Şimdi Ara

LG yeni nesil akıllı telefon modeli Velvet'in videosunu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli teknoloji üreticisi LG, resmi Youtube hesabında Velvet adı verilen yeni nesil akıllı telefonuyla ilgili bir video yayınladı. Cihazın tanıtımı ise önümüzdeki ay yapılacak.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 20 modellerinin pil kapasiteleri sızdırıldı



    15 Mayıs'ta tanıtılabilir



    LG Velvet akıllı telefon modelinin arka panelinde dikey olarak hizalanmış üç kamera sensörü ve hemen altlarında da flaş modülünü görüyoruz. Cihazın arka ve ön panelindeki eğimin simetrik olduğu ve bunun da hem şık bir görünüş hem de pürüssüz bir dokunma hissi kazandırdığı belirtiliyor. Ayrıca video detaylarında, akıllı telefonun yan kısımlarında fiziksel düğmelerin yer aldığı da göze çarpıyor.









    Cihazın alt kısmında 3.5mm kulaklık girişi ve USB C tipi bağlantı noktası olduğu da görülürken, ön kameranın ise ekrandaki deliğe entegre edilmiş. LG Velvet'in gücünü Qualcomm Snapdragon 765 yonga setinden alacağını ve 5G desteğinin olacağını da belirtelim. 15 Mayıs tarihinde tanıtılması beklenen ve dört renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan akıllı telefon, kutudan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Cihazın hangi fiyatla raflara çıkacağı ise henüz belli değil.








  • Lg'nin zamanına göre ideal tasarım yaptığı iki telefon var bence. Birincisi Lg G2, ikincisi Lg V30.

  • Lg ilk kez iyi bir telefon tapmış olabilr

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lg her zaman iyi cihazlar yapmış bir firma tamam kronik sorunları bulunuyor du fakat lg nin ana sorunu fiyat bu sefer 865 ile uğraşmayip 765 tercih edip 5g ile gelmesi iyi ekran ve iyi bir tasarım tek gereken fiyat 🤫

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran centigi çok kötü olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen önce g8'i getir LG türkcell harici hiçbiryerde yok cihaz.Düşür 4000 liraya yık geç piyasayı bu kadar mı aptalsın.

  • Çentiği görene kadar güzeldi.

  • Köşeli tasarımı ve arkadaki kamera modüllerinin kaba olmaması güzel.

    Ekran kıvrımlı değil düz olsa daha iyi olurmuş. Videoda çok şık görünüyor önden ve arkadan, ama render değil de gerçek hayatta o kıvrımlı ekranların olduğu yerde yansımadan oluşan parlamalar oluşuyor.

    Videoda inceliğine vurgu yapılmış. Kameraların sadece bir tanesi az bir miktarda çıkıntılı. Bu da kamera konusunda fazla iddialı olmayacağını gösteriyor diyebilirim. İncelik de bataryasının çok büyük olmadığı şeklinde yorumlanabilir.

    Buna dayaranak bataryadan taviz vermeden yüksek tazeleme oranlı ekran da kullanamayacaklarını düşündürüyor.
  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Yanında verilen hoparlör hediyesini satarsanız 4000 liraya yakın fiyata geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarif ve şık bir telefon olmuş. Belirlenen fiyatıyla orta seviyeyi domine edebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkası güzel ama önde çentik var.Ve bu çentiğin olması cihazı benim için çöp kılıyor.

  • En son LG V30+ Kullandım. Yazılım neredeyse kusursuza yakın iyiydi. Şuan Mi 9T Pro kullanan biri olarak diyorum. Mi 9T Proya güncelleme bile yapamıyorum illa bilgisayar üzerinden rom atacan ve sonra telefonu sıfırlayacaksın falan filan. Bundan sonraki telefonum böyle bilinen firmalardan olacak. V30+ 'ı 2 ay kullanıp sattım sebebi ise ön kameraydı. Onun dışında telefon kusursuzdu. Gidip amiral gemisi cihaz yapıp ön kamerayı 2mp mi ne koymuşlar. Bak size abartmadan söylüyorum 1000 liralık telefonlarda 10 kat daha iyi ön kamera var. Bir firma kendini neden böyle rezil eder anlamış değilim. Yoksa telefonu zevkle kullanıyordum kablosuz sarj, ses kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarım beni çok mutlu ediyordu. Velhasıl ön kamerayı açınca bu telefonu satacağım diyordum. Arkadaştaki iphone 4'ün daha iyi ön kamerası vardı o derece kötü. Velvet için konuşacak olursak ben LG'yi ve ülkemi tanıyorsam en iyi ihtimalle 4500'ün altında bir fiyatla girmez bu cihaz TR'ye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 19 Nisan 2020; 19:18:34 >




  • Snapdragon 765'e gider 800 dolar biçerler artık :D bu güney koreli telefon üreticilerinden bir halt olmaz.

  • Fiyatını bilmem ama tasarım çok güzel olmuş daha ne olsun zaten hepsi aynı, Kamera çıkıntısı aşırı olmadığı sürece sıkıntı oluşturmaz.
  • Çok şık.

  • sonunda Lg den adam akıllı bir cihaz geldi. Ama şu 5g denen illetin yasaklanması lazım ölümcül bir radyasyona sahip. Kamera dizilimi ve xperia arc s serisine benzeyen kasa da çok hoş ama o çentik s10 ceya s10 plus gibi olsaydı 10/10 olurdu.

  • G2 ve v30 sonrası bir atılım bekliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG'nin en büyük ve kendinden soğutan sorunlarından biri Android sürüm güncellemesi vermemesi. 2014'ten beri LG G2 kullanıyorum, hala Lollipop (5.0) sürümü var. Zaten Jelly Bean ile çıkmıştı sanırım. Emin değilim. Yani amiral gemisi telefonuna ya bir sürüm güncelleme verdi ya da hiç. Bugün de farklı olacağını sanmıyorum. Google için cihaz üretirken umudum vardı, o da yalan oldu.

    Bir LG almamak için diğer sebep de servis sorunu.

    Ancak bir LG almak için sebep, pratik kullanım ve ergonomi idi o zamanlar...

  • LG G2, üzümlü kekim...
  • Öfff tasarım çok iyi ama keşke ön kamera pop up olsaydı ama böyle daha fazla kişi tercih eder özellik leri nasıl acaba

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.