Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cowon Q5

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Cowon Q5 Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LaT1F

16 Mayıs 2007; 14:47:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Cowon Q5 yolda. Bu yepyeni ürün yine hayallerimizi süsleyecek özelliklerle geliyor. Önceki hayallerimizin sahibi Archos 604 WiFi idi, şimdi onun da bir korkulu rüyası olacağa benziyor.Ürünün özellikleri saymakla bitecek gibi değil. Aslında ne isterseniz var. “Ah bir de şu özellik olsaydı” demek zor olacak bu sefer.
Muhteşem 5″ dokunmatik geniş ekran DivX filmleriniz için veya fotoğraflarınız için ideal. Ayrıca bu sefer Windows CE ve Internet Eplorer sayesinde daha da iyi sörf yapabileceksiniz.40GB ve 60GB disk seçenekleri, FM radyo ve mp3-çalar özellikleri de çok iyi ama sürpriz değil. Bu aletin esas güzel yanı geniş bağlantı imkanları tanıyor olması. WiFi, Bluetooth ve hatta HSDPA desteği veren bu cihazla bağlanamamanız imkansız gibi birşey.

Bunlar yetmiyormuş gibi bir de opsiyonel Tele Atlas tabanlı GPS navigasyon özelliğini ekleyin. Akılları baştan alır. 80GB ve 100GB diskli versiyonları da çıkacakmış. Müzik (radyo, mp3), video, fotoğraf, internet, GPS. Yine de yapamadığınız birşey kalıyor geriye: Telefon görüşmesi. O kadar da olsun artık.

Laptopmag.com‘daki bilgiye göre Amerika’da 2007 ortası gibi satışa çıkacakmış ve fiyatları 40GB - $499 / 60GB - $549 gibi olacakmış.

alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 16 Mayıs 2007; 14:52:35 >

"Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür.
Sana göl gibi gelen, O çöl diyorsa çöldür."

Tech. Türk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 17:50:47 

Tasarımı çok hoş. Kalitesi hakkında da yorum yapmaya gerek yokzaten.

YrkndrY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 22:03:26 

cowon bu sefer çoook iyi iş yapmış

you tell me we can start the rain
you tell me that we all can change
you tell me we can find something to wash the tears away
you tell me we can start the rain
you tell me that we all can change
you tell me we can find something to wash the tears...
kamikazeden

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 22:22:48 

cowon sürekli kendini aşıyor valla,ama iriver durakladı gibi, pazarı domine edecek ürünler süremiyolar piyasaya.

Q5'e gelince,fiyatı aşırı yüksek ama mutlaka değiyordur.Wi-fi ile sadece dosya paylaşımı değil de internete de girebiliyosa mükemmel , düşünsene bundan bitane olucak.Okula götürüp beleşten sömürüceksin,kocaman ekranı da cabası

Core2Duo E4400 (2.0GHz,800MHz,2MB,LGA775,SPI 1M@3400mhz = 17.187s TIKLA) * Cooler Master CI5-9JDSB-0L * Gigabyte P35-S3 anakart * G-Skill F2-6400CL4D-2GBPK 1x2=2GB Dual DDR2(4-4-4-10 @800mhz) * Manli 9600GT * Seagate ST3500320AS 7200.11(500GB) * Toshiba DVD +/- writer * PC Power&Cooling Silencer 500W * Samsung SyncMaster 940BW * Logitech X-230(2+1 speakers)

Kullanmış olduğum DAP'lar= Muzio JM200 , Iriver T10 , Cowon D2 , Samsung YP-Z5
Şuan kullandığım DAP= yok
nikbinn

21 Mayıs 2007; 2:45:05 

mal iyi ve tam bir multimedya aracı.cowon sonucta...

digifruitella

31 Mayıs 2007; 14:18:04 

galiba bu seferde teknik özellikleri ile tüm rakiplerini geride bıraqıcakdır. :D

livnat

31 Mayıs 2007; 21:20:44 

ya cowon acayip güven veriyo artık ama bence bu özelliklerde 3.5 inç dokunmatik yapmalılar... ya cebe sığımıyo yafff...

bluemoon

31 Mayıs 2007; 21:56:36 

perfect ama keşke küçük olsa azıcık daha

Bende kalmadı hâl
Hisler alışkanlık oldu "mal gibi kaldı insanoğlu" her derde güler oldu
Oldum bende lâl
kamikazeden

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2007; 22:03:31 

quote:

Orjinalden alıntı: livnat

ya cowon acayip güven veriyo artık ama bence bu özelliklerde 3.5 inç dokunmatik yapmalılar... ya cebe sığımıyo yafff...

3 veya 3.5 inç olayını D3 ile beraber yapacaklardır , ama sadece ekran büyütmek için D3 çıkarırlarmı bilemiyorum.Bakalım daha ne yenilik gelicek , bi wi-fi gelirse fena olmaz

Core2Duo E4400 (2.0GHz,800MHz,2MB,LGA775,SPI 1M@3400mhz = 17.187s TIKLA) * Cooler Master CI5-9JDSB-0L * Gigabyte P35-S3 anakart * G-Skill F2-6400CL4D-2GBPK 1x2=2GB Dual DDR2(4-4-4-10 @800mhz) * Manli 9600GT * Seagate ST3500320AS 7200.11(500GB) * Toshiba DVD +/- writer * PC Power&Cooling Silencer 500W * Samsung SyncMaster 940BW * Logitech X-230(2+1 speakers)

Orgeneral

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 1:21:08 

Gerçekten çok karizma yapmışlar.

● Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

● Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
livnat

3 Haziran 2007; 23:52:58 

cowon z3 ( ben uydurdum) :)

3.5 inç dokunmatik 16m renk 640 - 480 piksel ekran...
wi fi - bluetooth - hsdpa
8 gb bellek- ( 8 gb sd kart ta desteklesin ) flash olsun sağlam olsun... ( sanırım flash en çok 8 gb oluyo)
gps navigasyon... internet... ( hatta telefonda olsun iphonu rezil etsin) :) ( zaten rezil durumda)
3.2 mega piksel kamera da olsun...
diğer özelliklerde d2 nin aynısı olsun... (10 saat video.52 saat audio, cart curt..... )
boyut zen vision m kadar olsun en fazla... yani cebe sığsın...
tasarım q5 gibi olsun...

ben bunu bekliyorum beyler....

*13*

4 Haziran 2007; 1:32:22 

çıkış fiyatıda 1 milyar olsun

///...Cennetin artık cehennemden bir kovboyu var... \\\
kamikazeden

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 2:07:32 

quote:

Orjinalden alıntı: livnat

cowon z3 ( ben uydurdum) :)

3.5 inç dokunmatik 16m renk 640 - 480 piksel ekran...
wi fi - bluetooth - hsdpa
8 gb bellek- ( 8 gb sd kart ta desteklesin ) flash olsun sağlam olsun... ( sanırım flash en çok 8 gb oluyo)
gps navigasyon... internet... ( hatta telefonda olsun iphonu rezil etsin) :) ( zaten rezil durumda)
3.2 mega piksel kamera da olsun...
diğer özelliklerde d2 nin aynısı olsun... (10 saat video.52 saat audio, cart curt..... )
boyut zen vision m kadar olsun en fazla... yani cebe sığsın...
tasarım q5 gibi olsun...

ben bunu bekliyorum beyler....

bu kadar şey koyarsa diğer A3,Q5,L2 gibi yeni modellerinin hiçbirini satamaz fiyatı iyice düşürmezse.E bunlar da az buz maliyeti olan ürünler değil.Kendi zararını kendi hazırlar.

livnat

4 Haziran 2007; 14:13:23 

aslında öyle değil kamikaze kardeş.... açıklamaya çalışayım... :)

Amerika, ingiltere, fransa, almanya, japonya, güney kore vb... gibi ülkelerde (ki ingilterede ve amerika
bostonda direk şahitte oldum. zaten pmp lere ilgim orda başladı) genelde vatandaş bir ufak mp3 player ve birde (en ufak 4'' ekranlı) pmp alıyorlar... (nasıl olsa para çok)... zaten adamlar bir kaç ay sonra özellikle gençler hemen pmplerini yada mp3 playerlarını değiştiriyorlar... devamlı bir tüketim halindeler yani... bu yüzden şirketler mp3 playerı yaparken minimalizmi düşünüyorlar... örnek ipod... yada işte zen muvo falan filan... pmp yaparlarkende özellik ve ekranı düşünüyorlar zaten genelde insanlar pmp leri çantalarında taşıyorlar... boyutu düşünmüyorlar... böylece iki ihtiyaca da cevap veriyorlar...

Bu firmalar (cowon,archos,iriver,creative,apple vb..) gelişmekte olan ülkelerde gelişmişlere göre çok ama çok az ürün sattıkları için gelişmekte olan ülkelere uygun ürünler yapmıyorlar...
bizde para çok yok... :) o yüzden biz fiyatı ne kadar olursa olsun bütün ihtiyaçlarımıza uyan bir tane alırız ve onu en az 2 yıl kullanırız...

İşte bence bu firmalar bunu düşünemiyor...
Bence bu firmalar dediğim özelliklerde bir pmp yaparlarsa bunu ancak gelişmekte olan ülkelerde satabilirler... bence a2 q5 yada l2 yi çok ama çok az etkiler... (aslında daha iyi açıklayabilirdim)
bu şirketler riske girmek istemiyorlar... aslında böyle bir alet yapsalar iyi bir reklamla acayip gelişmekte olan ülkelerde acayip pazar yaparlar çokta pmp satarlar...

bilmem hak verirmisin... :)

livnat