askerlik biteLi 4 ay olucak nerdeyse ne ses sedası tertip. allah yardımcın olsun
BEN UZUN DÖNEMDEN BAHSEDİYORUM ARKADAŞIM
1- uzun dönem olduğunu zaten bılıyorum sölemene gerek yok msjıma bakarsan bende allah yardımcın olsun tertip demişim TERTİP..! 2-Büyük yazmak sanal ortamda bağırmak anlamına geliyor. Kızmana gerek yok dikkat edersen lafımın sonunda gülmüşüm buda şaka olduğunu gösteriyor sanırsam.!
askerlik biteLi 4 ay olucak nerdeyse ne ses sedası tertip. allah yardımcın olsun
BEN UZUN DÖNEMDEN BAHSEDİYORUM ARKADAŞIM
1- uzun dönem olduğunu zaten bılıyorum sölemene gerek yok msjıma bakarsan bende allah yardımcın olsun tertip demişim TERTİP..! 2-Büyük yazmak sanal ortamda bağırmak anlamına geliyor. Kızmana gerek yok dikkat edersen lafımın sonunda gülmüşüm buda şaka olduğunu gösteriyor sanırsam.!
1-ben hep büyük yazarım.Kızmadım. 2-sizn msj da biraz dalga gibi sezinledim.Ama sağolasın iyi dileklerin için.sen bitirmişsin darısı bizim askerlerimize
ya ben merak ediyorum 317 lerden listedeki kac kisi is bulabildi kaci issiz
ben artik aramaktanda vazgectim baliga falan takiliyorum gelen olursa devrelerimden bir balik ekmek ismarlarim isi de ogretirim balikcilik fena meslek degil
ne güzel siz 40 lara inmişsiniz ben daha 60 lardayım.ama bunada şükür.çıkış temmuz sonu ama haziran ın 3.haftası kafa olarak bitiricem. son1 ay goygoyla geçecek :D 15 temmuzda da 321 ler geldimi tamamdır işte :D
Bitmiş yaaa 10 gün sonra 1 aydanda düştünüzmü artık ondan sonrası göz açıp kapatıncaya kadar biter hiç bişey anlamassınız zaten son günler çok daha eğlenceli oluyor işler azalıyor boş vakit artıyor