Arkadaşlar sizi çok prematüre gördüm.İnanmayın kolpacılara,bugün yarın öğrenceksiniz,cevap bile vermeyin onlarda kolpacılığı ile kalsın,ne güzel bi forum yaptık onu bile hiç ettiler be.
arkadaslar az once ünlü bir kişiyle görüştüm askere alma diye birşey kalkmıs kımseyı askere yapmayacaklarmış...tam telı kapattım kı bır general aradı ismini vermek ıstemıyorum o kadar f5 tusuna basmayın a.q dedi kapattı... tam sevinç huzun karısmısken ismini vermek istemeyen bir asker aradı bosuna bekleme bılgısayarın basında cık gez aptal ne duruyon dedi....
ARKADASLAR RUYALAR GORDUMM BURDA KAC GUNDUR HERKEZI OKUYORUM BUNALIMA GIRDIM VALLA HERKEZDEN OZUR HAKLISINIZ YAPMAMMAM LAZIMDI NE YAPIYIM BUNALDIM YAA HARBI BUNALDIM SAKA YAPMAK ISTEDIM KUSURA BAKMAYIN HERKEZIN OZUR VALLA SONUCTA TERTIPIZ KALBIMIZI KIRMAYALIM KUFURE GEREK YOK BEN SAKA YAPAYIM DEDIM BUKADAR BUYUSUN ISTEMEDIM KUSURA BAKMAYIN ABIM ASTSUBAY ARICXAM ASKERI HATTAN GORUNUYORMU EYER GRUNURSE HERKEZIN ADAY NUMARASINI OGRENIP USENMEDEN YAZCAM YALANIM VARSA SEREFSIZIM HARBI BAK BU SEFER IANAN EYER GOREBILIYORSA TABI VERDILERSE
HERKEZDEN OZUR YINE KUSURA BAKMAYIN
BAK BIZDE TERTIPIZ ANLAYISLA YAKLASCANIZA INANIYORUM SAOLUN
Aday No 20011 Adı ve Soyadı SİNAN DEMİRCİ Baba Adı İSMAİL Doğum Yeri DADAY Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 116'NCI J. ER EĞT. A. K.LIĞI ÇANAKKALE
bu çıktı anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: refractory_06
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 20011 Adı ve Soyadı ORÇUN KURT Baba Adı SALİH Doğum Yeri SAFRANBOLU Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ P. EĞT. TUG. 48'İNCİ P. EĞT. A. K.LIĞI TOKAT
su aday numarasini bi girin ya bi gariplik var
Ufak bi şakada sen Yapıyosun sanırım refractory_06
MUSTAFA CEM ARKADASIM BAK OZUR DILEDIK AGIR KUFUR EDIYORSUN AYNI BIRLIKTE OLURSAK NE OLCAK PEKI AYIP TAMMA HAKLISINIZ DEDIKK BISEY DEMEDIK BUKADAR BUYUSUN ISTEMEMISTIM KUSURA BAKMAYIN TEKRARADAN OLUMLU BISEY DIYINDE MAROLIM DUZELSIN