Şimdi Ara

Hileci Call of Duty oyuncuları aynı maçlara toplanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Bir çok çoklu oyunculu PC yapımında oyuncuların ortak yakındığı nokta hileciler. Bütün oyun keyfinizin yerini can sıkıntısı ve öfkeye bırakmasına neden olan toksik oyuncular sık sık ban dalgalarında elenseler de vazgeçmiyor.



    Hileciler hilelerini kapıştıracak



    Infinity Ward’ın attığı Tweet’te yer verdiği duyurulardan en çok dikkat çekeni bundan böyle hile şüphesi taşıyan oyuncuların aynı karşılaştırmalara toplanacak olması oldu. Bu yöntem her ne kadar sorunu tam olarak çözemese de eğer düşünüldüğü gibi işlerse tabloyu hissedilir oranda iyileştirecektir.



     



    Geçtiğimiz haftalarda 70 000 hilecinin oyundan uzaklaştırıldığı Call of Duty: Modern Warfare’de konsol oyuncularının çapraz platform eşleştirmesinden uzak durmalarının arkasındaki en büyük sebeplerden birisi böylelikle çözüme kavuşabilir.



    Ayrıca Bkz.Nintendo hesaplara izinsiz erişilmesini mercek altına aldı



    Diğer taraftan güvenliğe yönelik çeşitli güncelleştirmeleri de müjdeleyen mesaja göre arka plan teknolojileri, stüdyo ve yöneticilere daha fazla kaynak ayrılacak. Son olarak şüphelendiği bir oyuncuyu raporlayan oyuncular bildirdikleri oyuncu eğer cezalandırılırsa oyun içerisinde bunun hakkında bilgilendirilecek. Önümüzdeki dönemde eklenecek özellik olaraksa oyuncu raporlama özelliğinin Killcam ve izleyici modlarına gelecek olmasını sayabiliriz.








  • Çok iyi birbirini vurup dursunlar ??

  • Biz hilecileri banlamaya kıyamıyoruz gibi bir açıklama. Bence ellerinden bir şey gelmiyor 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Utanç verici bir açıklama. Ne kadar hileli oynuyan varki banlamayı gözleri yemiyor.

  • eskiden cs de wall hack yapardım duvarın arkasındakileri kek gibi avlamanın verdiği zevk başkadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 23 Nisan 2020; 11:34:17 >
  • Kısacası "Dinsizin hakkından imansız gelir" çözümü bu :D

  • Banlayin diyorsunuz da Warzone ücretsiz zaten. Yeni hesapla tekrsr girerler en iyisi böyle olmuş bence

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Banlamak çözüm olmayabilir, hepsini aynı ortamda tecrit etmek en güzeli. İti ite kırdırmak bir nevi, öyle oynamak isteyenler için şartları eşitlemek ya da...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Banlayin diyorsunuz da Warzone ücretsiz zaten. Yeni hesapla tekrsr girerler en iyisi böyle olmuş bence
    Donanım banı tek çözüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileciler aynı maçta toplanmayacak. Hileciler ban yiyecek. Hile şüphesi olanlar yani raporlanmış olup hile olduğuna karar verilmemiş oyuncular birbiriyle eşleşecek.
  • işte bu yaa. hileciler az ötede oynasın :) Kendi gibi hile yapanlarla oyun nasıl oluyormuş görsün gram zevk almayacaklardır. Bu da hileyi bitirir umarım.

  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    telefon aktivasyonu daha etkili çözüm.. yada bunun en üst yolu: lol'ün kore sunucularında olduğu gibi vatandaşlık no ile kayıt..

    telefon ile kayıtta; hileciyi telefon no'dan banlarsan en fazla 1-2 defa hile yapar.. online oyunlarda telefon no ile kayıt şart !
  • activision sana güveniyoz yargını dağıt kardeşim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayı TİTANFALL da yapmaya çalıştılar ama umursayan olmadığı için oyunda hep hileciler dolu. Bir işe yaramıyor sevinmeye gerek yok.
  • Oyun çökmesine de sorun bulsalar.

  • Banlanmaları sunucuyu rahatlatır. Bu şekilde bırakmaları iyi değil. Sunucuya giremiyorum dünden beri 20 dakika bekleye bekleye bir hal oldum.

    Hileciler neden sunucuyu işgal etsinler ? Ayrıca bol bol türeyecekler. Hileciler buraya diye konu bile oluşturabilir bu salaklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Donanım banı tek çözüm

    Alıntıları Göster
    nasıl banlıyorlar donanımı? xbox ps gibi şeylerde kolay da, pc de, ethernet ya da wifi'ın mac adresine mi atıyorlar ban? ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 23 Nisan 2020; 16:44:44 >
  • oyundan atmak çözüm değil mi ? band filan atsınlar. Ama buda güzel bir ceza olmuş
  • Hilesi iyi olan kazansın. Bakarsınız orada ayrı bir ortam oluşur.
  • Hile olayından önce, PC'ye karşı crossplay oynamak zaten başlı başına saçmalık. Başta PC oyuncusunun mouse avantajı var, bunun üzerine makro vb kullanmak da ek maliyet gerektirmeksizin yapılabilen şeyler. Ayrıca orta halli bir monitör, iyi bir tvden daha az gecikmeye sahip oluyor genelde. Ya da ekolayzır ayarı yaparak ayak seslerini öne çıkarmak PC'de çok basit bir işlem. Bunun gibi bir çok dengesizlik söz konusuyken, konsol oyuncusu neden PC'ye karşı crossplay saçmalığıyla dezavantajlı olmak istesin ki... Coop oyun olsa anlarım ama rekabet ortamında benim hiçbir zaman tercih etmeyeceğim bir özellik.

    Durum buyken bir de PC'de bitmek tükenmek bilmeyen bir hileci problemi var. Warzone tarafı ise daha vahim durumda. Ücretsiz olduğu için banlanan yeni hesap açıp geri gelebilir. Hilecileri bir araya toplama olayı da boş bence. Zaten oyuncunun hileci olduğunu tespit edebiliyor olsalar biraraya toplayacaklarına oyuna erişimlerini engellerlerdi. Muhtemelen istatistiklerle eşleştirme yaprak lobi oluşturmaya çalışacaklar. Bu algoritma oyununuzda hileci olmasına engel olmayacağı gibi, hatalı değerlendirmelerle kendinizi hileci dolu lobide bulmanıza da neden olabilir.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.