Şimdi Ara

Koronavirüs salgını Yelp platformunu vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İnternet dünyasının önde gelen restoran ve kafe listeleme platformlarından Yelp, koronavirüs salgınından olumsuz etkileniyor. Firma binlerce kişiyi işten çıkarmak zorunda kaldı.



    Üst üste darbe



    Yelp dünya çapında yüz binlerce restoran ve kafenin listelemesini yapıyor. Mekanların fiziksel özellikleri, fotoğrafları, çalışma saatleri ve kullanıcı yorumları gibi pek çok ayrıntı kullanıcılara geniş bir tercih seçeneği sunuyor.



    Listeleme dışında Yelp platformunun mekanlara sunduğu bazı ücretli hizmetler mevcut ve platform da reklamlar haricinde bu hizmetlerden önemli bir gelir elde ediyor. Ne var ki koronavirüs salgını nedeniyle yiyecek mekanlarının kapanması platformu da vurdu.



    Ayrıca Bkz.Ryzen 7 4700U işlemcili Acer Swift 3 satışa çıkıyor



    Yapılan açıklamaya göre Yelp platformu, bünyesinde bulunan 1000 kişilik bir çalışan ekibini işten çıkarmayı planlıyor. Bu kişilere duruma göre kısmi taminat veya belirli bir süre sağlık sigortası sağlama gibi desteklerin sunulması planlanıyor.





    Önümüzdeki dönemde ise 1100 kişinin daha işine son verilecek. Toplamda 6000 civarı çalışanı olan Yelp’in üçte ikisi böylece işten çıkarılmış olacak. Ayrıca yönetici kadrosunun maaşlarında da yüzde 20-30 oranında kesinti yapılacak. Patron Jeremy Stoppelman ise hiç maaş almayacak.



    Hali hazırda mali sıkıntılarla boğuşan Yelp’in alınan bu tedbirlerle koronavirüs döneminde bir nebze de olsa nefes alması planlanıyor. Bununla birlikte karantinanın uzaması işleri daha da zor hale getirecek.








  • haritalar varkene kim yelp kullanır

  • Hiç duymamıştım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    haritalar varkene kim yelp kullanır
    Gayette kullanılıyor. Hatta Foursquare'in trafiği Hindistan, ABD'den sonra en çok Türkiye'de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haritalar varken. Yelp kullanan mı var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.