Şimdi Ara

Apple, parçaları değiştirilebilen üst seviye bir kulaklık geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple tarafından doğrulanmamış yeni elde edilen bilgilere göre firma, kafa üstü tasarımla gelecek üst seviye bir kulaklık geliştiriyor. Bu kulaklık, manyetik eklentiler yoluyla geliştirilebilecek ve parçaları değiştirilebilecek.



    En az iki farklı model üzerinde çalışan Apple’ın, bu ürünlerden birinde üst seviye materyaller, yani deri tipi kumaşlar, diğerinde ise spor odaklı olarak hafif malzemeler kullandığı biliniyor. Kulaklıkların prototiplerini görenlerin aktardıklarına göre retro görünüme sahip cihazlar, kulağı kapatan kısmında oval bir tasarıma sahip. Bu kısımlar, kafa bandıyla metal bağlantılara sahip. 



    Kulaklığın iskeletine mıknatıslar yardımıyla bağlı kalan kulak yastıkları ve kafa bandı, cihazın kullanıcı tarafından parçalarının değiştirilebilmesine olanak sağlıyor. Benzer bir tasarım daha önce Master & Dynamic ve Bowers & Wilkins markalarının ürünlerinde de görülmüştü. Apple bu modüler kulaklığın parçalarını satarak cihaz üzerinden bolca gelir elde ederken kullanıcılara cihazlarını fazlaca kişiselleştirme imkanı sunacak gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.SMR teknolojisiyle üretilen Western Digital diskler baş ağrıtıyor



    Apple’dan cihaza yönelik herhangi bir açıklama şimdilik yapılmadı. Bu tip üst seviye bir kulaklık, firma tarafından satışa sunulursa ilk rakibi kendi alt markası olan Beats, dışarıda ise Bose ve Sony gibi markalar olacak.




  • Oltanın ucundaki yem aynı, balık hep aynı... Sazan

  • Ya ben apple dan artık sıkıldım bence samsung ile aralatındaki fiyat farkınınperformans olarak veremiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş Samsung daha pahalı ne fiyat farkı olayı.<br />S20 ultra 1400 dolar.<br />iPhone 11Pro 1000 dolar.<br />En kaliteli cep telefonunu üretiyorlar.

  • ben apple'yi seviyorum
  • Üst seviye materyallerin verildiği model 400$ dan fazla olursa Sennheiser Momentum 3 veya Bose Headphone 700 bana göre daha cazip olur. Ayrıca  ve kişileştirme ifadesi marka için bir arada tutmayan durumlar. Böyle bir şeye imkan verirlerse şaşırmış olurum. Belki kişileştirmede maksat Beats gibi farklı renklerle piyasaya sürmektir. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunu da satarlar artık bi 10.000 tl ye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.