayayım;
1. karacı, havacı ve denizciler farklı iç çamaşırı kullanır, yeriniz belli olmadan iç çamaşırı alıp dumur olmayın.denizciler gri renkli, havacılar mavi, karacılarda yeşil renkli kamuflaj giydiğinden hepsininki farklı oluyor.
2.kısa dönemlere askerde genellikle "POŞET" derler, buna alışmanız lazım, bunun sebebi ise; askere gelirken valiz yerine elinde poşetle gelenler olmuş, yani o kadar valiz doldurmaya gerek yok...
3.mümkünse yanınızda spor ayakkabı getirin, size burda bir tane verecekler ama verdikleri ayakkabı insan için üretilmemiş olduğundan, nasır, su toplama ayakkabının sürtmesi vs durumlarla karşılaşabilirsiniz...
4.burada yeşil dondan, tırnak makasına, not defterinden, sabun kutusuna bir askerin ihtiyacı olabilecek her şey var AMA siz mach3 kullanıyorsunuzdur burda derby var, jel kullanıyorsunuzdur, burda köpük var, pantene kullanıyorsunuzdur, burda elidor var. kısacası burda bir askerin ihtiyacı olan her şey uygun fiyata var, ben hamallık yapmam, ordan alırım diyorsanız POŞETinizi alın gelin, yook ben rahatına düşkün bir adamım köpükle tıraş olamam ille de jelle olurum diyorsanız o da tercih meselesi...
şimdilik bu kadar eğer sorunuz varsa cevaplarım...
hayır ingilizcede premature olgun olmayan anlamına gelmiyor kardeş. o dediğin "immature".
harbi yaaaa. hassssstr ingilizceden 1 hafta uzak kaldım s*çışlara geldim. bi de askerde düşünemiyorum artık. ama şu da var prematüresiniz diyen arkadaş bence immature demek istedi. haaaaaaa ya da yedi aylık mısınız demek istemiş olabilir. çok pis kafam karıştı.
Yok yaww terto ben Prematüre demek istedim,olsun be canın sağ olsun sen öyle biliosun diye bişeyde yazmadım :) stres var nede olsa..
harbi yaaaa. hassssstr ingilizceden 1 hafta uzak kaldım s*çışlara geldim. bi de askerde düşünemiyorum artık. ama şu da var prematüresiniz diyen arkadaş bence immature demek istedi. haaaaaaa ya da yedi aylık mısınız demek istemiş olabilir. çok pis kafam karıştı.
Bence 7 aylık demek istedi bizlere ve de çok doğru söyledi. Biraz sabır kardeşlerim. Allah hayırlısını versin.
ARKADASLAR HEP BİRLİKTE KKK YA MAİL GONDERELİMMİ NEZAMAN ACIKLANACAGI KONUSUNDA BİLGİ İSTEYELİM AMA HEPİMİZ AYNI MAİLİ GONDERELİM BİRİ MAİL SABLONU OLUSTURSUN ONU GONDERELİM NE DERSİNİZ
arkadaşlar bende 317 dönemim listeye eklenmem için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
iski ye özel mesaj at yani pm bi kaç sayfa geride iskiyi bulabilirsin sanırım...yada yukarıda bu forumda olan kiislerden iski yi bul tıkla rdan özel mesaj yolla...bilgilerini
ARKADASLAR HEP BİRLİKTE KKK YA MAİL GONDERELİMMİ NEZAMAN ACIKLANACAGI KONUSUNDA BİLGİ İSTEYELİM AMA HEPİMİZ AYNI MAİLİ GONDERELİM BİRİ MAİL SABLONU OLUSTURSUN ONU GONDERELİM NE DERSİNİZ
İyi fikir paşam, hesap soralım komutanlarımızdan. Askerliğe de iyi bir başlangıç yapmış oluruz
İyi fikir paşam, hesap soralım komutanlarımızdan. Askerliğe de iyi bir başlangıç yapmış oluruz
arkadaşlar sizin bu heyecanını görünce geçen sene benim yaşadığım heyecanı hatırladım hepinize hayırlı teskereler tsk nın sitesini fazla zorlamayın nasılsa açıklanacak rahat olmakta fayda var
ARKADASLAR OLDUMU KABULMU BARISTIKMI BIR CVP YAZIN YAAA
TERTIPLER HEYYY
BU ARADA YOUTUBE GIRIN KAN UYKUSU YAZIN IZLEYIN ZAMAN GECSIN SUPER YAA HEPSINI IZLEYIN
kayeserili dogru bi laf eettin bak simdi sana katılıyorum kan uykusunu izlemeyen varsa arkadaslar izleyin... ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM... seri şeklinde yayınlamışlar sanırım vaktiniz varsa harika bi belgesel...
arkadaşlar bence sitedeki hata bizden kaynaklanıyor ellerimizi saat 16:30 -16:35 arası kkk.tsk.mil.tr adresinden cekelim belki düzelir tam bu saatler arası beş dakika sadece pc ye bakalım girip durmanın bi anlamı yok bence ne dersiniz beş dakika bekleyelim mi?
İyi fikir ama. Gelecek hafta bakarlar o e-maile büyük ihtimal kardeş
arkadaslar bende iki gündür forumdaki yazışmaları okuyorum ve takip ediyorum.albay tanıdığımızdan aldığım bilgiye göre kuvvet komutanı yurt dışında olduğundan listeler henüz onaylanmamış bu nedenle ne içerden nede dışardan kimsenin bilgisi yok.Kuvvet komutanı yarın sabah geliyormuş.boşyere strese girmeyip yarın öğleden sonrayı bekleyin bence. izin kağıtlarına 10 ağustos boş yere yazmamışlardır. Cumarteside yollara koyulur tıpış tıpış birliklere gideriz inş.
ABI NE BELGESELI YAA SUPER OLAYLAR HARFI HARFINE GERCEK HISLER YASANANLAR ISTE NEDEN KORKULUYOR TURKLERDEN CUNKU HICBIR ULKE BUNU YASAYAMIYOR BU HISSI YASAYAMAZ YUREKLERI YETMEZ GAAZILERIMIZI DINLEYIN SEHIT ANASININ HAYKIRISINI DINLEYIN BEN COK AGLADIM VALAA
NE BİLİYİM GUNLUK YENİLENİYO FALAN YAA SİTE BELKİ AYNI KONULU Bİ MAİL ATSAK COK SAYIDA DİKKAT CEKER GİBİ DUSUNDUM NE DERSİNİZ YARIM SAATİMİZ VAR MESAİ BİTİMİNE
DIRAJEE O KUNU KAPANDI BE BAK BIDA YAZIYORUM ADAM GIBI KONUSUN BIZ DELIKANLI GIBI OZUR DILEDIK MUHAPPET DEGISTI ACMA YINE BAKKK SON KEZ YAZIYORUM AGZIMI BOZMADIM BOZMAMDA TAMAM KARDESIM AKILLI OL AKILLI YAZ BEN YAZCSMI YAZDIM OKUMADIN GALIBA YETER BUKADAR GELMEYIN SANKI VATAN HAYINI OLDUK HAAAA YETER HA HARBI
ya youtube demişken aranızda elektro gitarla ilgilenen ya da dinlemekten hoşlanan varsa "guitar canon" yazın ilk videoyu baştan sona izleyin. çocuk mükemmmmmel çalmış. elleri dert görmesin.
ya youtube demişken aranızda elektro gitarla ilgilenen ya da dinlemekten hoşlanan varsa "guitar canon" yazın ilk videoyu baştan sona izleyin. çocuk mükemmmmmel çalmış. elleri dert görmesin.
arkadaslar bende iki gündür forumdaki yazışmaları okuyorum ve takip ediyorum.albay tanıdığımızdan aldığım bilgiye göre kuvvet komutanı yurt dışında olduğundan listeler henüz onaylanmamış bu nedenle ne içerden nede dışardan kimsenin bilgisi yok.Kuvvet komutanı yarın sabah geliyormuş.boşyere strese girmeyip yarın öğleden sonrayı bekleyin bence. izin kağıtlarına 10 ağustos boş yere yazmamışlardır. Cumarteside yollara koyulur tıpış tıpış birliklere gideriz inş.
Hadi herkese kolay gelsin hayırlı teskereler..
ftiti bırak dalgayı kardeş yaa... bi kara kuvvetleri komutanımı kaldı ki listeyi kontorl edecek koskoca orduda başka insan yokmu ya da bu yetkileri alacak... aslında dediğinde haklıda olabilirsin daha ayın 10 u olmadı çünkü...ama ben inanmıyorum sana..yani inşallah öle deildir... çünkü bundan önceki dönemlerin çoğu en kötü 3 gün kala öğrenmişler...
akşama neticelerin açıklanabileceğinin kuvvetle muhtemel olduğunu, ancak karanetle alakalı olarak kendilerine henüz bir bilgi gelmediğini bugün itibariyle belirttiler.
bu ve buna benzer açıklamalara ilaveten tertipler geçmiş tecrübeleride gözönünde bulundurarak,
ben sonuçların bu akşam saat 21.30 civarında açıklanabileceğini tahmin ediyorum. kendimi bu zamana göre hazırlıyor, en azından günlerden beri adeta ölüp ölüp dirildiğimiz zamanlara bir kaç saat daha eklememeyi planlıyorum..
allah gönlünüze göre versin şimdiden hayırlı teskereler dilerken iski ye de özverisinden dolayı tekrar şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla..
arkadaşlar kasmayın kendinizi boş yere.gidin gezin tozun.ben şimdi çıkıcam.gece dönerim açıklandıysa gece anca öğrenirim zaten.olmazsa yarın sabah 11 gibi açıklancak nasılsa.ben artık pes ediyorum. askerliğimi pc başında geçiremem.
arkadaşım sen bide havacı falan olursan hoşuna gidecek bir elektrogitar müziğinin olduğu linki vereyim sana... gerci havacı olmana gerek yok ama belki öle daha çok gaza gelirsin :))) http://www.youtube.com/watch?v=zCTJmXrgsFg
arkadaşlar sonuçlar açıklanmış ama imza bekliyormuş. ve yarın ancak verilir nete dediler. şimdi hemen asparagas haber inanmayın falan gibi yorumlar yapmayın ankarayı aramış arkadaş tlf görüştüm biraz önce. tamamen onun yalancısıyım ok?
arkadaşlar ben 313 olarak askerliğimin nereye çıktığını 0312 4111118 nolu telefondan öğrenmiştim. isterseniz bi deneyin. ya da 0312 562 11 11. en azından ne olup bitiyo öğrenirsiniz.
ya benim bildiğim kadarıyla bi klasik müzik parçası ve canon olarak biliniyo. yani birden fazla canon var da bu "pachelbel'in yazdığı canon" gibi bişi . atmadım ama emin de değilim. videonun girişinde de yazıyo bişiler.
arkadaşlar bir 313. dönem istihkam erin nişanlısı olarak size tavsiyem hiç panik olmamanız, acele etmemeniz, nasılsa açıklamayı yaptıkları tarihe göre esnek davranacaklardır siz teslim olurken.ayrıca nişanlımın sonucunu öğrenmek için bütün gün pc başında sayfayı yenilemiş ama 5 ten önce bi sonuç alamamıştım.o yüzden iyisimi siz sayfaya çok yüklenmeyin.nasılsa burada biri duyuracaktır.herkese şimdiden hayırlı tezkereler
ya benim bildiğim kadarıyla bi klasik müzik parçası ve canon olarak biliniyo. yani birden fazla canon var da bu "pachelbel'in yazdığı canon" gibi bişi . atmadım ama emin de değilim. videonun girişinde de yazıyo bişiler.