Asteklerinde askerlikleri bitti bitirmeyenlerinkide çok az kaldı ama buralara artık hiç bakan kalmadı halbuki geçen sene bu zamanlar bu konu tavan yapmış seviyedeydi ne olacak nasıl gidicez neler görücez derdindeydik hepimiz bir yerlerden bilgi almaya bişeyler paylaşmaya çalışıyorduk halbuki şimdi işimiz bitince kimse bakmaz oldu buralara
Sizlerle beraber 317 lerde artık tarihe karışıyoruz bee vay anasını zaman ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar ne yapıcaz neresi çıkacak sınava nasıl gidicez ne sorcaklar falan diye kara kara düşünüyorduk
Hepinize geçmiş olsun artık 317 faslıda kapandı tertipler geçen sene bu zamanlarda başlayan yolculuğumuz yine bu zamanlarda son buluyor Allah bundan sonraki yaşantılarımızdada hayrılı işler eşler nasib etsin hepinize hepimize geçmiş olsun
tam 30 dk dır 317.dönem devri kapanmıştır ve 317.dönemlerin hepsi görevlerini tamamlayıp evlerine dönmüştür. Bütün vatani görevini yapan arkadaşların Allah yardımcısı olsun,güç kuvvet versin. Artık bayrağı biz onlara devrettik onlarda daha sonrakilere...Hepinize hayırlı tezkereler...
Slm arkadaşlar,ben bu yaz(2009) üniversiteyi bitiriyorum ve askere gitmek istiyorum fakat uzun dönem yapmak istiyorum,asteğmenliği kademeli olarak kaldırıyolarmış doğru mu bu,eğer doğruysa ne zamana denk gelir biliyor musunuz,birde asteğmenlik bittiği zaman orduda kalmak için ne gibi şartlar gerekiyo,kalmak kolay mı zor mu?
kısa donem askerlık kalkıyor dıye bı muhabbet cıktı sımdıde..bu sene aralıkta askere gıdecektım..ne zaman kalkar bu kısa donem.hemen gıtsek askere dılekce verıp gıdebılrmıyız...mayısta dılekce versem ne zaman alırlar askere..hangı aylarda alıyorlar kısa donem askerlerı..dıyelım hemen aldılar askere benı ve kısa donemde ben askerdeyken kalktı ozaman ne olur..askerlıgım uzarmı..bırılerı yardım etsın kafayı sıyıracam..bı suru planım vardı hersey allak bullak oldu..bız 5 ayı dert ederken sımdı 12 ay muhabbetı cıktı nolacak boyle..bu ülkede dogru bısey yapılmazmı..............
Hayatimin en guzel gunleri idi askerde yasadiklarim arkadaslarimin hepsini cok ozluyorum burdan hepsine selamlarimi iletirim ardahan merkez kafasina gore herkez