Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fold 2 ekranı ve tasarımı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli teknoloji devi Samsung; ekranıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Galaxy Fold'daki eksikliklerini, ikinci nesil Galaxy Fold ile telafi edecek. Display Supply Chain Consultants’ın kurucusu Ross Young, Galaxy Fold 2'nin ekran tarafında önemli iyileştirmelere ev sahipliği yapacağını gösteren bilgiler paylaştı. 



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 modellerinin küçülen çentik tasarımı sızdırıldı: Apple çentiği nasıl küçülttü?



    Galaxy Fold 2 ekranı nasıl olacak?



    Bilindiği üzere mevcut Galaxy Fold modeli içe doğru katlanabilen bir formda olduğu için dışında 4.6 inç büyüklüğünde, içinde ise 7.3 inç büyüklüğünde olmak üzere iki ekran ile bizleri karşılıyor. Telefonun dışındaki ekran, günümüz ihtiyaçları için küçük ve dar bir yapıda olduğundan ötürü eleştiri oklarının hedefinden kaçamadı.



    Görünen o ki Samsung, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate almış. Zira endüstri kaynaklarından paylaşılan bilgilere göre; Galaxy Fold 2'nin dışındaki ekran, 1,63 inç büyüyerek 6.23 inç'e terfi edecek. 2267 x 819 piksel çözünürlüğündeki LTPS panelli bu ekran, 60 Hz tazeleme hızına sahip ve öz çekim kamerası için üst tarafında ortaya hizalanmış bir deliğe ev sahipliği yapacak. 





    Yalnızca dıştaki ekranda iyileştirmeler yapmayan Samsung, Galaxy Fold 2'nin içbükey ekranına da el atacağa benziyor. Öyle ki Galaxy Fold'un iç ekranındaki devasa çentiğin yerine, şirketin Infinity-O adını verdiği delikli tasarımın kullanılacağı ifade ediliyor. Böylelikle daha agresif bir ekran/kasa oranı elde edilecek. 



    Boyut olarak 7.59 inç büyüklüğünde gelecek olan bu ekran, inç başına 372 ppi yoğunlukta 2213 x 1689 piksel çözünürlük sunacak. Galaxy Z Flip'te olduğu gibi ultra ince cam (UTG) teknolojisiyle koruma altına alınacak olan LTPO panelli ekran, 120 Hz tazeleme hızına sahip olacak. 



    Galaxy Note modellerinde karşımıza çıkan S Pen ile destekli olacağı söylenen Galaxy Fold 2, yapılan tüm bu iyileştirmelerle birlikte daha verimli bir akıllı telefon olacak. Galaxy Fold 2'nin Ağustos ayında Galaxy Note 20 ile birlikte lanse edilmesi bekleniyor. 



    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/massive-galaxy-fold-2-specs-leak-s-pen-120hz-foldable-panel/







  • Bu sefer olmuş. Fiyatı da uygun tutarlarsa çok satılır.

  • Sanki 2 telefonu üst üste koymuşlar gibi ne cebe sığar nede kullanışlı. Tablet taşı yanında daha mantıklı. Bu tasarım rezaleti umarım tez zamanda son bulur...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katlanır telefonlarda tasarım olarak Huawei Mate XS hoşuma gidiyor. Fold'un ekranı içerde kalacak şekilde değilde dışarıda kalacak şekilde katlansaydı çok daha güzel olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kalın taşıması dert

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonları katlanabilir yapmak yerine mevcut telefonları daha kullanışlı ve işlevsel hale getirmek için uğraşsalar keşke. Anca kopyala yapıştır yapar gibi güya yeni model telefon tanıtsınlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Katlanır telefonlarda tasarım olarak Huawei Mate XS hoşuma gidiyor. Fold'un ekranı içerde kalacak şekilde değilde dışarıda kalacak şekilde katlansaydı çok daha güzel olurdu.
    Şu anki ekran yapısıyla iyi değil çünkü bir yere çarptığın an, cebindeyken, gitti ekran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katlanır telefon olarak bu tarz bana dışa katlamaya gore hala daha mantıklı geliyor dışardaki ekran enine biraz daha geniş olsa 18.9 16.9 civarı ozman bence kusursuz bir telefon olurdu.

  • Kalastan hallice bir cihaz yerine RAZR gibi kullandıktan sonra gömlek cebine bile sığabilen telefonu yeğlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olması gereken buydu prototip cihazı para hirsindan saldılar erken piyasaya akıllanmıyorlar bir türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.