Şimdi Ara

Samsung, mobil OLED segmentinde açık ara lider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz günlerde LCD üretim tesislerini tamamen elden çıkardığı ve bundan sonra Sharp firmasından tedarik yapacağı gündeme gelmişti. Mobil cihazlar için OLED segmentinde firma rekora doymuyor.



    Açık ara lider



    Stone Partners tarafından yapılan yılın ilk çeyrek pazar araştırmasına göre Samsung Display bölümü toplamda 61.6 milyon adet OLED akıllı telefon ekranı satışı gerçekleştirdi. Firma kendi modelleri yanında iPhone modellerine ve farklı üreticilere de tedarik yapıyor.



    Ayrıca Bkz.Ryzen 7 4700U işlemcili Acer Swift 3 satışa çıkıyor



    Bu rakam ile segmentin yaklaşık yüzde 90 payına hakim olan Samsung, böylece geriye 6.7 milyon civarında bir pay bırakmış oluyor. Bu 6.7 milyon satış rakamını ise LG, Sharp, BOE gibi firmalar paylaşıyor.



    Koronavirüs depremi nedeniyle Samsung’un da satışlarda düşüş yaşaması bekleniyor ancak hakimiyet konusunda bir değişiklik olmayacak. Akıllı telefon pazarında OLED ekranlara ilgi arttıkça kapasite konusunda lider olan Samsung da faydasını görecek.








  • Kendi telefonlarına amoled yapıyor iphone a oled . Oled herzaman daha canlıdır

  • Mobil departman Oled daha iyi diyor TV departmanı IPSi savunuyor iz kalıyor diye reklam yapıyor. Çok tutarlı şirket maşallah

  • Şaşırtıcı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu samsung kadar çirkef şirket yok. Tv de oled yapamadılar lcd tv yi vatandaşa olede benzer teknolojimiş gibi qled diye sundular. Oledler yanıyor diye reklam yaptılar şimdi oled ekranlara yatırım yapıyorlar. Yok abi tv de ya lg alıcan yada sony. Samsung gibi bir şirkete para falan verilmez

  • çok güzel yaa . Samsung işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.