Şimdi Ara

Qualcomm Quick Charge 3+ daha uygun fiyatlı telefonları hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında en çok kullanılan hızlı şarj teknolojisi durumundaki Qualcomm Quick Charge, farklı segmentlere yönelik olarak çeşitli versiyonlara sahip. Uzun bir süredir Quick Charge 4+ versiyonu ile devam eden Qualcomm bu kez bir ara versiyon çıkardı.



    Qualcomm Quick Charge 3+ neler sunuyor?



    Qualcomm Quick Charge 3+ hızlı şarj teknolojisi biraz daha yaygın kullanıma sunulmak için hazırlanmış. 15 dakikada bataryanın yüzde 50’sini doldurabilen teknoloji önceki versiyonlara göre 9 derece daha soğuk kalabiliyor.



    Ayrıca Bkz.6 çekirdekli Ryzen işlemcili Lenovo IdeaPad 5 satışa çıkıyor



    USB Tip-A’dan USB Tip-C’ye kablolarını destekleyen teknoloji geçmişe dönük uyumluluk sunuyor ve SMB1395/SMB1396 gibi güç yönetim yongalarını da destekliyor. Böylece ara bağlantı yongalarına gerek kalmıyor. Ayrıca üreticilere yönelik olarak esnek tasarım mantığını benimsemiş.



    Qualcomm Quick Charge 3+ ilk olarak Snapdragon 765 ve Snapdragon 765G yonga setlerinde kullanılacak. Yine ilk olarak Mi 10 Lite Zoom (Mi 10 Youth Edition) akıllı telefon modelinde yer aldı. Mi 10 Lite Zoom modeli hem Quick Charge 4+ hem de Quick Charge 3+ destekleyen ilk telefon konumunda. Quick Charge 3+ bu yıl piyasaya çıkacak alt seviye Snapdragon yonga setlerinde kendisine yer bulacak.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/04/27/qualcomm-announces-quick-charge-3-for-more-affordable-devices/







  • qualcom'un her yerde karşımıza çıkan 18W quick şarj destekli adaptörleri ile neden iphone'ları hızlı şarj edemiyoruz. Neden halen daha ortak bir standart çıkmıyor?

  • İPhone lar şarja bağımlı gezmeye mahkum o yüzden

  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Qualcomm'unki de ortak bir çözümle ilgili değil ki. USB-PD varken bunların hiçbirine gerek yok aslında. Apple'nin yaptığı zaten ayrı bir tüketici düşmanlığı ama Qualcomm da evrensel standart için uğraşmıyor. Evrensel standart USB Power Delivery'dir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.