Şimdi Ara

Ticwris GTS akıllı saat anlık olarak vücut sıcaklığını ölçüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugüne kadar sağlığımız ile ilgili farklı değerleri ölçme yeteneği olan akıllı saatler artık koronvirüs salgını için optimize edilmeye başladı. Vakaların erken dönemde tespit edilmesi önemli olduğu için optimizasyonlar da bu yönde oluyor.



    Ticwris GTS özellikleri



    Huawei’nin akıllı saatlerinde kandaki oksijen oranını belirleme özelliğini öne çıkarmaya başlaması sonrasında Çinli Ticwris markasının da anlık olarak vücut ısısını ölçebilen akıllı saati dikkat çekiyor.



    Ticwris GTS akıllı saat modeli barındırdığı ısı sensörü sayesinde vücut sıcaklığını ölçebiliyor. Koronavirüs salgınında yükselen vücut sıcaklığı önem taşıdığı için Ticwris GTS modeli bu anlamda işe yarayabilir.



    Ayrıca Bkz.Huawei’de üst yönetim değişiyor



    Isı ölçme özelliği kullanıcıya bağlı olarak manuel veya saatlik olarak otomatik vücut sıcaklığını ölçebiliyor. Kritik değerlere geldiğinde ise kullanıcıyı uyarıyor. Saati sürekli kullanmanın daha etkili ölçümler sağladığı ifade ediliyor.





    Ticwris GTS akıllı saat modeli 1.3 inçlik ekran, bildirim gösterme, standart yoğunlukta 5 gün kullanım süresi, 20 gün bekleme süresi, nabız ölçme, kandaki oksijen oranını ölçme, kan basıncını ölçme gibi özellikler sunuyor.



    Ticwris GTS modeli 30$ civarında bir fiyat etiketine sahip ve daha çok Çinli alışveriş sitelerinde satılsa da Amazon gibi platformlarda bulmak da mümkün. Ticwris markasının 4-5 inçlik ekrana sahip büyük akıllı saatleri de yer alıyor.








  • Bir de yanına ekg çekme özelliğini ekleselermiş tüm saatler arasında en özelliklilerden biri olabilirmiş sanırım. Ama fiyatı uygun tutup bu dönemde en ihtiyaç olan ateş ölçmeden olaya girmeleri en doğru strateji tabi bir işletme açısından.

  • Bu markanın 2.86" ekranlı bir saati var. İphone koluna takmış gibi

    Ama Özellikler müthiş

    3 GB Ram
    32 GB Dahili hafıza
    640x480 çözünürlük
    4G
    2880 Mah Batarya

    Ticwris GTS akıllı saat anlık olarak vücut sıcaklığını ölçüyor




  • Güzel bir özellik olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giyilebilir cihazlarda trend artık ısı ölçümü olur.

  • Ürün fiyatı 144, kargo fiyatı 157 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.