Şimdi Ara

Borderlands: Game of the Year Bir Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Borderlands: Game of the Year bir hafta boyunca Xbox One ve PC'de oynaması ücretsiz oldu.
    Şu andan itibaren indirip 23 Nisan Türkiye saati ile 19:59'a kadar oynayabilirsiniz.

Satın almayı düşünenler için tüm platformlarda indirimde. PlayStation Store'da 64,00 TL Xbox Store'da 68,75 TL ve Steam'de 42,57 TL.

Borderlands: Game of the Year ana oyunla birlikte The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx ve Claptrap’s New Robot Revolution indirilebilir içeriklerini içeriyor ve geliştirilmiş karakter modelleri, ortamlar, silahlar ve dokular, yeni silahlar, eşyalar ve daha fazlasını sunuyor.

• Bu kadar firma bir şeyleri ücretsiz olarak sunuyorken, açgözlü Gearbox'tan ücretsiz şekilde dağıtmasını beklemek hayalcilik olurdu tabi.
  • Neden bilmiyorumama Gearbox'u hiç sevemedim. Belki Alien serisini yüz üstü bıraktıkları için, belki zaten olması gerektiği fiyata indirdikleri Borderlands 2 oyununu indirim sonrası biraz daha zamlandırdıkları, belki de Epic anlaşması yaptıkları için. bilmiyorum. En azından bu oyunu DLC'siz olarak beleş yapabilirdin.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu seriyi sevmek için harcadığım vakti keşke başka şeylere harcasaydım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gearbox tamam çok itici bir firma, saçma sapan işler yapıyorlar ama fiyatlandırma ve indirimin 2K in elinde olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yayıncı onlar. İleride yayıncılığını 2K in yaptığı oyunlardan daha fazlasının da süreli Epic Games anlaşması yapacağını düşünüyorum.
  • Remastered gelmeden önce Borderlands GotY sahiplerine ücretsiz verdiler zaten. O zamanlar 31₺ indirimle 7,75₺ oluyordu. Siz kaçırdıysanız (yıllarca steam’de takıldığınızı var sayıyorum) suç yapımcıda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.