Şimdi Ara

Microsoft, Chrome ile Outlook kullananlara ‘Edge tarayıcısına geçin’ uyarısı gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un e-posta hizmeti Outlook, web arayüzüne Chrome tarayıcı kullanarak giriş yapanlara ekranın en üstünde Outlook’un Microsoft Edge ile nasıl daha iyi çalışacağını gösteriyor. Firmanın motoru yenilenen tarayıcısı Edge, en popüler ikinci tarayıcı konumunda.



    Kullanıcılara Outlook ve Edge ikilisinin daha yüksek güvenlik ve performans sunacağını söyleyen Microsoft, “Microsoft Edge + Outlook = Birlikte daha iyi” mesajını gösteriyor.





    Bu tanıtım hamlesi, firmaların bir alandaki dominant hizmetini kullanarak diğer hizmetlerinin tanıtımını yapmasına yeni bir örnek olarak karşımızda bulunuyor. Büyük firmaların daha da büyük hâle gelmesinin altında yatan en büyük sebeplerden biri olan bu durum, tanııtım gücünün yanı sıra sistemlerin birbirine entegre edilip daha iyi performans sunmasını da sağladığından kullanıcıların geçişi hızlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Valorant'a rekabetçi modu geliyor!



    Verilere göre Google Chrome, web aktivitesinin yüzde 64’üne aracılık ediyor. Microsoft, yıllar önce Internet Explorer’ı basitleştirip Edge tarayıcısını kullanıma sunsa da kullanıcıların kalbini fethedememişti. Yakın zamanda sıfırdan, Chromium motorunu kullanarak inşa edilen Edge, popülerlikte yükselişte. 








  • chorme kullanıyordum ılk cıktıgı gunden berı okadar alısmıstım yanı olmazsa olmazlarımdandı. Geçen edgeyı denıyeyım dedım chormu aratmıyor hıc gayet akıcı ve hızlı. ram tuketımıde chorme a gore daha ıyı. suan edge kullanıyorum.. Masa ustu pc de edge telefonda youtube arka planda ızlemek ıcın opera normal kullanımda chorme

  • Chrome dışında birşey kullanınca sağdan soldan Chrome reklamları fışkırıyor. Microsoft un da yapması normal

  • Opera der geçerim.

  • İyi yapmışlar. Herkesin anladığı dilden konuşacaksın. Chromium'a da geçmeseler iyiydi, Google açık kaynak(?) işletim sistemiyle yaptığı gibi web tarafında da rekabeti öldürmeye çalışıyor.

    Apple cihazlarda Safari, diğerlerinde Firefox der geçerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşi zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikisini de kullanıyorum ama öncelik chrome da
  • Bu haber niteliği mi taşıyor?

  • Her daim chrome

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <div class="resim"><span class="dosya"> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=143113527&url=https://r.resimlink.com/Y42Mn.jpg" target="_blank" data-href="https://r.resimlink.com/Y42Mn.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://r.resimlink.com/Y42Mn.jpg"></a> </span> </div>

  • 10 yıldır chrome kullanıyordum. Chromiumlu Edge geçtim. Arayüz falan çok benzer önceden firefox opera vs. denemiştim. Ama chrome arayüzüne o kadar entegre olmuşum ki bırakamıyordum. Edge de sıkıntı yaşamadan geçtim. Ayrıca pcyi daha az yoruyor. Bence bir deneyin.

  • Opera GX

  • MS = Bol reklam
    2015'ten bu yana yeni gelen CEO ile birlikte bırakın MSN ve Outlook gibi platformları, Windows, Office, Tarayıcı ve kendi işletim sistemi olmamasına rağmen Android'e bile reklam getirmeye başlayan bu şirketin artık iyi bir dava yemesi gerektiğini düşünmekteyim.
    Başlatı açıyorum yok önerilen uygulamalar, arama kutusunu açıyorum yok yeni Edge geldi, Google Chrome kullanıyorum görev çubuğunda kendi tarayıcıları olan Edge'yi öven bir balon, varsayılan uygulama ayarlarına gidiyorum yine aynı durum, Dosya Gezgini'ni açıyorum OneDrive reklamı, bildirim köşesini açıyorum aynı haltlar.
    Kısacası, ya birileri dur demeli ya da şirket yönetimi ya da yöneticileri değişmeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 26 Nisan 2020; 22:59:13 >
  • yeni edgeyi deneyenlerin çoğu vazgeçemez. bi kaç gün denemeden önyargılı olmayın. isteyen yine chrome kullanır ama denemeden dandik yazanlar var. bana göre chromeden çok hızlı. sayfa yükleme hızı çok iyi ve hiç çökmedi betadan 1 yıldır yüklü bende. dev sürümünden bu yana üstelik

  • chorme kullanıyordum ılk cıktıgı gunden berı okadar alısmıstım yanı olmazsa olmazlarımdandı. Geçen edgeyı denıyeyım dedım chormu aratmıyor hıc gayet akıcı ve hızlı. ram tuketımıde chorme a gore daha ıyı. suan edge kullanıyorum.. Masa ustu pc de edge telefonda youtube arka planda ızlemek ıcın opera normal kullanımda chorme

  • İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum. Brave, Opera, Eski Edge , Mozilla ve Chrome denedim en son Yeni Edge kaldım. Bence kullanışlı sade diğer tarayıcılardan iki farkı var biri Microsoft ekosistemi ile tamamen uyumlu , ikincisi ise chrome ve braveye göre daha az ram tüketiyor. 2 Tane eklenti ekledim Chrome mağazasından dağlara taşlara vurarak kullanıyorum no problem. (1. eklenti Touch VPN 2. eklenti AdGuard). Size ve sisteminize hangisi uyuyorsa onu kullanın gereksiz fanatiklik yapmaya gerek yok.

  • dugers kullanıcısına yanıt
    Bencede. Touch Vpn ve AdGuard eklentisini kurduktan sonra diğerlerine taş çıkartır.

  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim.

  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt
    Touch VPN ile AdGuard yükledikten sonra Chrome ve Operayı sollar geçer.

  • Google'un hangi servisini açsanız burnunuza Chrome'u dayıyor.

    Microsoft Edge'i önerince Donanımhaber:

    -Yaz, yaz, yaz... Microsoft, outlook kullananlara Edge tarayıcısına geçme uyarısı gönderiyor!

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.