Şimdi Ara

Yeni Samsung Galaxy Watch sertifikalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amiral gemisi, fitness odaklı olmayan Samsung akıllı saati Galaxy Watch, şimdiye kadar firmadan gerçek bir tamlayıcı modele sahip olmadı. Bu model, ortaya çıkan sertifikaya göre yakında kullanıcılara sunulacak.



    Sertifikaya göre paslanmaz çelik bir gövde hem Bluetooth hem LTE modellerde kendisine yer bulacakken yine iki farklı boyuttaki gövdelerin içerisinde daha büyük bataryalar da yer alacak.





    Şu an 270 mAh batarya kapasitesine sahip olan 42mm Galaxy Watch modelinin yenisi, 330 mAh pille gelecek. Depolama kapasitesi 8GB olarak şimdikinin iki katı olarak karşımıza çıkacak.



    SM-R840 ve SM-R850 kod numaralarıyla, iddiaya göre Bluetooth ve LTE varyantlara ait. Çin’deki sertifikalama otoritesi MIIT’den gelen bu bilgilerde genellikle yanıltıcı unsurlar olmadığı için cihazların yakında tanıtılacağını öngörmek ise yanlış bir yaklaşım olmaz.



    Ayrıca Bkz.Microsoft tek boşluk mu çift boşluk mu kavgasını sonlandırıyor



    Samsung’un yeni Galaxy Watch modellerinde mekanik dönen çerçeveden vazgeçip tıpkı Watch Active 2 gibi dokunmatik tabanlı bir sisteme dönmesi bekleniyor. Yeni saatlerde ayrıca EKG özelliğinin de standart olarak geleceğinden emin olabiliriz.



    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/upcoming-samsung-galaxy-watch-models-sm-r850-sm-r840-spotted-china-miit/







  • mekanik dönen çerçeve olmazsa hiç çıkartmasınlar.

  • bezel şart. active 2 cocuk saatı gıbı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.