Şimdi Ara

MicroProse Resmi Olarak Geri Döndü ve Üç Yeni Oyun Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    1982 yılında Sid Meier ve Bill Stealey tarafından kurulan oyun şirketi MicroProse resmi olarak geri döndü ve PC için üç yeni strateji simülasyon oyunu duyurdu.
     
    Task Force Admiral İkinci Dünya Savaşı'nda Pasifik Cephesinde geçen bir savaş simülasyonu. Oyun sizleri Amerikan donanmasında bir amiralin rolünü koyacak. 
     
    Second Front İkinci Dünya Savaşı'nda geçen bir sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu. 40 piyade birimi, 200 tank, araçlar ve silahlar ile masaüstü savaş oyunlarının derinliğine ve bilgisayar simülasyonunun rahatlığına sahip olacak. 
     
    Sea Power: Naval Combat in the Missile Age ise derin ve modern bir deniz savaşı simülasyonu. Cold Waters'ın baş tasarımcısı önderliğinde geliştirilen oyun sizlere NATO ve Varşova Paktı güçlerini kontrol etmenize imkan sunacak.
     
    Çıkış tarihleri açıklanmadı.
     
    MicroProse bu oyunların yayıncısı. Üç oyun da farklı stüdyolar (sırasıyla Drydock Dreams Games, Hexdraw ve Triassic Games AB) tarafından geliştiriliyor.

    MicroProse ileride daha fazla duyuru yapacağını ekledi.

    Oyunların duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
     
     
     
     








  • Hepsi de hoşuma gitti, en alttaki daha da hoşuma gitti. Simülasyon oyunları gerçeğini deneyimlemek için iyidir bence askerler de oynamalı
  • Efsane geri döndü desenize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.