Aday No 60253 Adı ve Soyadı AHMET TOKTAN Baba Adı HASAN Doğum Yeri AKÇAKALE Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ OR. ULŞ. OTO A.K.LIĞI ERZURUM ILICA
ya ne gelmesi...hani nerde? heyecan yaptırmayalım...zaten tam kafalanma pozisyonundayım...birisi mardin çıktı dese koşup mardine bilet alcam...hiç şaka kaldıracak durumda değilim.
ARKADASLAR SITEDEYIM YENILENDI GELDI INANMIYONUZMU YOGUNLUK VAR HEMEN GOSTERMEYE BILIR HERKEZINKI AYNI ANDA BEN HEP K.K.K DEYDIM HEP YENILEDIM ACIKLANDI SONUCLAR BIRAZ BEKLEYIN GIRIN BAKIN HERKEZE HAYIRLISI
arkadaşlar sitede bi acaiplik olmaya başladı, son güncelleme 15:00
bitsin artk bu hasret zaman adeta dondu, da şimdiden bu stres birz erken gibime geliyor ama artık söz geçiremiyrm kendime otamatiğe bağladm..
bian robotlaştımı hissettim galiba herşey bu heyecanı tatmamızı sağlamak için, kısmet olurda sonuçlar açıklanırsa irtibatı kesmiyelim tertipler bugünleride geriye dönüp emsalsiz bi deneyim olarak hatırlayacaz bizden sorakiler için yol göstereceğiz.. herkeze bol sabırlar hepimizin buna ihtiyacı var