Şimdi Ara

LG yılın ilk çeyreğinde coştu, mobil bölüm halen kayıplarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kısa süre önce Velvet adında yeni 5G telefonunu duyuran ve bu yıl pazarda yeni bir strateji benimseyen LG’nin henüz toparlandığını söylemek mümkün değil. Holding anlamında kar patlaması yapan firma mobil olarak dipte.



    Başarılı bir çeyrek



    Açıklanan tablolara göre LG, holding olarak yılın ilk çeyreğinde toplamda 12.45 milyar dolar civarında bir gelir elde etmeyi başardı. Faaliyet karı ise yıl bazında yüzde 21 artışla 921 milyon dolar oldu. Firma tarihinde ilk kez yüzde 7.4 faaliyet karı marjına ulaşmayı başardı.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk açık kaynak depolama motoru kullanıma sunuldu



    Özellikle eve hapsolan insanların ev eğlence sistemlerine yönelmesi artışta etkili oldu. Ev eğlencesi bölümü OLED ve NanoCell TV satışlarının artması sayesinde gelirlerinde yüzde 31.7 büyüme yaşadı.



    Mobil bölüm ise bir türlü belini doğrultamadı. Çeyrek genelinde 843 milyon dolarlık akıllı telefon satışı yapan bölüm 200 milyon dolar faaliyet zararı yazdı. Çin’den yapılan tedariğin bu dönemde azalması satışları etkiledi.



    Yeni dönemin LG’ye neler getireceğini kestirmek pek mümkün değil. Firma bu dönemde 5G trendinden pay alabilmek için daha verimli pazarlama ve üretim süreçlerine yönelmeyi planlıyor.








  • Mobilde bir kere adını kirlettiler artık geri gelmeleri çok zor

  • Mobilde atı alan Üsküdar'ı geçti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lg G4 ve LG G3 modellerine sahip çıkmadıklar. Kim güvenip telefon alacak? Bootloop kelimesini öğrenmemize neden oldular. Google a bootloop yazınca LG çıkıyor daha ne olsun . :)

  • Garantisi bittikten on beş gün sonra ölen G4'ten sonra bir daha bedava verseler almayacağım markadır. G4 çöpe gidince G6'dan da kurtuldum..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.