Şimdi Ara

Yenilenen Casper Excalibur modelleri Mayıs ayında satışa çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Casper'ın oyunculara yönelik dizüstü bilgisayar serisi Casper Excalibur yenileniyor. Yeni modellerin Mayıs ayında satışa sunulacağı açıklandı.



    Casper Excalibur G770, G900 ve yeni çıkacak G780 modelleri Intel’in 10. nesil işlemcilerinden güç alacak. RTX ekran kartı seçeneği ve daha fazla aydınlatma seçeneği sunan RGB klavye ile gelecek.



    Serinin yeni üyesi olan Excalibur G780, 17 inç büyüklüğündeki 144 Hz ekranı ve ince çerçeveleriyle öne çıkıyor. Ekran çerçeveleri 8 mm kalınlığında. RTX ekran kartı modellerinden besleniyor.



    Ayrıca Bkz.Xbox Series X'in logosu ortaya çıktı



    Yenilenen Casper Excalibur G900, ailenin tepe modeli olmaya devam edecek. 240 Hz ekrana ve daha güçlü donanımlara sahip. Casper Excalibur G770, serinin uygun fiyatlı modeli olacak. Intel 10. nesil işlemci ve orta-üst seviye ekran kartlarından beslenecek.



    Mayıs ayında satışa sunulacak yeni Casper Excalibur modellerinin hangi modelinde hangi ekran kartı bulunacağını bilmiyoruz. Kullanıcılar casper.com.tr’deki konfigüratör sayesinde bilgisayarın parçalarını güçlendirebilecek veya alt modeller ile değiştirebilecek.









  • Casperi dürtüyorum ne zamandır ama AMD4000 serisini getirmeyecek sanırım. Fahiş intele mahkumuz gibi görünüyor

  • Amd işlemci ,bios güncellemesi, malının arkasında durması ve kaliteli kasaları olsa alırdım. Zaten Casper den beklentilerim bunlar

  • susesa S kullanıcısına yanıt
    Niye mahkum olasin.Cikiyorpiyasaya 4. Nesil ryzenler.8. nesil intel i7 dell laptopla yillar sonra pc ye dönüşüm oldu...farkettim ki bu işlemci alienware de dahi sogutulamayip thermal throttle lara yol açıyor.2005-2013 laptop serimden sonraki ilk girisimim bu laptopu satarak bitti yine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reklamları izlediniz

  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    RTX kartlı işlemcileri Nvidia AMD sistemlere vermiyor. İntel de üreticileri baskılamış piyasaya sürülmesine engel olmaya çalışıyor. AMD de stoklara girdiği anda tükeniyor. Bu koşullarda temmuza bile sarkabilir Türkiyeye gelmesi... İnşallah öyle olmaz tabi
  • Excaliburu bilmem ama monster a instagramda sormuştum yeni nesil amd işlemcilerini kullanacaklar mı diye cevap olarak intel ile olan anlaşmalarının devam ettiğini söylemişti.benzer durum excaliburda da olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amd islemcili yapmayacak mi bunlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Casper son 5-6 yıldır oyun bilgisayarı piyasasında excalibur ile kendini kanıtladı bu yeni modellerini diğerlerine göre kıyasladığımızda Türkiye'ye ilk bu içerikleri notebook kısmında getiren firma oldu, harika...

  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    haber için teşekkürler. Benim ihtiyacım numpadli olan 17" TUF. Bakalım ne zaman gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.