Şimdi Ara

PUBG Mobile'a 'Cold Front Survival' modu geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • PUBG Mobile oyuncuları yakında oynayacakları yeni bir mod kazanacaklar. 'Cold Front Survival' olarak adlandırılan yeni mod, 16 Nisan'dan itibaren oynanabilecek. Oyun geliştiricisi Tencent Games, yeni mod hakkında ayrıntılar vermedi ancak PUBG Mobile Twitter hesabından yeni mod için birkaç poster yayınladılar.



    Yeni modda bizi neler bekliyor?



    İsmine bakılırsa, PUBG Mobile 'Cold Front Survival' modunda oyuncular, yiyecek ve ısı kaynakları arayarak kar fırtınasından kurtulmak zorunda kalacaklar. Bu modda oyunculara gelen aşırı soğuk dalgayı bildirmek için bir zamanlayıcı eklenecek.



    Raporlar, modun sadece Vikendi haritasında mevcut olacağını gösteriyor ancak yine de bir kesinliği bulunmuyor.



    Ayrıca Bkz.Mount & Blade II: Bannerlord’a şiddet düzeyini yükselten bir mod geldi



    Geliştiriciler tarafından paylaşılan teaser görüntüleri, oyuncuların kamp ateşleri etrafında toplandığını gösteriyor. Ayrıca bir drone gösteren, oyuna eklenebileceğini düşündüren bir teaser görüntüsü de yayınlandı ancak bunun nasıl çalışacağı henüz bilinmiyor. Büyük olasılıkla çevredeki malzemeleri ve düşmanları aramak için kullanılacaktır.











  • Yeni harita getiriceklerine bos bos modlar getiriyorlar anca

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarım pc ye de uyarlanır. tekdüze oynayışına büyük yenilikler getirdiler son zamanlarda, drone müthiş fark yaratır. tüm oynanış dinamiğini değiştirmek gerekecek ama
  • Bekliyoruz bakalım. Europe sunucusunda Avrupalı bulamıyorum. Türk oyunculara da pek rastlayamıyorum. Galiba ME sunucusuna bağlanıyorlar. Araplar ve Pakistanlılar da tam tersi Europe sunucusunu seçiyorlar. Bu oyunda takımın olacak ki zevk versin. Yoksa bir süre sonra sıkıyor.
  • Ring of Elysium'dan çakmışlar. ROE gibi kaliteli bir oyunun tutmamasına da anlam veremiyorum. PUBG Mobile'ın adı olmuş Hile Mobile. Region Lock koyup arapları ortadoğu sunucusuna bile göndermiyorlar, sürekli Avrupa serverında hileci araplarla uğraşıyoruz.

  • Bence zehir olucak am azehir tek atıcak ve daire olarak değil düz şekilde gelicek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pubga şöyle bir şey gelsin bence indirdiğin haritayı silme olsun bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.