Baba şimdi üye oldum. Açıklanır açıklanmaz İstanbul'dan olan arkadaşlar buluşalım Taksim tarafında. :) Heralde darbe oldu, bilgisayarları yağmalıyolar şu an..
Kara kuvvetlerı komutanlığı 317. dönem yedek subay sınıflandırma sonucları sonucu acıklama tarıhı : 09.AGUSTOS aday no: 80028 adı ve soyadı:Yusuf yavuz baba adı:Kazi dogum yeri:kayseri kuvveti kara kuvvetlerı sınıfı: levazım statüsü:yedeksubay yer:Kara kuvvetleri komutanlığı ikmal maliye okulu ve eğıtım merkezı komutanlıgı KÜÇÜKYALI/İSTANBUL
Hemen bildiklerimi yazayım, Karanet'te görünmüyormuş. Ben bir ton tanıdığa sordum hepsi baktı, yok öyle bir şey diyorlar iki gündür. En son yarım saat önce baktılar, yine yokmuş.
ŞARLATAN LAN BUNLARIN ÇOĞU !AĞZINA BURNUNA PATLATCAN BÖYLELERİNİN VALLA BU SİNİRLE ....KESİN ARTIK BE! AÇIKLANDI MUHABBETİNİ...NE AÇIKLANMASI BAL GİBİ AÇILIYO 315 LER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Kara kuvvetlerı komutanlığı 317. dönem yedek subay sınıflandırma sonucları sonucu acıklama tarıhı : 09.AGUSTOS aday no: 80028 adı ve soyadı:Yusuf yavuz baba adı:Kazi dogum yeri:kayseri kuvveti kara kuvvetlerı sınıfı: levazım statüsü:yedeksubay yer:Kara kuvvetleri komutanlığı ikmal maliye okulu ve eğıtım merkezı komutanlıgı KÜÇÜKYALI/İSTANBUL
arkadaslar az once ünlü bir kişiyle görüştüm askere alma diye birşey kalkmıs kımseyı askere yapmayacaklarmış...tam telı kapattım kı bır general aradı ismini vermek ıstemıyorum o kadar f5 tusuna basmayın a.q dedi kapattı... tam sevinç huzun karısmısken ismini vermek istemeyen bir asker aradı bosuna bekleme bılgısayarın basında cık gez aptal ne duruyon dedi....
lan kız arkadışımın memleketlisisin bişi demiom ama bi git yaw allah aşkına. şaka mı bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazeroglu -- 9 Ağustos 2007; 15:50:05 >
MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK bu şekilde kısaltma kullanılır. Böyle "Kara kuvvetleri komutanlığı ikmal maliye okulu ve eğıtım merkezı komutanlıgı KÜÇÜKYALI/İSTANBUL " yazılmaz. Kendini bilmez bir lamer arkadaş...
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 20011 Adı ve Soyadı ORÇUN KURT Baba Adı SALİH Doğum Yeri SAFRANBOLU Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ P. EĞT. TUG. 48'İNCİ P. EĞT. A. K.LIĞI TOKAT
ARKADAŞLAR SAKİN OLALIM AÇIKLANAN BİRŞEY YOK. AYRICA BİZE VERİLEN İZİN KAĞITLARINDA 10 AĞUSTOSTA ACIKLANACAĞI YAZIYOR. HERKES KENDİNİ YARINA HAZIRLASIN BENCE BEKLEMESİ DAHA KOLAY OLUR. BUYUK İHTİMALLE DE YARIN ACIKLANACAK. SONUCTA DAHA KARANETTE BİLE ACIKLANMADI. Kİ ORDA AÇIKLANDIKAN BİR SURE SONRA(EN AZ 5-6 SAAT) BİZ GÖREBİLECEĞİZ. KENDİNİZİ YORMANIZA HİÇ GEREK YOK. BUARADA SÖYLEMEDEN EDEMİYCEM FELAKET TELLALLIĞI GİBİ OLACAK AMA 11 İNDE ACIKLANAN CELP DONEMİ BİLE VAR GEÇMİŞTE O YÜZDEN KENDİNİZİ HERŞEYE HAZIRLAYIN DERİM. ALLAH HERKESE SABIR VERSİN
Bence hiç açıklanmasın herkes sınava girdiği yere teslim olsun ordan gözümüze bant taksınlar, ilgili birliğe teslim edip ceee desinler. Hey allahım ya, hakkaten mantıkdışı. Haha, Mr. Spak gibi konuştum. Mantıksız kaptan, çok mantıksız...
Şu anda aklıma geldi. Tuzlada bize "Aranızda Uzakyol vardiya mühendisi olan var mı?"diye sorulmuştu. Kimse çıkmamıştı benim grupda.
Bu baysettiği meslek Gemi Makineleri Mühendisliği mezunları aranıyor demek. Ama çoğu gemide oldukları ve yurtdışında yaşıyormuş gibi kısa askerlik şansları olduğu için hiçbiri 6 yada 12 aylığa sıcak bakmıyor.
Bunları niye yazı bu eleman şimdi diyeceksiniz?
Eğer onlar yoksa biz makina mühendisleri ilk düşünülecek olan grubuz.
Benden söylemesi. Denizci astek çıkarsa mak. müh. arkadaşlara , hiç şaşırmasınlar bence? Ben dahil
Zamanın silemediği hiçbir an,ölümün dindiremediği hiçbir acı yoktur.
arkadaşlar foruma yazan herkesi kayserili denen gerinin iyi ya da kötü hiç bi mesajını sallamamaya ve hrerhangi bi tepki vermemeye davet ediyorum. lütfen. rica ediyorum. kendi çapında eğlensin MAL.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 20011 Adı ve Soyadı ORÇUN KURT Baba Adı SALİH Doğum Yeri SAFRANBOLU Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ P. EĞT. TUG. 48'İNCİ P. EĞT. A. K.LIĞI TOKAT
su aday numarasini bi girin ya bi gariplik var
317. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 AĞUSTOS 2007
Aday No 20011 Adı ve Soyadı SİNAN DEMİRCİ Baba Adı İSMAİL Doğum Yeri DADAY Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 116'NCI J. ER EĞT. A. K.LIĞI ÇANAKKALE
Aday No 20011 Adı ve Soyadı SİNAN DEMİRCİ Baba Adı İSMAİL Doğum Yeri DADAY Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 116'NCI J. ER EĞT. A. K.LIĞI ÇANAKKALE
bu çıktı anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: refractory_06
Arkadaşlar sizi çok prematüre gördüm.İnanmayın kolpacılara,bugün yarın öğrenceksiniz,cevap bile vermeyin onlarda kolpacılığı ile kalsın,ne güzel bi forum yaptık onu bile hiç ettiler be.
arkadaslar az once ünlü bir kişiyle görüştüm askere alma diye birşey kalkmıs kımseyı askere yapmayacaklarmış...tam telı kapattım kı bır general aradı ismini vermek ıstemıyorum o kadar f5 tusuna basmayın a.q dedi kapattı... tam sevinç huzun karısmısken ismini vermek istemeyen bir asker aradı bosuna bekleme bılgısayarın basında cık gez aptal ne duruyon dedi....