Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy 3'ten ilk resmi bilgiler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Marvel'ın en popüler serilerinden birisi olan Guardians of the Galaxy, yeni filmiyle önümüzdeki yıllarda beyaz perdeye geri dönecek. Serinin ünlü yönetmeni ve senaristi James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 için bugün bazı yeni bilgiler verdi.



    James Gunn'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre; serinin sevilen karakteri Roket Rakun yeni filmde çok önemli bir rol oynayacak. GotG 3'te ilk kez Rakun'un geçmişine gideceğimiz söyleniyor, ayrıca film de genel anlamıyla bu karakter üzerinde şekillenecek gibi. Alaycı ve başına buyruk kişiliğiyle tanıdığımız Roket'in geçmişi bizleri epey şaşırtacak gibi görünüyor.





    Roket Rakun'un geçmişi filmlerde henüz işlenmedi. Çizgi romanlarda ise, Rakun gibi konuşan ve yürüyen hayvanların, çeşitli acı verici deneyler ve sibernetik geliştirmelerle ortaya çıkarıldığını biliyoruz. Filmlerde de tamamıyla aynı olmasa da muhtemelen buna benzer bir orijin hikayesi izleyeceğiz.



    James Gunn, Roket Rakun'la ilgili gelen bir soruya,"Sibernetik parçalardan bazıları Rakun'un vücüduna müthiş acı verecek şekilde yerleştirildi. Roket'in yalnızlığı ve 'yabancılığı', benim için serinin tam merkezinde yer alıyor." şeklinde cevap verdi. 





    Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün vizyon tarihi şu an için belli değil. Filmin aslında 2021'de yayınlanması bekleniyordu ancak bildiğiniz gibi Disney-James Gunn arasında geçtiğimiz yıl küçük bir kriz yaşanmıştı. Kriz çözüldü ancak filmin vizyon tarihi maalesef bu durumdan olumsuz etkiledi. 



    Filmin çekimlerinin şimdi 2021'de başlaması bekleniyor. Gösterim tarihi de muhtemelen 2022-2023'e kalacak.








  • Star Lord ve Thor cekismesi etrafinda sekillenseydi daha iyi olurdu tabi..
  • Çok güzelser ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi
  • Gelsede izlesek çokngüzel seri
  • Rocket sevdiğim karakter groot la tanışması falan bunlar merak uyandırıyor
  • Çekimler bitsede izlesek
  • Will Poulter, Adam Warlock olarak evrene giriş yapıyor hadi bakalım en çok beklediğimiz karakterlerden biriydi

    Guardians of the Galaxy 3'ten ilk resmi bilgiler geldi



    Will Poulter, James Gunn’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filmi olan Guardians of the Galaxy Vol. 3’te Adam Warlock karakterine hayat verecek. 

    Midsommar, The Revenant, Black Mirror: Bandersnatch, ve We’re the Millers gibi yapımlarla tanınan, son olarak Berry Jenkins imzalı The Underground Railroad dizisinde yer alan Will PoulterJames Gunn‘ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü halkası olan Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminde Adam Warlock karakterine hayat verecek.

    Bilindiği üzere James Gunn’ın seriye geri dönmesi 2019 yılında gerçekleşmişti. Pandemiden dolayı çekimleri bu yıla ertelenen filmin, en başta yapılan açıklamalara göre 2022 yılında bitmesi planlanıyordu. Ancak çeşitli sebeplerden ötürü ertelenen Guardians of the Galaxy Vol. 3’nin 5 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    Serinin ikinci filminin son sahnesinde ortaya çıkan Adam Warlock karakteri, Elizabeth Debicki‘nin hayat verdiği Ayesha tarafından “Bu, çocuğum, evrimimizin bir sonraki adımı. Daha güçlü. Daha güzel. The Guardians of the Galaxy’yi yok etme gücüne ve yeteneğine sahip.” sözleriyle tanıtılmıştı.

    Çizgi romanlarda ilk olarak 1960’ların sonlarında tanıtılan Warlock karakteri, ‘mükemmel’ varlığı yaratmaya çalışan bilim insanları tarafından, şimdiye kadarki yaratılmış en güçlü Marvel karakterleriyle bile rekabet edebilecek güce ve yeteneğe sahip bir karakter. Adam Warlock’un en sevdiği karakterlerden biri olduğunu söyleyen Gunn daha önceki yaptığı açıklamalarda, karakterin Marvel Sinematik Evreni için oldukça önemli olacağını söylemişti.





  • Bu sinemadan haberler bölümüne aktarılması gereken bir konu.

  • Adam Warlock evrene giriş yapmış benim de daha bugün haberim oldu Guardians of the Galaxy 3'ten ilk resmi bilgiler geldi  en sevdiğim Marvel karakteri sonunda giriş yapıyor MCU'ya , sabırsızlıkla bekliyorum ben de.Umarım Thanos'a olduğu gibi olduğundan çok daha güçsüz göstermezler Adam'ı da.Oyuncu seçimini pek beğenmedim ama buna da şükür gelmesi yeter.

  • bu filmin konusu yok mu başka ? Geçen gün yeni bir harika fragman geldi Since You Be Goone ( Russ Ballard ) eşliğinde, bence MCU nun en iyi üçlemesi olacak



    Guardians of the Galaxy 3'ten ilk resmi bilgiler geldiFerhat Kucuryoutube
    Bu videoda Marvel galaksinin koruyucuları 3 filminin Türkçe fragmanını paylaştım. Guardians of the galaxy 3 trailer #marvel #fragman #trailer ➤Ayrıcalıklardan yararlanmak için bana katılın https://www.youtube.com/channel/UCRQW3ul6D1DAwHA1oEXekoQ/join ➤Instagram: https://www.instagram.com/ferhat_kucur0/ ➤Sponsorluk Ve İletişim İçin: ferhatkucur@gmail.com Merhaba, ben Kerem Ferhat Kucur.Kanalımda her türlü film dizi vb. şeylere dair ilginç bilgiler,yeni çıkan taze haberler ve aynı zamanda çıkan çoğu filmlere inceleme videoları çekiyorum.Aynı zamanda animasyon filmleri de buna dahil. Ek olarak kanalda Marvel yapımlarının da daha fazla barındığını bilin isterim.Marvel teorileri, filmlere dair haberler, filmler hakkında short videoları, ilginç bilgiler, ilginç detaylar,Türkçe fragmanlar, fragman incelemeleri ve daha bir çok şey kanalımda yer almakta.Eğer bu konular ilginizi çekiyorsa sizi de aramızda görmek isterim.Abone olunuz :)
    https://www.youtube.com/watch?v=nujJEO9pm8Q&ab_channel=FerhatKucur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.