Şimdi Ara

Snapdragon 845'li LG Style 3 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, Japon pazarını hedef alarak üretmiş olduğu yeni orta-üst seviye cihazı Style 3'ü tanıttı. Cihazın 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan amiral gemisi modeli V40 ThinQ'nun yeniden dizayn edilmiş, üzerinde ufak değişiklikler yapılmış hali olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab S6 Lite 5G satışa çıktı: İşte fiyatı



    Cihazın teknik özelliklerinden kısaca söz edecek olursak; Style 3, tıpkı V40 ThinQ gibi, Quad HD+ çözünürlüğe sahip OLED bir ekrana sahip. Ancak ekran, V40 ThinQ'nunkinden biraz daha küçük, 6.1 inç genişliğinde.



    Cihazlar arasındaki belirgin farklardan diğeri de V40 ThinQ'daki çift ön kamera kurulumuna karşın Style 3'te 8 MP'lik tek bir ön kamera sensörü var ve ona ev sahipliği yapan bir çentik yer alıyor.



    Style 3, V40 ThinQ'da da bulunan, 2018'in amiral gemilerinin büyük bir çoğunluğuna güç veren Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alıyor. İşlemcinin günümüz şartlarında hala yeterli ve başarılı bir işlemci olduğunu söyleyebiliriz ancak yine de eski bir üst seviye işlemciye yer vermektense yeni nesil orta-üst seviye bir işlemciye yer vermek çok daha mantıklı olurdu.





    Cihaz, 4 GB RAM ve microSD kart yardımı ile 512 GB'a kadar arttırılabilen 64 GB dahili depolama alanı ile geliyor. 



    Arka kamera kurulumundan da söz edecek olursak, arka tarafta LED flaşla birlikte yatay olarak sıralanmış iki tane kamera sensörü bulunuyor. Bu sensörlerin çözünürlükleri sırasıyla 48 MP ve 8 MP. V40 ThinQ'da üçlü arka kamera kurulumu bulunuyordu ancak benzer bir tasarıma sahipti. 





    Arka kamera kurulumunun hemen altında ise fiziksel bir parmak izi sensörü yer alıyor. 



    Son olarak cihazda 3500mAh'lik bir batarya, 4G ile NFC destekleri yer alıyor.



    Cihaz, 350 dolar civarında bir fiyat etiketiyle alıcı bulacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/04/10/lg-style3-a-redesigned-v40-thinq-with-dual-rear-cameras-launched/







  • sd845 ?

  • LG'nin bu kafayla batmamasi mucize olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok mantıklı birşey yapmış, şu andaki orta üst seviye işlemcilerin hepsinden çok daha iyi. Grafik performansı da çok daha iyi. Orta-üst seviye telefonlar gibi 2500 civarı satılsa, direk bunu alırım. Bu telefon amiral gemisi değil ki. 845 hâlâ çok çok iyi bir işlemci.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatına göre iyi. Ekranı işlemcisi kamerası iyi. 6 tam olsa iyi olurdu. Tek seçenek 4 var. 350 dolar, burda 10a çarpılıyo genelde. 3500 den gelir artık

  • Ölü doğmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aaaaa LG telefon yapıyor hala.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde LG telefon sevmem ama bunu yapmıilar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sd845 suanki tüm mediatek ve sd 665 , 730 ,730g den vsvsvvs cok daha iyi suanki orta ust segment en iyi islemci 730g onu kullanicaklarina bunu kullanmislar bence mantikli cok daha iyi 845

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japonya operatörü için telefon yapmışlar. Buradakiler de şu olmuş olmamış. Bu telefon size çok fazla gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah bize de gelir. Ekranı fazla büyük değil işlemcisi ve fiyat iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    G7 thinq sdn845 islemciye sahip 2800 liradan yok satti. Ama insanlar ayni paraya sdn670-75 islemcili cihazlarin arkasinda surunduler. Sirf etiket icin. Telefon almak artik bilgisayar almak gibi oldu islemci ram batarya vs vs bunlar daha cok dikkate deger oldu ama bilene

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok haklısınız o cihaz harika idi. Pocofone F1 ile onun arasında kalmıştım eşime alırken ama o 3000 mA'lik pil o telefonun gerçekten en zayıf parçası idi. Pil önemli olduğu için tercih etmedim ama çok rahat tercih edilebilecek bir telefondu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Eminim poco f1 de guzel cihazdir. Sdn845 cok iyi bir islemci. Fakat kullanilan telefonlarda sogutma sistemi farkiyla performanslar birbirini tutmuyor ne yazikki. Yinede aralarinda fazla ucurum yok. Batarya da oyle sayilir. Yani bana gore 1000 mAh daha yuksek olan bi batarya yogun kullanimda en fazla 1bucuk saat daha fazla goturur diye dusunuyorum. Yine de sarj cihaziyla dolastirmiyor cok sukur 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben açıkcası tam tersini düşünüyorum artık işlemciler sıradan kullanıcıların çoğu için gayet yeterli. Orta seviye bir işlemci bile benim gibi bir çok kullanıcının ihtiyacını karşılamaya fazlasıyla yetiyor dolayısıyla benim için işlemci performansı satın alma kriteri olmaktan çıktı kamera, tasarım vb. özellikleri daha önemli. Örnek vermek gerekirse bana göre Poco F1 her ne kadar işlemcisi iyi olsada diğer özellikleri ile öne çıkamadığı için son derece vasat bir telefondu.

  • Ben LG'nin telefon yapmama kararı aldıgını biliyordum . Yanlış biliyormuşum demek. Çok güzel ve mantıklı birşey yapmışlar
  • LG hala telefon yapıyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.