Şimdi Ara

Valve, CS:GO ve Team Fortress 2’nin kaynak kodunun sızdığını doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Popüler dijital dağıtım platformu Steam’in en çok oynanan oyunlarından CS:GO ve Team Fortress 2 ile ilgili sızıntı iddası tüm oyuncuları oyundan geri çekmişti. Valve’den gelen açıklama yürekleri serinletti.



    Valve: sızıntılar yeni değil



    Dün Counter Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2 topluluklarının güvenlik endişleriyle çalkalanmasının ardından resmi ağızdan açıklama geldi. Valve paylaşılan kaynak kodlarını teyit ederken paylaşılan verilerin 2017 yılında oyun ortaklarına paylaşılan oyun motoru depolarını içerdiği ve aslında 2018 yılında sızdığını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Hileci Call of Duty oyuncuları aynı maçlara toplanacak



    Yapımların subredditlerinde yöneticilerin oyunculara uyarılarda bulunmasına ve topluluk sunucusu sahiplerinin sunucularını sızıntıların zararlı yazılım bulaştırma amaçlı kullanılmasına karşı kapatmasına neden olan gelişmede Valve’ye göre endişe edilecek bir durum yok. Oyunların güncel sürümlerini kullanan oyuncuların kaçınması gereken bir durum olmadığını belirten platform yine de resmi sunucuları tavsiye etmiş.




    Kaynak:https://www.overclock3d.net/news/software/cs_go_and_team_fortress_2_s_source_code_has_leaked_-_valve_says_not_to_worry/1







  • Nereye sızmış birde biz inceleyelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı be gülüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.