Şimdi Ara

Zula All Star'da Birinci Hafta Geride Kaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         32 Zula Süper Lig ve Zula Rekabet Turnuvası oyuncusunun yanı sıra 47 kadın oyuncunun yer aldığı, Zula'nın birbirinden yetenekli yıldızlarının yeteneklerini sergilediği Zula All Star'da birinci hafta heyecanı geride kaldı. Geride kalan hafta büyük bir eğlencenin yanı sıra üst düzey çekişmeli karşılaşmalara da sahne olurken, ALAFAN gösterdiği üst düzey performansla ilk haftaya damgasını vuran isim olmayı başardı. Geride kalan haftanın özeti ise şu şekildeydi:
     
    Arko Men 1v1 Turnuvası
     
         Zula All Star'ın ana etkinliklerinden bir tanesi olan Arko Men 1v1 Turnuvası büyük bir heyecan ile başladı. ALAFAN ve MircheN gibi iki tecrübeli ismin karşı karşıya geldiği karşılaşmada gülen taraf ALAFAN olurken bir diğer kritik karşılaşmada Stolz, taMMy karşısında kazanan isim olmayı başardı. Zula Süper Lig oyuncularının birçoğu Kazananlar Fikstürü'nde yoluna devam ederken Burkii, ULUBATLI, Stolz, Khan ve v1benzy de Kazananlar Fikstürü'nde yoluna devam eden diğer isimler oldu. Arko Men 1v1 Turnuvası'nın heyecanı bu hafta sonu da durmaksızın devam edecek. ALAFAN vs berelpp ile Ros vs Aloysha karşılaşmalarını da içeren mücadeleler bu hafta sonu Zula Oyun Espor ekranlarında sizlerle birlikte olacak. 
     
    Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor
     
         Zula'da en iyi kankaların beraber en iyi oyunlarını sergilemeye çalıştığı Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor'da da benzer bir heyecan vardı. Haftanın en kritik maçında Zula Süper Lig 5. Sezon'da mükemmel bir çıkış yakalayan ikili PickowN ve taMMy, tecrübeli iki yakın arkadaş ALAFAN ve Always ile karşı karşıya gelirken karşılaşmada gülen taraf ALAFAN ve Always ikilisi oldu. Heyecan bu hafta turnuvanın en iddiali ekiplerinden bir tanesi olan Kenz ve MachineX ikilisinin, Zula Rekabet Turnuvası'nı şampiyon olarak tamamlayan ekibin oyuncuları olan vienneA ve Burkii ikilisi ile olan karşılaşması ile kaldığı yerden devam edecek. 
     
    Sıkıysa Vur
     
         Geride kalan haftada en renkli görüntülere sahip olan olan etkinlik Sıkıysa Vur oldu. Oyuncuların keskin nişancı silahlarında dürbünlerini açmadan karşı karşıya geldiği Sıkıysa Vur'a damga vuran isim Mavera olurken, Stolz da iddiali isimlerden bir tanesi olarak öne çıktı. İki tecrübeli keskin nişancı Always ve Arrow'un karşılaşmasında ise gülen taraf Always oldu. 
     
    Kadınlar Turnuvası
     
         Zula All Star'ın en merak edilen etkinliklerinden birisi olan Kadınlar Turnuvası'nda kadın oyuncular ilk defa takım olarak yeteneklerini sergileme imkanı buldu. Oynanan karşılaşmalarda İstanbul Espor Kulübü ve fastPay Wildcats rakiplerine karşı güzel bir oyun sergileyerek bir üst tura çıkmayı başardı. Bu hafta sonu ise Jewel Girls, Gamers of Future ile karşılaşırken Mod-Z'nin Steeltactics ile karşılaştığı karşılaşmada da büyük bir heyecan izleyicileri bekliyor olacak. 
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.