Şimdi Ara

Microsoft'un yaklaşan akıllı telefonu Surface Duo ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft bu yıl çift ekrana sahip Surface Duo adlı akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanırken, cihazla ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son bilgi ise akıllı telefonun kamerasıyla ilgili.



    Ayrıca Bkz.Apple, iOS 14 ile birlikte ana ekran Widget'larını kullanıma sunabilir



    Microsoft'ta Surface cihaz ailesini geliştirmekten sorumlu olan Panos Panay, Surface Duo'nun birinci sınıf bir kamera ile geleceğine söz vermişti. Panay, şimdi ise merakları az da olsa dindirecek bir paylaşım yaparak, cihazla çekilmiş olan ilk fotoğrafı kişisel Instagram hesabından paylaştı.



    Tam değerlendirme yapmak zor



    Yayınlanan fotoğraf, iyi aydınlatmalı bir odada çekilmiş olduğu göz önüne alındığında yeterince iyi görünüyor diyebiliriz. Açıkçası sosyal medyada yayınlana bir fotoğrafa bakarak, cihazın kamerasının ne denli iyi olduğunu söylemek zor. Ancak tam çözünürlükte ve farklı mekanlardaki fotoğraf örneklerinin yayınlanmasından sonra Surface Duo'nun ne denli iyi bir kamera ile geleceği yönünde tahminler yürütebiliriz. Kaldı ki Instagram'a yüklenen fotoğrafların sıkıştırıldığını düşünürsek, kalitenin düştüğünü de söylemek mümkün.

    [instagram=https://www.instagram.com/p/B-sUogRgtsY/]

    Surface Duo akıllı telefon, 1800 × 1350 piksel çözünürlüğe sahip bir çift 5.6 inç ekranla gelecek. Genişletilmiş formda 8.3 inçe çıkan ekran, rahat bir şekilde hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilecek. Android işletim sistemi çalıştıracak olan akıllı telefonun çift ekranına uyumlu uygulamaların da şimdiden geliştirilmeye başladığını da söyleyelim.








  • Demek androidli microsoft telefon göreceğiz. Anlaşılan o ki microsoft mobil işletim sistemi işinden tamamen vazgeçti. Bölümü kapattı. Bir daha denemeyecek.
  • Microsoft bu işi beceremiyor cidden. Bu nedir böyle yav. Tablet desen 2 tane 5.6", telefon desen o da değil...

  • Vizyoner Microsoft. Samsung gibi umarim 2 YIL sonrasi birakmaz. Umarim Google gibi 3 YIL Andriodi surum guncellemesi ile devam edilir... Microsoft bu ! Beli mi olur belki de Apple i taklit edebilir 5 YIL Android surumguncellemesini bile bastan belirtebilir lansman da ! Oyle olursa havada karada kapilir ....

    Bir urunde kalite demek sadece kamerasi veya islemci pakedi ne kadar iyi oldugu ile sinirli deigldir satis ve satis sonrasi major guncellemeleri en az 3 yil sunabilmesi ama ne gecikerek ne de atlayarak!

    Bu konuda Samsung cok berbat!

    Microsoft artik SAmsung'un eksikliklerini her kademede gorup bosluklair doldurursa Cin dahil Kore dahil heryerde domine de olabilir...

    Microsoft bu oncudur . Sasirtir. Baska firmalarda bu tur cihazlari uretmeye baslayabilir. Microsoft Lumia 950 XL de nelere vesile ld oncu oldu unutmayin ....

  • Kamerası piyasadakilerle yarışır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok pahallı olur ve görünümünüde yapamamışlar olmamış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.