Şimdi Ara

Apple'ın iki farklı boyutta AirPower piyasaya sürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple geçtiğimiz yıl AirPower isimli kablosuz şarj cihazını iptal ettiğini ve piyasaya sürmeyeceğini duyurmuştu. Bunun nedeni ise şirket mühendislerinin çözemediği aşırı ısınma gibi bazı teknik problemlerdi.



    Ayrıca Bkz.Apple'dan iPhone SE Plus sürprizi gelebilir



    Son zamanlarda şirketin projeyi yeniden canlandırdığına yönelik söylentiler çıktı. Gelen son bilgilere göre şirket farklı boyutlara sahip iki farklı AirPower kablosuz şarj cihazı çıkarmayı planlıyor.






    Bunlardan biri 2017 yılının Eylül ayında tanıtılan orijinal model gibi olacak ve aynı anda birkaç cihazı şarj edebilecek. Diğeri ise sadece tek bir cihazı şarj edebilen daha küçük bir AirPower olacak.





    Aşırı ısınmanın nedeni



    AirPower'ın aşırı ısınmasının nedeni üzerine gelişigüzel yerleştirilen üç cihazı (akıllı telefon, kulaklık ve saat) aynı anda şarj etmek üzere tasarlanmış olmasıydı. Bu da cihazın içinde ısı üreten birden fazla şarj bobini kullanılmasıyla mümkün olabildi.



    Yeni AirPower'ın daha iyi ısı yönetimi sağlayacak A11 Bionic yonga setiyle donatılacağı bildiriliyor. Apple'ın yılan hikayesine dönen kablosuz şarj cihazının ne zaman piyasaya sürüleceği veya nasıl bir fiyat etiketi taşıyacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.



    Kaynak:https://www.ubergizmo.com/2020/04/airpower-relaunched-multiple-sizes/







  • Atı alan üsküdarı geçti apple yapana kadar diğer firmalar dört beşlisini yapar,

  • Komedi resmen rezillik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece tek bir cihazı şarj etmek için üretmek isteseler şimdiye kadar çoktan çıkmıştı zaten. Bu kadar kötülemeye gerek yok bence. Adamlar tüm cihazlarını ayni anda şarj edebilen bir istasyon yapıyorlar ve tamamen sorunsuz piyasaya sunmaya çalışıyorlar.
    Başarılı olurlar ve piyasaya sürebilirlerse göreceksiniz ne kadar sattığını.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.