Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: AĞUSTOS 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78   sonraki >   >>
Reklamlar

Videolarımız

Compex 2007 : Eray SOFT

HIS HD3870 ICEQ3 Turbo@980MHz

Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LeManiac

9 Ağustos 2007; 16:16:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Req84

quote:

Orjinalden alıntı: safari55

Arkadaşlar Tam geçen sene bugün bu dakikalarda ,yaşadığınız stres dolu dakikaları ve sancılı bekleme dönemini aynen yaşamış v 30 yaşında evli ve çocuklu olarak askerlik vazifesini yapmış bir arkadaşınız olarak hepinize Allahtan kolaylık ve sabır vermesini diliyorum.
Öncelikle kafanızda büyütecek,telaş edecek sizi sıkıntı ve huzursuzluğa sevk edecek ne varsa içinizden hemen atın.Netice itibari ile siz bu görevi öyle yada böyle yapacaksınız,ben yapılabilecek en zorlu şartlara sahip yerde yaptım vazifemi,Allah askerin her zaman yardımcısı olmuştur.Eşimi,çocuğumu bırakıp da gitmiş olmama rağmen Allah bana hep yardım etti.size de edecektir bundan hiç şüpheniz olmasın.Bakmışsınız ki günler geçmiş 319 k/d gelmiş sizin askerliğiniz bitmiş.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum hepiniz heyecanlısınız,sakin olun...
Sonuçlar geçen sene bugün, yani 9 ağustos 2006 da saat 20-45 civarı açıklanmıştı,bunu da not olarak vereyim.

Herkese Hayırlı teskereler.

saolasın ya yanı bunu duydugumuz ıyı oldu

Bence 7 aylık demek istedi bizlere ve de çok doğru söyledi. Biraz sabır kardeşlerim. Allah hayırlısını versin.

kayserılı

9 Ağustos 2007; 16:16:10 

arkadaslar hatamızın farkındayız bılmıyorum bak kotu konusmadım bak yeter ertık kotu konusmayın bak surda bır muhappet yaptık adam gıbı delıkanlı gıbı ozur dıledık oyuzden bak okumayan varsa

HERKEZDEN OZUR DILERIM

tekrar yazdım bak kufurlerı kesın artık hep ıskı bunları okusun harbı bak zaten bunalımdayız kufur etmeyın adam gıbı konusun

LUTFEN!!!

tearsXs

9 Ağustos 2007; 16:16:23 

Bence bugün açıklanacak neden diyecek olursanız. Sayfalar hazırlanmış sadece bilgiler değişecek tarih 9 ağustosu gösteriyor.

fabrikaayarlari

9 Ağustos 2007; 16:16:28 

merhaba 317 arkadaşlar hepinizin gözlerinden öpüyorum, ben rütbece bu forumda sizden küçük olsamda, şafak 38 diyen 315 im. bizler burada şafak sayarken sizleri dört gözle bekliyoruz,

ben kısaca askere giderken görürülecek malzemelerden başalayayım;

1. karacı, havacı ve denizciler farklı iç çamaşırı kullanır, yeriniz belli olmadan iç çamaşırı alıp dumur olmayın.denizciler gri renkli, havacılar mavi, karacılarda yeşil renkli kamuflaj giydiğinden hepsininki farklı oluyor.

2.kısa dönemlere askerde genellikle "POŞET" derler, buna alışmanız lazım, bunun sebebi ise; askere gelirken valiz yerine elinde poşetle gelenler olmuş, yani o kadar valiz doldurmaya gerek yok...

3.mümkünse yanınızda spor ayakkabı getirin, size burda bir tane verecekler ama verdikleri ayakkabı insan için üretilmemiş olduğundan, nasır, su toplama ayakkabının sürtmesi vs durumlarla karşılaşabilirsiniz...

4.burada yeşil dondan, tırnak makasına, not defterinden, sabun kutusuna bir askerin ihtiyacı olabilecek her şey var AMA siz mach3 kullanıyorsunuzdur burda derby var, jel kullanıyorsunuzdur, burda köpük var, pantene kullanıyorsunuzdur, burda elidor var. kısacası burda bir askerin ihtiyacı olan her şey uygun fiyata var, ben hamallık yapmam, ordan alırım diyorsanız POŞETinizi alın gelin, yook ben rahatına düşkün bir adamım köpükle tıraş olamam ille de jelle olurum diyorsanız o da tercih meselesi...

şimdilik bu kadar eğer sorunuz varsa cevaplarım...
317li

9 Ağustos 2007; 16:16:55 

Service Unavailable bu iikisini yanyana görüpte sevineceğimi milyarlar verseydiniz inanmaazdım

en buyuk asker bizim asker
WoraZ

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007; 16:17:12 

| Intel C2D E8200 || MSI Neo2 P35 Platinum || Sapphire HD3870 512Mb Gddr4 256bit || 2x1Gb Kingston HyperX 6400 800Mhz || 400+500Gb Samsung SATA2 ||Samsung 932Nw || Raidmax Sagitta2 430W || Asus 2014BLT || Creative T4400 || MGE Pulsar CL8 || Philips GoGear HDD1620 |

hakan_ds

9 Ağustos 2007; 16:17:20 

quote:

Orjinalden alıntı: mazeroglu

quote:

Orjinalden alıntı: LeManiac

hayır ingilizcede premature olgun olmayan anlamına gelmiyor kardeş. o dediğin "immature".

harbi yaaaa. hassssstr ingilizceden 1 hafta uzak kaldım s*çışlara geldim. bi de askerde düşünemiyorum artık. ama şu da var prematüresiniz diyen arkadaş bence immature demek istedi. haaaaaaa ya da yedi aylık mısınız demek istemiş olabilir. çok pis kafam karıştı.

Yok yaww terto ben Prematüre demek istedim,olsun be canın sağ olsun sen öyle biliosun diye bişeyde yazmadım :) stres var nede olsa..

Zamanın silemediği hiçbir an,ölümün dindiremediği hiçbir acı yoktur.
eseryelkenci

9 Ağustos 2007; 16:17:35 

tsk nın sitesinin kullanıcı sayısı saniyede 50-60 kişi artıyor.

Üfff , hıza bak bee. Helal benim tertiplerime

Yanlız TSK'nın sitesine bir yabancı girmeye çalışsa şu anda "şuna bak. Adamların ordusunuz sitesi doğru düzgün çalışmıyor" diyecek.

Tabii bizleri tanımıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseryelkenci -- 9 Ağustos 2007; 16:19:37 >

317. Ks. D.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı
Bakım Onarım Komutanlığı
Jandarma Çvş. (Şimdilerin Hürgenerali)
bıqtımmm

9 Ağustos 2007; 16:17:43 

suanda msj sayın 17 olduu ıcın senı affetıorum ben

quote:

Orjinalden alıntı: kayserılı

arkadaslar hatamızın farkındayız bılmıyorum bak kotu konusmadım bak yeter ertık kotu konusmayın bak surda bır muhappet yaptık adam gıbı delıkanlı gıbı ozur dıledık oyuzden bak okumayan varsa

HERKEZDEN OZUR DILERIM

tekrar yazdım bak kufurlerı kesın artık hep ıskı bunları okusun harbı bak zaten bunalımdayız kufur etmeyın adam gıbı konusun

LUTFEN!!!

Help!!
LeManiac

9 Ağustos 2007; 16:18:08 

quote:

Orjinalden alıntı: mazeroglu

quote:

Orjinalden alıntı: LeManiac

hayır ingilizcede premature olgun olmayan anlamına gelmiyor kardeş. o dediğin "immature".

harbi yaaaa. hassssstr ingilizceden 1 hafta uzak kaldım s*çışlara geldim. bi de askerde düşünemiyorum artık. ama şu da var prematüresiniz diyen arkadaş bence immature demek istedi. haaaaaaa ya da yedi aylık mısınız demek istemiş olabilir. çok pis kafam karıştı.

Bence 7 aylık demek istedi bizlere ve de çok doğru söyledi. Biraz sabır kardeşlerim. Allah hayırlısını versin.

317li

9 Ağustos 2007; 16:19:11 

yav Son Güncelleme Tarihi : 09.08.2007 15:00 diyor ama yinede bişi yok arkadaşlar çıldırmamak elde değil kitlendik pc başına nasıl bişidir bu yahu

en buyuk asker bizim asker
kafharsa

9 Ağustos 2007; 16:19:45 

arkadaşlar bende 317 dönemim listeye eklenmem için ne yapmam gerek
yardımcı olursanız sevinirim

apokalipse

9 Ağustos 2007; 16:20:41 

bu sayfa sayısı yarın sabah 100 ü görür hiç boş durmuyonuz yaff

bıqtımmm

9 Ağustos 2007; 16:20:50 

izki [iski de olabılır tam aklımda deıl[ msjla bılgılerını gonderıosun

quote:

Orjinalden alıntı: kafharsa

arkadaşlar bende 317 dönemim listeye eklenmem için ne yapmam gerek
yardımcı olursanız sevinirim

Help!!
Pasha328

9 Ağustos 2007; 16:20:58 

ARKADASLAR HEP BİRLİKTE KKK YA MAİL GONDERELİMMİ NEZAMAN ACIKLANACAGI KONUSUNDA BİLGİ İSTEYELİM AMA HEPİMİZ AYNI MAİLİ GONDERELİM BİRİ MAİL SABLONU OLUSTURSUN ONU GONDERELİM NE DERSİNİZ

Unknovvvn

9 Ağustos 2007; 16:21:19 

İçimden bir ses şu anda sitede 317. dönem sevk bilgilerini yüklediklerini söylüyor.

Kısmetse bu akşam öğrenirim arkadaşlar. Bu akşamda olmadı yarın sabah kesin öğreniriz.

Şimdi burada 1 gün sabredemeyen arkadaşlar 155 gün askerde nasıl sabredecek ben onu merak ediyorum

The Soul Of BMW.
Unknovvvn, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
kayserılı

9 Ağustos 2007; 16:22:07