Şimdi Ara

Galaxy S20 Ultra'daki yeşil ekran sorunu giderildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, amiral gemisi Galaxy S20 serisi akıllı telefonları için yeni bir yazılım güncellemesi dağıtmaya başladı. Söz konusu güncelleme kullanıcıların yoğun olarak şikayetçi olduğu "yeşil ekran" sorununu çözüyor.



    Ayrıca Bkz.Helio G85 yonga seti ile gelen ilk akıllı telefon Redmi 10X olacak



    G98xBXXU1ATD3 numaralı güncelleme ilk etapta Almanya'daki kullanıcılara sunuldu. Ancak önümüzdeki birkaç gün içinde diğer ülkelerde de yayınlanması bekleniyor.





    En pahalı modelde görülmüştü



    Güncelleme notlarında, yapılan değişikliklerle ilgili çok detaylı bilgi yok. Ancak ekranda oluşan yeşilimsi renk bozukluğunu giderdiği doğrulandı.



    Yeşil ekran sorunu çoğunlukla serinin en pahalı modeli olan Galaxy S20 Ultra'da görülmüştü. Fakat güncelleme muhtemelen Galaxy S20 ve S20+ modelleri üzeride de gerekli düzeltmeyi yapıyor.








  • yazılımla zamanla birçok problemi çözülebilir. Kamerası bence iyi ama zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Dxomark genelde kutudan çıktığı gibi test yaptığı için böyle şeyler olabiliyor

  • Benimde 5 günlük A71 yemyeşil oldu aynı böyle. Garantiye gönderinde sizi 2 ay bekletelim sizde o arada başınızın çaresine bakın diyorlar. sanki 2 şer tane alıyoz telefonu :D

  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    12.000 TL'lik telefonda bu doğal mı yani? Zamanında Huawei Mate 20 Pro'ya da aynı olay olmuştu, bir sürü telefonu geri almak veya değiştirmek zorunda kaldı. Saçma sapan işler ya, artık bu fiyatlarla takip etmiyorum zaten. Amiral gemileri 3.000 TL'yi geçti sonra takibi bıraktım. İşimi görecek orta seviye bir model alıp geçiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.