Şimdi Ara

HTC küllerinden doğuyor: HTC Desire 20 Pro modeli ufukta göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Bir süredir mali sıkıntılarla boğuşan Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, orta seviye yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.



    HTC Desire 20 Pro olarak adlandırılacağı söylenen telefon; Geekbench testinde boy gösterirken, tasarım ve diğer bazı detaylar da HTC ile ilgili tutarlı sızıntılarıyla bilinen LlabTooFeR isimli Twitter hesabı tarafından paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Yurt dışından getirilen SIM kartlı cihazlar için kayıtsız kullanım süresi uzatılıyor



    HTC Desire 20 Pro performans testinde



    Geekbench 5.1.1 testine konuk olan HTC Desire 20 Pro; tek çekirdeği yük altındayken 312 puan elde ederken, 8 çekirdek birden yük altındayken ise 1367 puan almış.



    Test sonuçları, telefonun performansı hakkında olduğu kadar teknik özellik tarafında da birtakım bilgiler içeriyor. Zira teste tabi tutulan HTC Desire 20 Pro'nun 6 GB RAM'e sahip olduğu ve Android 10 işletim sistemini çalıştırdığı görülüyor.





    Geekbench sonucu, temel frekans hızı 1.8 GHz olan 8 çekirdekli bir Qualcomm işlemcinin HTC Desire 20 Pro'ya güç verdiğini de ortaya koyuyor. Bu işlemcinin çoğunlukla orta sınıf akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan Snapdragon 665 olduğu tahmin ediliyor. 



    Geçtiğimiz yıl duyurulan Snapdragon 665 yonga seti, 11 nm fabrikasyon süreciyle üretiliyor. Adreno 610 grafik birimine ev sahipliği yapan Snapdragon 665, işlemci tarafında ise dört adet 1.8 GHz hızında çalışan Kryo 260 Silver verimlik ve dört tane de 2.0 GHz hızında çalışan Kryo 260 Gold yüksek performans çekirdeği olmak üzere toplamda 8 çekirdekli bir CPU birimi bulunuyor.






    Ekranda OnePlus 8, arka tarafta ise Xiaomi Mi 10 esintileri taşıyacak



    HTC Desire 20 Pro'nun ön taraftan delikli ekran tasarıyla gelen OnePlus 8'i, arka tarafta ise kamera dizilimiyle birlikte Xiaomi Mi 10'u andıracağı söyleniyor.   



    3.5 mm kulaklık girişine ev sahipliği yapacağı söylenen telefonla ilgili başka herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen günlerde HTC Desire 20 Pro'ya dair daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. 



    Kaynak:https://browser.geekbench.com/v5/cpu/1866897







  • İmkan buldugum her htc haberine yazarım evo 3d efsana ve baska hıc bır telefona benzemeyen bır telefondu evo vr adında yanında vr kaskla beraber satılan bir versiyonunu uretsınler derım yada eskı 3d ekranlı modelı yenı standartlarda cıkartsınlar yoksa bır bırının aynısı telefonlara hıc bır heyecan yaratmayan ozellıklere bır dunya parayı sırf feyzbuka ve tivitır a daha hızlı gırmek ıcın vermek sacmalık. kaldıkı yenıden bu arenada olmak ıstıyorsa bız tuketıcılere farklı bırsey sunabılmelı yada en gelısmıs ozellıklerı en ucuza verebılmelı yoksa orta sevıye ıslemcı ıle en fazla yenı (yenı nokia) olur.
    Marka takıntısı olmadan dönemin en iyi cep telefonlarını kullanmaya çalışan biriyim,önce onu belirteyim.Zamanında Sony Ericsson W800,Nokia 5800, Blackberry Bold 9790 gibi döneminin fark yaratan telefonlarını kullandım. Akıllı telefona geçişimde iphone 4s ile oldu.Geçen seneye kadar hep iphone modelleri kullandım. 2019 yazından beri OnePlus 7 Pro kullanıyorum, iostan androide geçerken çok tereddüt ettim ama bu saatten sonra tekrar ios işletim sistemli bir telefona geçmem için Apple'ın çok büyük bir inovasyonla piyasanın çok ilerisinde bir telefon yapması gerek. Önceden telefon kullanıyormuşum,şuanda portatif pc kullanıyormuşum gibi hissettiriyor. Androidde eskisi gibi buglarla dolu,yavaş çalışan bir sistem değil. Giriş seviye android telefon almadığınız sürece memnun kalacağınızdan eminim.
  • iOS kullanıcı olarak Android'e geçmeye değer tek marka beni gözümde. Belki bir de Sony

  • jasonw kullanıcısına yanıt
    2014'te değiliz yahu

  • Hahaha aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıktan iki ay sonra güncellemeleri kesen bir telefonu neden alayım. Yaz kış saati uygulaması değiştiğinde bile diğer markalar yeni saat güncellemesini anında yaparken htc kullanıcılari aylarca saatini manual ayarlamak zorunda kaldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatceee fiyatı uygun tut

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kaçıncı küllerinden doğuşu lan bunun. Her doğuşunda tabutu da yanında doğuyor.

  • HTC güzel tasarımı kazık fiyata vermeye çalışmasa güzel markaydı. HTC Sensation ilk Android telefonumdu ve çok beğeniyordum. Tabi zamanında ısınma, pil problemleri vs bütün akıllı telefonların problemiydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pro modelind sd 665 kullanan ilk marka olacak.
    pro olmayan modelde ne olacak ben onu merak ediyorum. sd 439 falan olur heralde.

  • İmkan buldugum her htc haberine yazarım evo 3d efsana ve baska hıc bır telefona benzemeyen bır telefondu evo vr adında yanında vr kaskla beraber satılan bir versiyonunu uretsınler derım yada eskı 3d ekranlı modelı yenı standartlarda cıkartsınlar yoksa bır bırının aynısı telefonlara hıc bır heyecan yaratmayan ozellıklere bır dunya parayı sırf feyzbuka ve tivitır a daha hızlı gırmek ıcın vermek sacmalık. kaldıkı yenıden bu arenada olmak ıstıyorsa bız tuketıcılere farklı bırsey sunabılmelı yada en gelısmıs ozellıklerı en ucuza verebılmelı yoksa orta sevıye ıslemcı ıle en fazla yenı (yenı nokia) olur.

  • Htc Desire eye'yi yıllarca kullanmış biri olarak , keşke bu modelin yenilenmiş bir versiyonu çıkar diyordum inşalllah güzeş bir model olur desire eye çok farklı bir telefondu yeri ayrı bende.

  • Merak etmeyin, kalkar 1100 dolara satmaya çalışırlar. Yine ölüler. En son telefonlarının fiyatları tavan vurduğu ve ayrıştırıcı/öne çıkarıcı özellikler sunamadıkları için piyasadan silinmişlerdi. Umarım yine aynı hatayı yapmazlar. Yoksa Çin istilası olan şu günlerde HTC'nin geri dönmesini çok isterim.

  • Niye batıp yok olmuyor bu HTC??

  • 5.7" 1440x720p 18:9 hd+ super lcd ekran
    3.000mah pil
    13mp f2.0 tek arka kamera
    8mp f2.0 ön kamera
    mediatek a25 işlemci
    3gb ram
    32gb depolama
    android 10

    bu özelliklerde türkiyeye max 1.149tlden telefon soksan peynir ekmek gibi satarsın htc bey. ama saçma sapan pazar stratejisi yüzünden bu gidişle batmaya mahkum bir markasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wildfire,m7,820,a9 kullanmis birisi olarak soyluyorum .gereksiz ayrintilara o kadar cok para gömüyorsunuz ki .pastik kasa kullanmak niye bu kadar zor sizin icin ? Ayrica 665 islemcili pro mu olur yahu . Birader siz neden uygun fiyatli telefon uretmekten kaciniyorsunuz ki ???

  • HTC anca kopyalar tasarımları. Htc bir cihazım vardı sağolsun beni telefoncularla arkadaş etmişti. Her 1 ayda bur telefonculardaydım. Bundan önceki HTC telefonum ise yumşak bir halıya düşmesine rağmen anakartı yandı. Sonra Oneplus aldım hala kullanıyorum. HTC artık alacağım en sonuncu telefon ünvanını bile kaybetti

  • Marka takıntısı olmadan dönemin en iyi cep telefonlarını kullanmaya çalışan biriyim,önce onu belirteyim.Zamanında Sony Ericsson W800,Nokia 5800, Blackberry Bold 9790 gibi döneminin fark yaratan telefonlarını kullandım. Akıllı telefona geçişimde iphone 4s ile oldu.Geçen seneye kadar hep iphone modelleri kullandım. 2019 yazından beri OnePlus 7 Pro kullanıyorum, iostan androide geçerken çok tereddüt ettim ama bu saatten sonra tekrar ios işletim sistemli bir telefona geçmem için Apple'ın çok büyük bir inovasyonla piyasanın çok ilerisinde bir telefon yapması gerek. Önceden telefon kullanıyormuşum,şuanda portatif pc kullanıyormuşum gibi hissettiriyor. Androidde eskisi gibi buglarla dolu,yavaş çalışan bir sistem değil. Giriş seviye android telefon almadığınız sürece memnun kalacağınızdan eminim.

  • Başlığı atan editör, telefonun özelliklerini gördükten sonra da aynı kafada mı merak ediyorum. Saçma sapan başlıklar atıp, insanları beklenti içine sokuyorsunuz. HTC'nin batma sebebi böyle basit ve geri kalmış özellikteki telefonları çok pahalıya satmak istemesiydi. Şu an Oppo'nun SD 730 işlemcili telefonlar 5500 tl den satmak istemesi gibi. HTC gibi fiyat politikası izleyen firmalar birer birer batacak.

    Herkesin para derdine düştüğü bu günlerde kimse boş beleş telefonlara yüksek paraları vermez. Orta segmentte en iyi fiyat performans telefonunu üreten firma bu yılın yıldızı olur.

  • Oppo yakında HTC gibi olur hem yüksek fiyatli tefonlarda düşük işlemci hemde güncelleme konusunda iyi değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.