Şimdi Ara

Microsoft, yeni Edge tarayıcının Windows 7 desteğini devam ettirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji devi yeni yayınladığı duyuruyla Windows 7 kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Çoğu kişi tarafından beğeniyle kullanılan yeni Edge tarayıcı eski işletim sistemi altında çalışmaya devam edecek.



    2021'e kadar desteklenecek



    Doküman sayfasında yayınlanan yazıya göre Microsoft, Chromium tabanlı hale getirdiği güncel Edge tarayıcısını 15 Haziran 2021'ye kadar Windows 7 için geliştirmeye devam edecek. Hali hazırda Windows 7 kullanan kurumsal müşteriler için 3 yıla kadar ek güncelleştirme sunan firma özellikle de bu kullanıcı kitlesini memnun edeceğe benziyor.



     



    Microsoft ayrıca son kullanıcıların da kullanmaya devam edebileceği tarayıcısı hakkında her ne kadar güvenliğe katkı sağladığına işaret etse de işletim sistemi kaynaklı endişelerini dile getirerek Windows 10’u bir kere daha hatırlatmış.



     



    Ayrıca Bkz.Bu yıl Windows 10X cihazı gelmeyebilir



    Son olarak IE modu bulunan tarayıcının bu özelliğini kullanmak kurumsal müşterilere yayınlanan güncelleştirmelerin kurulmadığı sistemlerde güvenlik riski doğurabiliyor. 2023 yılının başlarına kadar ek güncelleştirmeleri almaya devam edecek işletim sisteminin son 1.5 yılı için tarayıcı konusu ise soru işaretleri doğuruyor.








  • Güncelleme ile ie sistemlerden kaldırılıp yerine Edge kurulsa Web geliştiriciler için büyük bir iyilik olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan Musk kullanıcısına yanıt
    Faşizmin farklı bir boyutu tabii.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarayıcı çok tutar. Çok hızlı işlevsel ve çökmüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan Musk kullanıcısına yanıt
    Edge ile test ederek geliştiriyorsan geliştirme kardeşim :) Edge mi kaldı allah aşkına. Formattan sonra ilk açılışta niniteye girip chrome ve diğer programları seçecez orda bile ilk açılışta donarak kasılarak açıyor, ölüm gibi :)

  • bu haberı okuyunca denemek ıstedım gayet stabıl ve sorunsuz. suan edge tarayıcısını kullanma basladım. ram olarakta cok tuketımı yok chorme gore.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.