Şimdi Ara

Popüler anime serisi 'One-Punch Man' film oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son yılların en popüler anime/manga serilerinden olan One-Punch Man'in yakında live-action filmi geliyor. Variety ve The Hollywood Reporter tarafından bugün paylaşılan habere göre, One-Punch Man filmi için Sony Pictures bünyesinde hazırlıklar başlamış durumda.



    One-Punch Man uyarlamasının yazarları ve yapımcısı da şimdiden belli olmuş. Tom Hardy'li Venom'dan tanıdığımız Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner, filmin senaryosunu kaleme alan isimler olacak. Ayrıca Spider-Man: Into the Spider-Verse, Venom ve Morbius'tan tanıdığımız Arad Productions'ın One-Punch Man filminin yapımcılığını üstleneceği belirtilmiş.



    Beklentiler düşük



    One-Punch Man, anime/manga dünyasının belki de en absürt serilerinden birisi. Seriyi takip edenlerin hemen hepsi sanıyorum, One-Punch Man'in genel yapısı itibarıyla live-action bir uyarlama için pek de uygun olmadığı görüşüne katılacaktır. Sosyal medyaya baktığımızda da hayranların genel anlamıyla live-action film haberlerine olumsuz tepkiler verdiğini görüyoruz. Sony'nin orijinal materyali epey bir değiştireceği ve ortaya One-Punch Man'le pek de alakası olmayan bir ürün çıkacağı tahmin ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Netflix duyurdu: Tarihin en popüler manga serisi One Piece dizi oluyor



    One-Punch Man mangasında/animesinde, karşılaştığı tüm canavarları sadece tek bir vuruşta yenebilen Saitama'nın hikayesini izliyoruz. Kel, işsiz ve tanınmayan bir süper kahraman olan Saitama, boy ölçüşebileceği kimse olmadığı için hayatını bıkkınlık ve depresyon içerisinde geçiriyor. 



    Saitama'nın bu ilginç hikayesi, 2015 yılında Madhouse stüdyosu tarafından animeye uyarlanmıştı. Animenin ilk sezonu kısa sürede müthiş bir popülarite kazanmaya başardı ve seri böylece dünya genelinde büyük bir fenomen haline geldi. Bakalım One-Punch Man'in film uyarlaması hayranların beğenisini kazanabilecek mi.



    Kaynak:https://variety.com/2020/film/news/sony-film-manga-one-punch-man-venom-writers-1234585282/
    Kaynak:https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/one-punch-man-movie-works-at-sony-1291136







  • Harbiden bir live-action animedeki uçukluğu ve absürtlüğü yansıtamaz çok zor bu. Film için uygun olmayan bir seri.

  • Evvet bir kez daha işleri çok edecekler

  • Çok zor yahu, Boros ile olan savaş sahnelerini nasıl yapacaklar? Adam dünyada bir tekme vurdu buna uydumuz olan ay'a postaladı.
  • Sony japonlara ait, belki bir ihtimal efetkleri beklediğimiz gibi çıkarsa rezalet olmayabilir. Netflix'in death note'u gibi olacaksa şimdiden vazgeçsinler. Herkes kaldırabileceği yükün altına girsin.

  • Ya netfilix yapsaydı...

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Ahh işte engin gücümü mühürlemek için kullandığım zırh kırıldı işte.Artık kendimi tutamam

  • inşallah yalan haberdir ve asla yapılmaz. iyi yapmaları mümkün değil çünkü. animasyon dışında yapılabilir bir türde değil bu hikaye. ayrıca ben keli gerçek bi insanın oynamasını asla istemiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mion

    Ya netfilix yapsaydı...
    Netflix yapsaydı karakter zenci olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 23 Nisan 2020; 18:50:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Netflix yapsaydı karakter zenci olurdu.

    Alıntıları Göster
    Yalnız zenci değil zenci ve ib.. olurdu
  • inuyashiki nin live actionu gibi olursa neden olmasın gayet kaliteliydi

  • Mion kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Genos ile eşcinsel birliktelik yaşardı

  • Beklentim düşük bile değil yok. Başarılı olması imkansız bir proje bu. Ama yapmaya çalıştıklarını anlayabiliyorum. Ağır ağır ilerleyen manganın anime için malzeme oluşturmasına daha çok uzun bir süre var ve bu sürede de animenin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyorlar.($)

  • Neden bu kadar düşük beklentidesiniz? 21 ci yüzyıldayız ve efektler inanılmaz gelişti... Alita içinde berbat diyordular ama muhteşem birşey çıktı ortaya.. bence yapacaklar hemde çok iyi yapacaklar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.