Şimdi Ara

Netflix'in yeni dönem dizisi Hollywood'dan fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Orijinal içerik kütüphanesini genişletmeye devam eden Netflix, şimdi de bizleri Hollywood'un Altın Çağı'na götürmeye hazırlanıyor. Dijital medya devinin yeni dizisi Hollywood'dan bugün ilk fragman yayınlandı. 





    Ryan Murphy-Ian Brennan ikilisi tarafından hazırlanan 'Hollywood' dizisi, ilk fragmanıyla genel anlamıyla seyircileri etkilemeyi başardı. İkinci Dünya Savaşı sonrası döneminin Los Angeles'ı ve Hollywood'u ekranlara oldukça başarılı bir şekilde aktarılacak gibi görünüyor. Hollywood'da genel anlamıyla orijinal/kurgu karakterlerini izleyeceğiz ancak Rock Hudson (Jack Picking) ve Henry Wilson (Jim Parsons) gibi dönemin bazı ünlü isimleri de dizide görünecek. 





    Netflix'in diziyle ilgili yayınladığı açıklama:



    "Hikâyeyi baştan yazabilseniz neler olurdu?



    HOLLYWOOD, II. Dünya Savaşı sonrası Hollywood'da bedeli ne olursa olsun başarıya ulaşmaya çalışan bir grup oyuncu ve sinemacı adayının hikâyesi. Her karakter, Hollywood'un Altın Çağı'nın yaldızlı perdesinin ardında yaşananlara dair benzersiz bir bakış sunarken ırk, cinsiyet ve cinselliği kapsayacak şekilde bugüne kadar devam eden adaletsiz sistemlerin ve ön yargıların altını çiziyor."



    Bir mini-dizi şeklinde hazırlanan Hollywood toplam yedi bölümden oluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jim Parsons, Samara Weaving, Jack Picking, Darren Criss ve Jeremy Pope gibi isimler yer alıyor.



    Hollywood, 1 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.




    Kaynak:







  • Bekleyelim bakalım
  • gayflix de acaba hangisi pasif olacak zenciyi yapmazlar galiba belkide ikisede hem aktif hem pasif olurlar umarım dizi de eşcinsellik yapan küçük yaşta çocuklar olmaz.

    Netflix'in yeni dönem dizisi Hollywood'dan fragman yayınlandı
  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    İlluminat'nin ajandası işte..

  • gothamcity kullanıcısına yanıt
    eşcinsellik dizisi Sinan kardeş!nesini bekliyeceğen?

  • Yine gelmiş homofobikler izlememişler bile fragmanı fragmanın neredeyse tamamı hetero ilişki ile dolu bir-iki sahnede el tutuşma falan var homo olarak o kadar artık dizide 2 üstsüz erkek kardeş bile görseler direk ön yargıyı basacaklar, siz gidin atv de 50 yaşındaki adamın 16 yaşında kızla evlenmesini izleyin yazık!

  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    Madem öyle izlemezsin, olur biter. Yokmuş gibi kendi ahlak dünyanda yaşamaya devam edebilirsin. Ha sizin gibiler oldukça eşcinsel, siyahi vb. karaktarler eklemeye devam ederler gibi duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.