Şimdi Ara

Slack CEO'su: Microsoft Teams, Slack için rakip değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Telekonferans uygulamaları özellikle koronavirüs pandemisi ile birlikte son aylarda büyük bir büyüme kaydetti. Öğrenciler, öğretmenler, çalışanlar hatta devlet  adamları gibi işlerini uzaktan idare etmek zorunda olan çoğu insan Zoom, Slack ve Microsoft Teams gibi uygulamalara yöneldi.



    Rekabetin artmasıyla beraber uygulamalara gelen iyileştirmeler artarken güvenlik endişeleri de kendini gösterdi. Tüm bunların yanı sıra Slack CEO'su Stewart Butterfield'ın biröportaj sırasında söylediği; "Son birkaç aydır gördüğümüz şey Teams'in Slack için bir rakip olmadığıdır." ifadeleri rekabet ortamının iyice kızışmasına sebep olacağa benziyor.



    Geçmişten günümüze



    Slack CEO'su, "Microsoft'un Office 365 için 258 milyon kullanıcı var ve Microsoft Teams erişimine sahipler. Bu da Microsoft'un Office ticari müşterilerinin yüzde 30'undan daha azının Teams kullandığını gösteriyor." dedi.





    Slack, 2016 yılında Microsoft Teams resmen duyurulunca New York Times'da tam sayfa "açık mektup" yayınlamıştı.



    Slack açık mektupta;" Bu yeni ürün kategorisini tanımlamamıza yardımcı olacağınıza sevindik. Başarılarınızın çoğuna hayran kalıyoruz ve değerli bir rakip olacağınızı biliyoruz. Kendi başınıza da birkaç yeni fikir bulacağınızdan eminiz. Ve tam orada olacağız, hazırız." derken aynı zamanda yazının genelinde Microsoft'a  sektör ile alakalı öğütler veriyordu.



    Sayılarla Microsoft Teams ve Slack



    Microsoft  Teams, Mart ayının başlarında yakaladığı 32 milyon günlük kullanıcı sayısı Nisan ayı sonuna kadar %134 artarak 75 milyon günlük kullanıcı sayısına çıktı ve önemli bir ilerleme kaydetti.



    Ayrıca Bkz.MediaTek, Helio G85'i duyurdu



    Slack, 2019'un Ekim ayından bu yana güncellenmiş günlük etkin kullanıcı sayısını yayınlamadı ancak kendi eşzamanlı kullanıcı rekorlarını kırdıklarını birkaç defa bildirdiler. Geçtiğimiz ay, eş zamanlı bağlantıların 10 Mart'ta 10 milyona ulaştığını, ardından bir hafta sonra 10,5 milyona kadar çıktığını söylediler. Eş zamanlı kullanıcı sayısı 25 Mart'ta zirveye çıktı ve 12.5 milyon kişi aynı anda uygulama üzerinden bağlandı. Bu sayı, Slack'in Ekim 2019 günlük toplam kullanıcı sayısından daha yüksek.








  • Madem rakip degil neden hizmetlerini kendinize entegre etmeye ugrasiyorsunuz demezler mi adama.


    https://www.theverge.com/2020/3/27/21197091/slack-microsoft-teams-integration-calling-features



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 3 Mayıs 2020; 13:28:18 >
  • Amerikalıların eziği de bi değişik oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakamlara bakınca belli oluyor evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisini de kullanmış biri olarak Microsoft Teams'e rakip olacak, yanına yaklaşacak ne slack ne de başka bir uygulama olmadığını söyleyebilirim. Adamlar bir bakıma doğru söylemişler. Slack Teams'e rakip olamaz.

  • Şirketçe slack kullanıyorduk. Karantina başladığında teams'e geçtik. Teamsten çok memnunuz ve bir daha slack'e dönmeyeceğiz gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.