Şimdi Ara

Zoom 4 ayda 300 milyon kullanıcı kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs salgını nedeniyle pek çok işyeri ve firma kapanırken içerik ve sohbet platformları adeta patlama yaptı. Kullanıcı sayılarını arttıran platformlar arasında en çok dikkat çeken şüphesiz Zoom.



    Patlama yaptı



    Hızlı ve kolay görüntülü görüşme imkanı sunduğu için kısa sürede popüler olan Zoom bununla birlikte barındırdığı açıklar ve güvenlik zaafiyetleriyle de gündem oldu. Yine de uygulamaya olan ilgi azalmadı.



    Ayrıca Bkz.Kavga bitti, Fortnite oyunu Google Play’e geldi



    Firma daha güvenli Zoom 5.0 sürümünü duyurmasının ardından kullanıcı sayısı ile ilgili de bazı detaylar paylaştı. Rakamlara göre Aralık sonunda 10 milyon kullanıcı kitlesine ulaşabilen Zoom uygulaması sadece 4 ayda 300 milyon kullanıcı kazandı.



    Salgının da etkisini gören uygulamanın günlük kullanıcı sayısının 300 milyonu geçtiği ifade ediliyor. Nisan ayı başında da 200 milyon civarında günlük kullanıcı vardı. Sadece 3 haftada 100 milyon daha kullanıcı kazanmış oldu.



    Salgın tüm şiddetiyle devam ettiği için Zoom popülaritesini arttıracak gibi görünüyor. Firmanın tamamen güvenliği iyileştirmeye odaklandığı 90 günlük süreç sonunda kalıcı bir oyuncu da olabilir.



     



     








  • Kısa dönemde vurgun yapacaklar ama ilerleyen dönemlerde Microsoft Teams Zoom'un tüm iyi özelliklerini alıp sunarsa Business tarafın çoğunluğunu ele geçirebilir. Ama genede muhteşem bir büyüme oldu krizden büyüyerek çıkma diye buna denir.

  • msavul4434 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden başladılar. Skype'a videolara arkaplan görüntüsü ekleme özelliği geldi. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.