Şimdi Ara

Meizu 17'nin Audi işbirliğiyle tasarlanan versiyonu sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Elektronik cihaz üreticileri, seçkin otomobil markalarıyla birlikte cihazlarının özel sürümlerini sıklıkla piyasaya sürüyorlar. Çok yakında bu şirketlerden birisi de Çin merkezli Meizu olacak.



    Ayrıca Bkz.iPhone 9'un gelecek hafta piyasaya sürülmesi bekleniyor



    Meizu 17 akıllı telefonun, Alman otomotiv devi Audi'nin tasarımcılarıyla birlikte geliştirilen bir “araba” versiyonu olacağı belirtiliyor. Sızan reklam görüntüsünde, cihazın koyu gri renkte ve arka panelinde stilize bir RS17 yazısıyla gösterilen modelini görüyoruz. Görselde ayrıca akıllı telefonun yanında bir Audi spor otomobil var ve cihazdaki geometrik şekiller Audi RS 6'nın stiliyle uyum gösteriyor.





    26 Nisan'da tanıtılması bekleniyor



    Gelelim cihazın diğer detaylarına. Reklam görselinde gördüğümüz Meizu 17'nin kamera modülünün, sızıntılardan farklı bir tasarımda olduğunu söylemek gerek. Zira sızıntılarda, halka şeklinde bir flaş mevcuttu ancak Audi versiyonunda ledlerin üst üste yerleştirildiği görülüyor.



    Meizu 17'nin sınırlı sayıda üretileceği belirtilen Audi modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi henüz sızmış değil. Ancak büyük bir ihtimalle 26 Nisan'da yapılması beklenen lansman etkinliğinde, bu modelin de duyurusunun yapılması kuvvetle muhtemel olarak gösteriliyor.








  • keşke audi yerine lineageos la anlaşsaydınız. Daha anlamlı olurdu.

  • boş beleş işler.parayı audi'ye gömeceğine güncelleme vermeye odaklansa daha verimli olurdu.rs17 yazınca auwww hemen almalıyım demeyecek insanlar.

  • Ah biriside Renault Sport'la anlaşa böyle bir telefon yapsa ne hoş olur 😁 şey bir yana tüm telefon firmalarının böyle şeyler yapamis gerek bence nasıl PS Xbox alıyorsun onların kasası çeşit çeşit telefonlarda da olması çok hoş olur bence hatta bundle'lı telefonlarda gelse çok hoş olur sadece kasa değil baya çeşitlendirilebilir bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş ne 17 ymiş bee,yılan hikayesine döndü resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araba markasını bilmiyorum ama telefon inanılmaz ilgimi çekti durumum olursa almayındüşünücem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.