Şimdi Ara

LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Önceki haberlerimizde sizlere duyurduğumuz üzere, LG yeni akıllı telefonunun tasarımını lansman öncesinde paylaşmıştı. Ancak LG Velvet ilk kez Güney Koreli bir teknoloji meraklısı tarafından canlı olarak görüntülendi.



    Ayrıca Bkz.Qualcomm Snapdragon 875'in detayları sızdı: Adreno 660 GPU, X60 5G modem



    7 Mayıs tarihinde tanıtılacak



    Sızan görseller LG Velvet'in tasarımının nasıl olacağına dair meraklarımızı fazlasıyla giderecek cinsten diyebiliriz. Cihazda sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 765 5G yonga seti, 4300 mAh pil, 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü bulunacak. LG Velvet ayrıca 16 megapiksel ön kamera, FullHD+ çözünürlüklü 6.8 inç ekran, 8 GB RAM ve veri depolama için 128 GB bellek ile donatılacak.





    LG'nin henüz yeni akıllı telefon modelini nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi yok. 7 Mayıs tarihinde tanıtılacak olan cihaz, 15 Mayıs'ta Güney Kore'de satışa çıkacak. LG Velvet'in diğer ülkelere ne zaman dağıtılacağı ise henüz bilinmiyor.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı
    LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı
    LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı



    Kaynak:https://www.slashgear.com/lg-velvet-poses-for-photos-flaunts-design-and-specs-04619231/







  • Üst çerçeve tuhaf görünüyor deluğa olsa daha güzel olurdu .

  • ilk çentikli telefon essential phone ile aynı çentik tasarımı

  • En azından pil konusunda gelişme var LG'de :)

  • Tasarımı güzel olmuş. Yakın zamanda çıkanlara nazaran daha özgün duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 5 Mayıs 2020; 23:45:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye de satılacak ise gsm arenadaki 680 € fiyat etiketi ile kim alır bilemedim! birde bunu sadece turkcell de satışa çıkarırlarsa vay halinize ;)

  • Uzun mu görünüyor yoksa fotodan mı öyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuanki hesaplamada 10.000tl :( inanılmaz pahalı

  • Lg,samsung,huawei şu tasarimdan bi vazgecin artik. Ayni tornadan cikarip cikarip millete sunuyorsunuz. Parlak oyuncak tasarimi gibi,android arayuzu zaten cizgi film gibi.cocuklar kullanmayacak bu cihazlari

  • Bıkmadılar damla çentikten. Arkadaş 2 milim daha fazla yap üst çerçevedeki siyah kısmı ama damla çentik koyma şu telefona.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 6 Mayıs 2020; 10:48:55 >
  • arka tasarım sony'ye benziyor
  • değişik güzel görünüyor. ama fiyat biraz pahalı sanki
  • Artık orta-üst telefonlar bu fiyatlara geliyor, bir de ülkemizdeki vergi oranlarını ve döviz kurunu düşünürsek, vay halimize...

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Halbuki satış kanallarını genişletse daha çok satacak ama farkında değil. Mutlaka kendilerine göre bir hesap kitapları vardır ama bu şekilde az reklam ve az satış kanalı ile Türkiye'de eski popülaritesini arttıramaz.

  • Tasarımı güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darknesia kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam başka bir konuda yazdım burda da yazayım; bana sorarsanız LG en az Sony kadar hatta kişisel görüşüm ondan daha iyi bir firma ama gelin görünki ya türkiyeye satış yapmak istemiyorlar(vergilerden dolayı olabilir) yada piyasadan yavaş yavaş çekilmek istiyorlar ben 3 gün önce Gm9 pro aldım alma kararım şu sebepten; babama ilk aldım tek hatlısını baktım fena değil iş görür seviyede bizim için; tek eksiği hi-fi dac barındırmaması eğer o ses çipi de olsaydı telefonda bildiğin v30 plus olacaktı yani LG ye 2700 para vermektense Gm9 pro aldım v30 plus İn tek alternatifi kanımca 1-2 eksik haricinde odur(birde işlemcisi var eksik) yani uzun lafın kısası LG ne yaptıysa kendi kendine yapıyor tamam pahalı telefonları var ama ederinden fazla değer biçiyor hal böyle olunca piyasa Samsung gibi Apple gibi çakallara kalıyor bu telefon bu fiyattan Türkiye de alıcı bulur değişiklik olsun diye telefon değiştiren çok insan var ama tahmin ettiğinden çok daha az insan bu telefona yönelir çünkü Samsung sağ olsun piyasayı yeterince doyurdu çıkardığı-çıkaracağı telefonlar ile




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.