s.volkan arkadaşım, ben senin klasik ve bildiğimiz aşağıda kendi sitesinden alıp kopyaladığım hizmeti yazıyorsun zannettim. Kusura bakma, ne bileyim ben senin Tcell online işlemler mağduru olduğunu..
Keşke ilk başta bu durumu ve kaynağı belirterek başlasaydın.
Turkcell online işlemler merkezi bence bu ara, deneme aşamasına geri döndürülmüş gibi çalışıyor. Bu ve buna benzer birçok farklı işlemler göründüğünü ama gerçekte olmadıklarını daha önce de duymuştum. Kendim de birkaç gün önce tarife değiştirmeye tıkladığımda bana
1.Bizbizecell 2.Bireysel İşteAile 3.BirFiyat
diye 3 tarife seçeneği gösterdi. Bireysel İşteAile tarifesiyle ilgili hiçbir açıklama bulamadım ve müşteri hizmetlerini aradım. Tlf na çıkan kişi kendi biriminden 3-5 kişiyle tekrar tekrar görüştükten sonra böyle bir tarife olmadığını yanlışlık olabileceğini söyledi.
Bu nedenle inandırıcı gelmiyor, hele hele malum operatörde ücretsizken ücretliye dönen bir hizmeti Turkcell in ücretliyken ücretsize döndürmesi bence büyük bir hayal olur.
Turkcell sitesinde aşağıdaki herzamanki bilgi mevcut.
....................................................................................................................................................
KimAramışCell
Cep telefonunuzdaki özel hafiyeniz
Sinemadasınız ve telefonunuzu kapadınız. Acaba sizi kimler aradı? KimAramışCell'e sorabilirsiniz. KimAramışCell, telefonunuz ulaşılamazken sizi kimin, kaç kez, hangi tarih ve saatte aradığını öğrenmek istediğinizde, size bu bilgileri cep telefonunuzu ulaşılabilir duruma geldiği anda kısa mesajla ulaştıran Turkcell servisidir.
Ücretlendirme
Telefonunuzun Yönlendirme menüsünden, hattınızı, istenen koşul için ("Meşgul", "Cevapsız", "Ulaşılamaz" ve "Tüm aramalar" için) KimAramışCell'e yönlendirebilirsiniz. Yönlendirme yapmanız gereken telefon numarası 7585'dir.
KimAramışCell'e yönlendirme yapmak istenilen her koşul için bu numaranın yazılması gerekmektedir.
KimAramışCell'e gelen mesajlarınız sistemin telefonunuzu açık yakaladığı ilk anda telefonunuza gönderilir. Ulaşılamadığınız durumlarda size gelen mesajlarda 4 farklınumaranın arama bilgisi bulunur. Gizli aramalar tek numara olarak değerlendirilir ve tüm gizli numaradan yapılan aramalar gizli numara başlığı altında bildirilir.
Ulaşılamama durumu dışındaki yönlendirmelerde, telefon açık ve ulaşılabilir olduğu durumlarda ise size gelen her mesajda sadece 1 numaranın arama bilgisi bulunur
Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 1 kısa mesajdır.
Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 2 kontördür.
...................................................................................................................................................