Şimdi Ara

Netflix'in yeni dizisi 'Tiger King' izlenme rekorları kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Netflix'in geçtiğimiz Mart ayında yayınladığı yeni orijinal dizisi Tiger King, dünya genelinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Dijital medya devi, bugün yapılan bir açıklamada, Tiger King'in ilk dört haftası içerisinde toplam 64 milyon abone tarafından izlendiğini duyurdu.



    Tiger King'in izlenme rakamları Netflix'in beklentilerini epey bir aşmış. Şirketin kullandığı ifadelere göre Tiger King, Stranger Things'in 3. sezonuyla aynı izlenme rakamlarına sahip. Dünya genelinde büyük bir fenomene dönüşen Stranger Things, bildiğiniz gibi şu anda Netflix'in en popüler orijinal dizisi konumunda bulunuyor.



    The Witcher'ı geçemedi



    Tiger King büyük bir başarı elde etmiş olsa da Henry Cavill'lı The Witcher dizisinin ilk sezon izlenme rekoruna ulaşamadı. The Witcher aynı süreçte 76 milyon abone tarafından izlenmişti. Burada da yine Witcher dizisinin inanılmaz başarısını bir kez daha görmüş oluyoruz. Netflix muhtemelen uzun yıllar The Witcher'ı yeni sezonlarıyla birlikte ekranlarda tutmaya devam edecek.



    Diğer taraftan Tiger King'in 64 milyonluk izlenme rakamında virüs salgının da etkisinin büyük olduğunu tahmin edebiliriz. Bugün geride bıraktığımız mali çeyrekle ilgili bazı açıklamalar yapan Netflix, izlenme süreleri ve yeni abone sayılarında pandemi nedeniyle inanılmaz artışlar görüldüğünü söylemişti.



    7 bölümlük bir mini-dizi olan Tiger King'in açıklama yazısı ve fragmanı:





    "Büyük kedi sahiplerinin kurgudan daha tuhaf dünyası, eksantrik tipler ve kült kişiliklerle doludur. Ancak yeleli, eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan ve Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe Egzotik kadar dikkat çekenine az rastlanır. Joe ile uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan bu olağanüstü karakterler topluluğu, karizmatik ama yoldan çıkmış tiplerdir. Üstelik hepsi de büyük kedilere ve tehlikeli koleksiyonlarının getirdiği statü ve ilgiye karşı ortak bir tutku besler. Ancak bir büyük kedi barınağının sahibi ve hayvan aktivisti olan Carole Baskin, onları işlerinden etmekle tehdit edince olaylar karanlık bir hâl alır. Aralarında oluşan rekabet, sonunda Joe'nun kiralık katil planı nedeniyle tutuklanmasına yol açar. Sürprizlerle dolu bu hikâyede büyük bir kediden daha tehlikeli olan tek şey, onun sahibidir."



    Kaynak:https://www.theverge.com/2020/4/21/21229440/tiger-king-netflix-numbers-nielsen-ratings-earnings-series-stranger-things-money-heist



  • "amerikadaki tutsak kaplan sayisi tum dunyada dogadaki kaplan sayisindan daha fazla" bir tek bu cumle herseyi anlatmaya yetiyor.

  • Başlıkta rekor kırdı yazıyor, içerikte hangi rekorlar olduğuyla ilgili bilgi yok. "İzlenme rekorları" kalıbını oldum olası sevmem, atv haber başlığı gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlave bir bölüm daha geldi.

  • Baktim da bi b*ka benzemiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eşcinsellik var izlemeyin beyler netflixi o.... ç... beyin yıkıyorlar hayvanlar üzerinden bile bu işe girişiyor şerefsizler:(

  • macleod476 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir program sizleri berhudar ederdi?

  • Netflix kadar eşcinsellere yaranmaya çalışan bir platform yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix'te bir yapım 2dk izlendiyse izlendi olarak işleniyor. Yani bi bakayım desenizde izlemiş sayılıyorsunuz. O sebeple bu rakamlar bir şey ifade etmiyor.

  • Bu sapıkları o kaplanlar parçalarsa ne gülerim ama

  • hiç güzel değil. Biraz izledim de sıkıldım kapattım hemen
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de Witcher'ın rekorunu geçemedi diyor. Rekoru elinde bulunduran Witcher ise bu diziye rekor kırdı demenin ne manası vardı. Dediğiniz gibi, izlenme sayısı demek yerine rekor diyerek tık peşinde koşuyorlar.

  • Boşşş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 dk önce bitirdim. Yapmacık ve zorlama bir yapım. Buna zaten belgesel bile denmez, işi şova çevirmişler. Gerçeklikten uzak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.