Şimdi Ara

Meizu 17, 26 Nisan'da tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Meizu'nun birkaç gün içinde Meizu 17'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak ithome (Çin sitesi) tarafından hazırlanan yeni rapora göre, telefon 26 Nisan'da piyasaya sürülebilir. Cihaz, şirketin ilk 5G akıllı telefonu olacak.



    Ayrıca Bkz.Rivian, elektrikli pickup ve SUV modellerinin üretimini erteledi



    Üst segment bir akıllı telefon olan Meizu 17, sızıntılara göre 8GB/12GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile güçlendirilmiş. Depolama alanına gelince, cihazın 128GB ve 256GB UFS 3.0 depolama seçenekleri sunması bekleniyor. Telefon son günlerden birkaç kez sızdırıldı, ancak hiçbir sızıntıda Meizu 17'nin ne zaman tanıtılacağı açıklamadı. Şimdi ise Flyme OS tema mağazasındaki Meizu 17 resmi teması, akıllı telefonun lansman tarihine işaret ediyor.





    Meizu'dan şifreli ipucu



    Yeni temanın hesap makinesi uygulama simgesinde "170426" rakamları yer alıyor. Bu rakamların da Meizu 17, 26 Nisan anlamına geldiği düşünülebilir. Cihazın 90Hz yenileme hızı ve ekran altında parmak izi sensörü bulunan 6.5 inçlik Super AMOLED delikli ekrana sahip olduğu da sızan bilgiler arasında.



    8MP ultra geniş, 5MP telefoto ve 2MP derinlik sensörü ile 64MP Samsung GW1 ana sensörden oluşan dörtlü kamera arka kurulumuna sahip olması beklenen Meizu 17'nin ön kamerası ise hala gizemini koruyor. Cihazın fiyatı konusunda ise henüz bir sızıntı yok.




  • Bu bilmem kaçıncı meizu 17 çıkacak haberi bu saatten sonra çıkmasa da olur.

  • önce lineageos ile anlaşsınlar

  • Önce yazılımı düzeltsinler ben flyme OS yüzünden cynogen mod rom yükledim

  • 16 TH Modelini kullanıyorum inanılmaz harika bi cihaz. Kamera konusunda zaten efsana applecilerin nekadar aptal olduğu bu cihazı kullananlar bilir. Android sürüme takılmaya gerek yok bunlarsa flyme kendini güncelliyor cihaz birseyse geride kalmıyor zaten. 17 serisi cıksın alıcam hemen inşallah. Ekranda kamera olanı değilde normal cercevede olan serisini bekliyorum. Meizu alacak arkadaslar arkasına bakmasın. Ses kamera hersey mükemmel

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen günlerde bim'de kalan son meizu note8'i anneme aldım,kurulum falan derken kurcaladım biraz cihaz çok iyi,hızlı seri (4/64) kamerası fena değil orta halli sıradan biri için ( orta yaşlı anne baba) ideal (1149tl).
    16th'ın ise çok daha iyi bi telefon olduğuna eminim,bayadır da araştırıyorum fakat çamur atanları anlamış değilim.
    Tek savunuları güncelleme sorunu(teknik servis ve aksesuar diğer dezavantajları).Evet güncelleme önemli bir husus ama detayı nedir?
    Yani telefon 5 sene android 8 veya 9da kalsa nolur virüs mü bulaşır? çalınır mı? hacklenir mi?
    Güvenlik açığı değil de telefon stabilizasyonundan mı sapar?
    Bu güncellemenin perde arkası nedir,işinde uzman arkadaş(lar) yanıtlarsa sevinirim.

    Not:Elimde halaandroid 4.5 olan telefon kullanıyorum,gözlüe gördüğüm en büyük aksama bildirimlerin gelmemesi(whatsapp,instagram vs.)şuan için.google playden her istediğim uygulamayı hala indirebiliyorum engelleme vs. yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.