Şimdi Ara

Charlie Cox, Daredevil'ın Devamının Yapılacağını Düşünmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    2015 yılında Netflix'te yayın hayatına başlayan Daredevil dizisi, oldukça başarılı bir yapımdı. Özellikle ilk sezonuyla kalitesini gösteren yapım, Disney'in kendi platformunu kurmasından sonra iptal edildi. Sadece Daredevil değil, Netflix'teki tüm Marvel dizileri de iptal edildi.
     
    Tüm hakları tekrar Disney'in almasından sonra, "Yeni bir dizi veya film yapılacak mı?" sorusu sürekli soruluyordu. Daredevil karakterine can veren Charlie Cox ise bu konu hakkında konuştu. Charlie Cox, Daredevil'ın devamının gelmeyeceğini düşündüğünü ama bir gün devam ederse tekrar oynamayı çok istediğini söyledi. Charlie Cox'un söylediğine göre dizinin devamının gelmesini düşünmesi için kendisine bir sebep verilmemiş.
     
    Daredevil karakterini nasıl görürüz bilmiyorum ama Disney'in bu kadar popüler bir karakterin filmini veya dizisini yapmaması, pek Disney'in yapacağı bir iş değil. Özellikle elinde Disney+ gibi bir platform bulunurken mutlaka Daredevil'ı bir gün tekrar görürüz.
     








  • Marvelin izlediğim en iyi dizilerindendi birde punısher idi gerçekçi dövüş sahneleri efsaneydi umarım disney + devamı gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.